WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Znam tereny. Proponuje podczas spotu nie wychodzic z autek
Ewentualnie do kawiarni bedziemy chodzic systemem wymiennym. Jedni przy autach drudzy przy filizance
A tak ogolnie to miejsce ok

A tak ogolnie to miejsce ok

-
Szalotka
gromaciek napisał(a):Znam tereny. Proponuje podczas spotu nie wychodzic z autek Ewentualnie do kawiarni bedziemy chodzic systemem wymiennym. Jedni przy autach drudzy przy filizance
W kupie nas nie wezmą

Wkomponujemy sie w klimat tubylców 
Szarlotka z zubroweczką badz dla wybrednych błękit przecedzony przez jagodzianke i w bramie postoimy
Pamietajcie tylko ze podczas tego spotu obowiazkowy dresik. Najlepiej 4 paski
Szarlotka z zubroweczką badz dla wybrednych błękit przecedzony przez jagodzianke i w bramie postoimy

Pamietajcie tylko ze podczas tego spotu obowiazkowy dresik. Najlepiej 4 paski

-
Szalotka
Mi pasi
bo mam tu też blisko
a że kiedyś pomieszkiwało się w
Ząbkach to te klimaty nie zrażają
a pogoda raczej możne być zmienną jeszcze

A jak tubylcy zobaczom taki zjazd Mazd to zrobiom nam wjazd
Bendom myśleli że ktoś chce im na podwórku namieszać

Bendom myśleli że ktoś chce im na podwórku namieszać

Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Gibsong napisał(a):Brzeska rzondzi.
Pozniej sobie zrobimy wycieczke w kolumnie na Szmulki
Pod tym sklepem jest sporo miejsca na nasze mazdy o ile nie bedzie tych typów

http://www.youtube.com/watch?v=_mdITSf6l7U
-
Szalotka
Ja właśnie wróciłem z Integracji która miała miejsce w Miałkówku z 'człowiekami' z PŁocka i nie tylko
Szkoda ze tak mało warszawki sie wybrało...a było tyleeee miejsc wolnych... Do Zobaczenia we wtorek... ide odpocząć 
Ja nie moglem bo Moja polowka pracujący weekend miala
Jak bedzie miala wlasnie wolne gdy bedzie wypad to lecimy obojetnie gdzie by to bylo w Polsce
A tak przy okazji to ze wzgledu na wzgledy nie mocy wyjazdu stawilem sie na meczyku klubowym naszego ukochanego klubu i odnieslismy zwyciestwo
Pozdrawiam i mysle ze we wtorek sie zobaczymy. Aktualne dalej klimaty Bazaru Rózyckiego

A tak przy okazji to ze wzgledu na wzgledy nie mocy wyjazdu stawilem sie na meczyku klubowym naszego ukochanego klubu i odnieslismy zwyciestwo

Pozdrawiam i mysle ze we wtorek sie zobaczymy. Aktualne dalej klimaty Bazaru Rózyckiego
-
Szalotka
Jurastkd napisał(a):Knajpa mojego kolegi wiec polecam
hehehe Świat jest mały
halo, halo, powitać 
będę w środę chyba w Wawie i muszę dostać się z centrum z dworca na Bemowo na ulicę: Bolkowską 2D
w związku z tym mam prośbę o pomoc, jak tam dojechać najlepiej i czym, jadę pociągiem
pozdrowienia
będę w środę chyba w Wawie i muszę dostać się z centrum z dworca na Bemowo na ulicę: Bolkowską 2D
w związku z tym mam prośbę o pomoc, jak tam dojechać najlepiej i czym, jadę pociągiem
pozdrowienia
-
Ania_TM
http://www.jakdojade.pl wpisujemy nazwe miejsca początkowego i miejsca końcowego i wszystko ładnie rozrysowane czym najlepiej ...
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
witam dawnoo mnie nie byloo
wiem ze jutro co tygodniowy spot jest, ale moze ktos ma ochote zrobic spocik przy przeprowadzce i pomoc w noszeniu boo wstepnie kolega krzysiek postanowil pomoc z przewiezieniem rzeczy wiec juz maly busik jest
tylko jeszcze chetni do noszenia by sie przydali
juz jest wsumie 4 chetnych mazdowiczow do pomocy ale moze im wiecej tym lepiej
ktos sie pisze
?? 
wiem ze jutro co tygodniowy spot jest, ale moze ktos ma ochote zrobic spocik przy przeprowadzce i pomoc w noszeniu boo wstepnie kolega krzysiek postanowil pomoc z przewiezieniem rzeczy wiec juz maly busik jest
ktos sie pisze
- Od: 23 mar 2009, 01:13
- Auto: mazda 6 2.0 benzyna