A jak mozna miec dosc?? Mi ciagle jest malo:)
SZCZECIN – spotkania regionalne
brut_all a wlasnie mialam Ci napisac bys sobie juz dzisiaj glowy nie zawracal tymi zdjeciami.. no ale jak bardzo chcesz to nie mam nic przeciwko:). Bardzo sie ciesze
.

- Od: 13 lut 2010, 23:22
- Auto: Mazda 323 F 1995r.
Fotki: http://img10.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=10681776.jpg (800x600)
Jak ktoś potrzebuje większe to na priv, gdzieś tam wrzucę.
Jutro też jest dzień
Chciałem mówić, że wsiadamy w samochody i jedziemy na nocnego spota z sesją fot, ale już po piwku jestem 
edit:
właśnie widzę, że saya nie ma na zdjęciach, my bad
ale w sumie nie trzeba się było spóźniać
Jak ktoś potrzebuje większe to na priv, gdzieś tam wrzucę.
A jak mozna miec dosc?? Mi ciagle jest malo:)![]()
![]()
Jutro też jest dzień

edit:
właśnie widzę, że saya nie ma na zdjęciach, my bad
ale w sumie nie trzeba się było spóźniać
Ostatnio edytowano 27 cze 2010, 00:26 przez brut_all, łącznie edytowano 2 razy
- Od: 22 lut 2010, 11:38
- Auto: Mazda3 BK '06 LF, top sport
Witam serdecznie ...
Mam dla Was nie typową propozycję i prośbę zarazem mazdy mazdami spotkania z autkami to jedno ale integracja przy dobrej muzyce dobrej zabawie i % to drugie
w związku z tym mój znajomy Aris zarazem jeden z organizatorów imprezy na którą chcę w jego i swoim imieniu serdecznie zaprosić w najbliższy piątek do clubu +21 naturalnie w szczecinie ... jeżeli impreza wypali a frekwencja dopiszę kto wie
może będę częstszym gościem Szczecina i będę miał okazję poznać waszą grupę tak więc czy ktoś byłby chętny czy ktoś ma ochotę spotkać się przy piwku ?
i dobrze zabawić w najbliższy piątek to poniżej całe info odnośnie imprezy dajcie znać im nas więcej tym lepiej
....
+21 Club w Szczecinie ma wielką przyjemność zaprosić Was już w nadchodzący piątek na tematyczną imprezę pod nazwą "Brilliant Sounds".
Tej nocy towarzyszyć będą przede wszystkim piękne i prawdziwe brzmienia muzyki trance.
Gwarantujemy iż wszyscy fani tego nurtu nie będą zawiedzeni!
Sporą dawkę wspaniałych melodii oraz energii zapewnią:
– Arctic Moon
– Apple One
– Aris
– Marteed Resch
START: 21:00
02.07.2010 (Piątek)
+21 Club, ul. Wyszyńskiego 14
Wstęp z zaproszeniem: FREE!
Zaproszenia można otrzymać pisząc uprzednio na adres brilliant.sounds.szczecin@gmail.com lub gadu-gadu: 6123106.
ZERO radiowych hitów! Tylko prawdziwa muzyka!
POLECAMY i ZAPRASZAMY!

Mam dla Was nie typową propozycję i prośbę zarazem mazdy mazdami spotkania z autkami to jedno ale integracja przy dobrej muzyce dobrej zabawie i % to drugie
+21 Club w Szczecinie ma wielką przyjemność zaprosić Was już w nadchodzący piątek na tematyczną imprezę pod nazwą "Brilliant Sounds".
Tej nocy towarzyszyć będą przede wszystkim piękne i prawdziwe brzmienia muzyki trance.
Gwarantujemy iż wszyscy fani tego nurtu nie będą zawiedzeni!
Sporą dawkę wspaniałych melodii oraz energii zapewnią:
– Arctic Moon
– Apple One
– Aris
– Marteed Resch
START: 21:00
02.07.2010 (Piątek)
+21 Club, ul. Wyszyńskiego 14
Wstęp z zaproszeniem: FREE!
Zaproszenia można otrzymać pisząc uprzednio na adres brilliant.sounds.szczecin@gmail.com lub gadu-gadu: 6123106.
ZERO radiowych hitów! Tylko prawdziwa muzyka!
POLECAMY i ZAPRASZAMY!

- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
zaproszenie naturalnie darmowe
.... jak podałem w temacie wystarczy napisać m@ila lub na GG się odezwać i potem sobie wydrukować lub pod klubem odbiór
w zależności ilu będzie chętnych 
p.s bardzo bym prosił umieście info w swoich profilach czy to na NK czy na Facebookach etc ... żeby jak najwięcej ludzi ze szczecina się o tym dowiedziało ... to dla nas bardzo ważne
p.s bardzo bym prosił umieście info w swoich profilach czy to na NK czy na Facebookach etc ... żeby jak najwięcej ludzi ze szczecina się o tym dowiedziało ... to dla nas bardzo ważne
no ja zamieściłem wlaśnie na 323 klub 
ja nie wiem czy będę w szczecinie... jeśli tak, możliwe że się pojawię. Kto się wybiera?
ja nie wiem czy będę w szczecinie... jeśli tak, możliwe że się pojawię. Kto się wybiera?
- Od: 9 kwi 2009, 21:44
- Auto: Mazda 323f BA Z5 98', LPG BRC sequent ( IV gen. )
Przepraszam wszystkich .... ale właściciel klubu zablokował imprezę z powodu zbyt małej frekwencji na imprezie która odbyła się tydzień temu ;/ .... ehhh lipa ! sorki za zamieszanie ;/ siła wyższa niestety
ja z chęcią bym się spotkał tylo niestety nie wiem jeszcze jak z pracą będę miał a do szczecina ma z białogardu kawałek,a wcześniej obiecałem Wam że będę na spocie na zakończenie sezony i niestety nie udało mi się na więc nie chciałbym nic obiecywać ale na pewno chciałbym poznać ekipę ze Szczecina
- Od: 29 lip 2009, 10:19
- Auto: Mazda 323 c 1489 cm3 16V 88 KM
bartezm napisał(a):to moze ok 10 lipca bysmy cos zorganizowali? akurat wracam do polandu?
To ruszaj od razu na Wroclaw
powiem tak miejsce macie kapitalne do spotkań lepsze niż u nas w wawie aż się ciśnie by tam do Was jechać ... mazd z tego co widziałem sporo po szczecinie bryka .... wsadzajcie ulotki między wycieraczki ściągajcie jak najwięcej spotkań w jednym miejscu pokażcie się jakaś kolumna przez szczecin
... szkoda że tak mało aktywnie u Was ...
Mam nadzieję że jak następnym razem przyjadę
to się zmobilizujecie wszyscy ....
Mam nadzieję że jak następnym razem przyjadę