25 czerwca 2010 – Zlocik integracyjny w Miałkówku k/Gostynina
z pily moze bedzie jeszcze jedna osoba jechac znami tez na dwie nocki ale to tez sprwa troche niedokonczona bo zawalony jest praca i zalezy to od tego jak sie wyrobi znia
?? wiec w razie co bede informmoawal na bierzaco co jest grane 
Sprawdź, co tatuaż mówi o człowieku. Jego wzór świadczy o cechach charakteru.
DZIWACZNY WZÓR
To w rzeczywistości bardzo odpowiedzialny człowiek, ale nie brakuje mu poczucia humoru, którym może cię znienacka zaskoczyć.
DZIWACZNY WZÓR
To w rzeczywistości bardzo odpowiedzialny człowiek, ale nie brakuje mu poczucia humoru, którym może cię znienacka zaskoczyć.
- Od: 13 sie 2009, 15:17
- Auto: Mazda 323F BA 94r 1,5 16V
robertoo napisał(a):z pily moze bedzie jeszcze jedna osoba jechac znami tez na dwie nocki ale to tez sprwa troche niedokonczona bo zawalony jest praca i zalezy to od tego jak sie wyrobi znia?? wiec w razie co bede informmoawal na bierzaco co jest grane
Ok, najwyżej na miejscu będzie się kombinować dalej, bo widzę, że nie ogarniemy tego do zlotu
jak ktoś ma to niech zabierze ze sobą jakiś sprzęt rekreacyjny typu piłka albo badbington czy jak to się pisze
może się znajdą jacyś chętni rozerwać w taki sposób
PS: wstaw jakaś mapkę dojazdu Marcinie
może się znajdą jacyś chętni rozerwać w taki sposób
PS: wstaw jakaś mapkę dojazdu Marcinie
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
No zlot już coraz bliżej, moja madzia niestety też chora i jestem zmuszony czymś innym się wstawić. A to byłby dobry pomysł żeby napisać co by ze sobą zabrać, czy jakieś grille itp żeby każdy nie nabrał tego samego 
Grilla na pewno będę miał ja, Marcin (toster01), z tego co wiem to również Majki88 i Siw-y. Wezmę ze sobą badmintona, jesli ktoś ma jakąs piłke do siatkówki czy tudzież uwdzież nawet do nożnej niech weźmie, jeśli nie ma to się załatwi 
noja moge pile zabrac do nogi ale pompka bedzie potrzeban bo jo nimam zadnej... a i drugie grzes wez ze soba wiatrowke bo ja zabieram swoj osprzet
hehe troszke popykamy nad woda w kazczki lub cus innego hehehehe
Sprawdź, co tatuaż mówi o człowieku. Jego wzór świadczy o cechach charakteru.
DZIWACZNY WZÓR
DZIWACZNY WZÓR
- Od: 13 sie 2009, 15:17
- Auto: Mazda 323F BA 94r 1,5 16V
Piły od nogi niech nikt nie bierze, dziś jeszcze dam znać, czy będę miał gałę od siatki i badmintona
Wiatrówkę możecie wziąć, ale celowanie nad jeziorem odpada, może gdzieś się uda postrzelać, ale na pewno nie nad jeziorem 
Chudini napisał(a):Piła startuje o 12 w piatek mam nadzieje że jak dojedziemy ktoś już bedzie
Ja będę
Gały od nogi i siatki mam, może ktoś ze sobą zabrać badmintona
Mogę tego badmintona ogarnąć, bo mam zdatnego. Ponoć ma popadać
, ale niedużo
Dzieje się tu trochę ostatnio
Chudy, żeby Cię PZW nie dopadło, bo to niemiłe typy
(nie Michał?). Do piątku

Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
toster01 napisał(a):Mogę tego badmintona ogarnąć, bo mam zdatnego. Ponoć ma popadać, ale niedużo
Dzieje się tu trochę ostatnio
Chudy, żeby Cię PZW nie dopadło, bo to niemiłe typy
(nie Michał?). Do piątku
Spoko weź
Ja będę na miejscu około godz. 14-15, w razie czego to mój fon: 604 172 430, moze byc kulawo z zasięgiem, ale warto spróbować zadzwonić w razie potrzeby
Chudini napisał(a):THOR napisał(a):A co do PZW to niop
a nie idzie jakiegoś zezwolenia wykupić na wekeendnie orientujesz sie
jak nie da rady to bedziemy w Piłe grali
:) jak w socha
Tak na poważnie to nie mam bladego pojęcia, czy oni tam zaglądają, weź sprzęt ze sobą i się spróbuje
Bartosz_Mx6 napisał(a):ja niestety odpadamsprawy mi się trochę skomplikowały.
No trudno, ale może wreszcie niedługo pojawicie się na jakimś spocie u nas z ekipą
Jestem zbyt zmęczony żeby dziś czytać cały wątek, dlatego byłbym bardzo wdzięczny jakby ktoś mi tak opisał w skrócie co i jak. Co mam zabrać, czego nie brać, o której startujemy i skąd? czy jedziemy jakoś grupą czy każdy osobno itp itd. jutro w pracy przeczytam co i jak postaram się zwolnić wcześniej tak kolo 14:00 ogarnę tylko jakieś zakupy spakuję się i mogę jechać.
- Od: 22 cze 2009, 19:13
- Auto: Mx-3 1,6 16v SOHC
MazdaOvner napisał(a):Jestem zbyt zmęczony żeby dziś czytać cały wątek, dlatego byłbym bardzo wdzięczny jakby ktoś mi tak opisał w skrócie co i jak. Co mam zabrać, czego nie brać, o której startujemy i skąd? czy jedziemy jakoś grupą czy każdy osobno itp itd. jutro w pracy przeczytam co i jak postaram się zwolnić wcześniej tak kolo 14:00 ogarnę tylko jakieś zakupy spakuję się i mogę jechać.
Nic nie bierz i weź wszystko co masz
Generalnie żarełko, chyba, ze wolisz restauracyjne
Napoje w zależności od upodobań
Ja chcę być na miejscu około godz. 14:00, najpóźniej 15:00, więc jak nie dasz rady się wyrobić to po prostu przyjeżdżaj, kiedy będziesz gotowy