Bycmoze jestem nieuswiadomiony ale niemamy w Polsce warunków do zabawy samochodami.
Tak krótko analizujac to zawody na 1/4 to głównie połnocna czesc kraju.
Zawódów torowych nie driftowych niema.
Driftowych tez jest jakas gartka.
Chyba tylko sporty offroadowe jako tako daja rade bo kazdy wyjedzie na droge i juz ma offroad.
Moze ktos ma inne spostrzezenia to czekam. Bo czasme czuje niesmak. Cos by człowiek chcial ale sie nieda.
P.S. Co tam zgredy
Warunki do uprawiania sportów motorowych w Polsce
Strona 1 z 1
Chyba nic mądrzejszego niż http://www.pzm.pl/ nie ma. Może coś dla siebie znajdziesz.
No i Kubica w telewizorni.
No i Kubica w telewizorni.
ja raz w miesiącu z kolesiami robimy wypad na tor pod zielona gora i latamy na gokatach , fajna sprawa , dzis wlasnie upalaliśmy , bylo grubo
-
Pyton162
a może by tu stworzyć googlową mapę z lokalizacjami miejsc gdzie można w PL poszaleć swoim autkiem lub kartami i ewentualnie przykleić gdzieś temat
imprez jest setki, mogę powiedzieć tylko co się dzieje w moim regionie
od naprawdę profi zawodów driftowych jakie odbywają sie w kraju
po 2 tory we Wrocławiu ( zlot mazdy odbędzie się na jednym z nich ) na których regularnie coś się dzieje
po pełno imprez typu KJS
po pełno rajdów lokalnych typu Kamionki
w Polsce na prawie każdym lotnisku i torze odbywają się tak zwane pojezdzawki np w "naszych" sławnych Rykach z Wróblem
Tor Kuchara
No i naprawdę setki a to setki imprez amatorskich i pół profesjonalnych jak i także profesjonalnych
Mów co dokładnie chcesz i gdzie a ja Ci powiem co można
od naprawdę profi zawodów driftowych jakie odbywają sie w kraju
po 2 tory we Wrocławiu ( zlot mazdy odbędzie się na jednym z nich ) na których regularnie coś się dzieje
po pełno imprez typu KJS
po pełno rajdów lokalnych typu Kamionki
w Polsce na prawie każdym lotnisku i torze odbywają się tak zwane pojezdzawki np w "naszych" sławnych Rykach z Wróblem
Tor Kuchara
No i naprawdę setki a to setki imprez amatorskich i pół profesjonalnych jak i także profesjonalnych
Mów co dokładnie chcesz i gdzie a ja Ci powiem co można
Loczek napisał(a):No ale jakies konkrety bo jesli jestem w bledzie to chetnie sie dowiem co i jak
Domniemam, że póki co imprezy dla Pro Cię nie interesują więc odrzucamy GSMP, Rajd Polski czy MP w Drifcie ?:P
No to co nam zostaje ? Pojeżdżawki
Na każdym torze / lotinisku odbywają się cykliczne spotkania miłośników szybkiej jazdy
Tor Kilece / Ułęż / Nowe MIasto nad Pilicą / Rakietowa we Wro / Tor w Bydgoszczy /Tor Fiata w Tychach / Tor Kartingowy w Radomiu / Tor w Lublinie i wreszcie Tor Poznań
Treningi Driftu / Super OES / TJS / FJS / Trening u Wróbla czy też pojeżdżawki organizowane przez różne zrzeszenia lub kluby.
Jest pewnie jeszcze więcej "lokalnych" obiektów, na których z racji odległości nie wiem co się dzieje ale pewnie w okolicach Wrocławia czy Gdańska jest gdzie pojeździć – np Rally Land.
Jak chcesz szczegóły to zadaj szczegółwe pytania
No a żeby nie być gołosłownym
Ułęż z Wróblem
FJS Tor Kielce
TJS Tor Kielce
Super Oes
A to fotka z ostaniego TJS w Nowym Mieście nad Pilicą

Rotary Inside
http://www.rxklub.pl
http://www.rxklub.pl
Dodatkowo od niedawna w Toruniu jest bardzo ładny tor asfaltowy na który można sobie wjechać chyba 50pln'a za 1h jazdy. możesz sie spiknąć z kolegami i polatać na czas 
People_Hate_Me napisał(a):Dodatkowo od niedawna w Toruniu jest bardzo ładny tor asfaltowy na który można sobie wjechać chyba 50pln'a za 1h jazdy. możesz sie spiknąć z kolegami i polatać na czas
Czuję, że mnie zapraszasz tam
f*ck
Mev z miłą chęcią
bierz To swoje padło i przyjeżdżaj 
Strona 1 z 1