Zlot regionu – Wisła 18-20.06.2010 wrażenia i relacje ;)
Ogladam te zdjecia i leje, na dzien dobry zimny Michi
Budda 4 life ! 
Ja tam zlego slowa nie powiedzialem

loockas napisał(a):Szkoda tylko, że wszyscy mnie za ten pomysł przeklinali
Ja tam zlego slowa nie powiedzialem
Ajajajajajajaj.. Co ludzie co za kraj..
- Od: 10 mar 2007, 01:38
- Auto: Mitsubishi Galant EA Kombi 2.5 V6 manual Daimos Ltd :D
loockas napisał(a):Jacy teraz dumni, że wleźli na górę... Szkoda tylko, że wszyscy mnie za ten pomysł przeklinali
no, słyszałam, że loockas trzymał poziom!

...bo z pionem to różnie bywało
A Acze tak się dobrze przebrał za Buddę, że w pierwszym momencie w ogóle go nie poznałam.
-
umbesiegt
my z Olą też się meldujemy 
było fucking great!
ja mówiłem wczoraj w nocy przy wszystkich ale niektórzy mogą nie pamiętać, zresztą powagę sytuacji skutecznie zakłócali mocno zalkoholizowani uczestnicy zjazdu
w takim razie powiem jeszcze raz oficjalnie na forum od siebie
Bardzo dziękuje Loockasowi, doceniam jego pracę i czas włożone w organizacje zlotu!
cały zlocik bardzo udany, wreszcie się trochę odchamiłem
a grille syto zakrapiane alkoholem to jest to co tygryski lubią najbardziej 
było fucking great!
ja mówiłem wczoraj w nocy przy wszystkich ale niektórzy mogą nie pamiętać, zresztą powagę sytuacji skutecznie zakłócali mocno zalkoholizowani uczestnicy zjazdu
Bardzo dziękuje Loockasowi, doceniam jego pracę i czas włożone w organizacje zlotu!
cały zlocik bardzo udany, wreszcie się trochę odchamiłem

Radex84 napisał(a):nie pamietasz jak wyszedles na waleta na balkon i krzyczales "jestem królem świata" a potem napaskudziłeś?![]()
Nie wmowisz mi tego

Ajajajajajajaj.. Co ludzie co za kraj..
- Od: 10 mar 2007, 01:38
- Auto: Mitsubishi Galant EA Kombi 2.5 V6 manual Daimos Ltd :D
Nie wiem 
Nie dziękujcie mi. Serio nie ma za co. Było trochę zgrzytów z organizacją ale na prawdę warto się trochę podenerwować, żeby spędzić później taki weekend. Obiecujemy powtórkę
Nie dziękujcie mi. Serio nie ma za co. Było trochę zgrzytów z organizacją ale na prawdę warto się trochę podenerwować, żeby spędzić później taki weekend. Obiecujemy powtórkę
Dobra zlot sie skonczyl i (n)icek jehowy tez odchodzi powoli w zapomnienie
. Bylo smiesznie, ale styknie juz
. Tez dzieki za organizacje, ale to chyba nie tylko loockasowi sie naleza podziekowania. Zreszta organizacja to jedno, ale tez wszystko zostalo sprzatniete zanim jeszcze sie zwleklem z gory. Dlatego tez nalezy docenic tych ktorzy po wszystkim doprowadzili osrodek do stanu wzglednie pierwotnego
.
- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))
Uwierz – nie styknie. To się będzie ciągnąć i ciągnąć i ciągnąć. Już na zawsze zostaniesz YEHOWY

Szczególnie dziękuję Paniom za zmywaki. My faceci jesteśmy strasznie nieporadni przy zlewie
A podziękowania należą się wszystkim za obecność. Gdyby nie było chętnych, to nie było by zlotu 

Szczególnie dziękuję Paniom za zmywaki. My faceci jesteśmy strasznie nieporadni przy zlewie
bielu123 napisał(a):Fotki z mojego telefonu, kliknąć następne po otwarciu
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f7ed65afb30c9433.html
Już Cię nie lubię

Mocie w końcu geje czarodzieje!! Biercie do PAPLE
Edit: Dzięki wszystkim za świetny zlot, a szczególnie Ani (złotej kobiecie) za cierpliwość i parę innych rzeczy by się tam nazbierało
Ostatnio edytowano 21 cze 2010, 00:37 przez michi, łącznie edytowano 1 raz
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9