Mazda 323F BJ ZL 2000r – czarnula
borys , na zywo wyglada to zdecydowanie lepiej , choc nie powiem ze mysle na pomalowaniu alusow na zloto , halogeny jeszcze nie zalozone , i nie wiem czy zaloze bo mysle nad zrobieniem dolotu a otwor na halogen idealnie nadaje sie na lapacz powietrza , ale zobaczymy co wyrzeźbię
-
Pyton162
tyl jest przyciemniony , przód niestety nie bedzie bo w zg policja mocno ściga za przednie szyby oklejone, we wrześniu jak wroce z wczasow bedzie jeszcze pas przedni na szybie czarny oraz zastawiam sie nad pomalowaniem emblematów na zloty kolor tak jak alusy wraz zaciskami taka niby golden edition 
-
Pyton162
wygląda mafijnie, pierwsze skojarzenie
hehe.
felunek zacny,
pasażer też
nad tym złotym bym się zastanowiła...
felunek zacny,
pasażer też
nad tym złotym bym się zastanowiła...
-
Ania_TM
bardzo ładnie sie prezentuje, mi srebrna średnio sie podoba....
oprócz silnika jedynym mankamentem to brak tarcz na 4 kołach, przy czym te z przodu u Mnie w 1.8 sa chyba wieksze bo na 17 inaczej sie prezentuja
miłego urlopowania
pozdrowionka
oprócz silnika jedynym mankamentem to brak tarcz na 4 kołach, przy czym te z przodu u Mnie w 1.8 sa chyba wieksze bo na 17 inaczej sie prezentuja
miłego urlopowania
pozdrowionka
MazdaSpeed – Mazda 323F BJ
ETKlub – Fiat Bravo
ETKlub – Fiat Bravo
- Od: 23 maja 2009, 00:29
- Auto: Madzia 323F BJ 1840
Fiat Bravo
mazda dzis miala 3 sparingi z hondami jajko to jest chyba jak pamietam Vgen
pierwszy spraring seria honda 1.3 kontra mazda seria 1.5 bez problemu do przodu mazda
drugi sparing honda seria 1.5 90 kontra mazda , mazda do przodu o okolo 2 dlugosci
trzeci sparing honda 1.5 po wymianie wydechu komplet i dolotu na 15 lekich kolach schamowana na 107km i moja mazda na 17 walcach z jedynie wkladka pipercrossa dostalem w ucho o 2 dlugosci ale w sumie na koniec 2 i 3 mi uciekal, jedynka i poczatek 2 dla mnie potem honda jedzie
Ogolnie nie jest zle , na 14 zimowkach powinno byc znacznie lepiej bo na tych 8 calowych szerokich walcach pewnie sporo trace
pierwszy spraring seria honda 1.3 kontra mazda seria 1.5 bez problemu do przodu mazda
drugi sparing honda seria 1.5 90 kontra mazda , mazda do przodu o okolo 2 dlugosci
trzeci sparing honda 1.5 po wymianie wydechu komplet i dolotu na 15 lekich kolach schamowana na 107km i moja mazda na 17 walcach z jedynie wkladka pipercrossa dostalem w ucho o 2 dlugosci ale w sumie na koniec 2 i 3 mi uciekal, jedynka i poczatek 2 dla mnie potem honda jedzie
Ogolnie nie jest zle , na 14 zimowkach powinno byc znacznie lepiej bo na tych 8 calowych szerokich walcach pewnie sporo trace
-
Pyton162
zaloze stalowki bo i tak juz ranki zimne to sie ustawie z kolesiem od tej porobionej hondy jeszcze raz
-
Pyton162
Ładna Czarna Madzia
widze kolorek taki sam jak mój
ładnie ja obniżyłeś i super wygladaja te czarne felgi ze srebrnym rantem
tez będę myślał nad takim zestawieniem u siebie na wiosnę
pzdr
Czarna Madzia 323 BJ 2002 ROK 2.0 Diesel 101 KM
Moja Madzia 323
Sprzedam Filtr powietrza do Mazdy 626 Ditd Nowy oryginalny Mazda
Moja Madzia 323
Sprzedam Filtr powietrza do Mazdy 626 Ditd Nowy oryginalny Mazda
- Od: 27 sie 2010, 15:13
- Auto: M 323f BJ 2.0 DiTD 101 KM
ja natomiast mysle nad pojsciem albo w czarne cale felgi czyli tez rant w czarny kolor albo cos mocno oczojebnego zrobic np jakas pomarancza lub zielen z tym ze wtedy rant zostanie w polerce
-
Pyton162
kurcze no cos bym zmajstrował przez zime z tymi kolami , naoglądałem sie troche tych fot i do czarnego ladnie tez zlote podchodzą , ale biale rownież robia wrazenie , za duzo kombinacji 
-
Pyton162