Mazda MX-6 GE FS 1993r
no bardzo ładnie 
Dzieki wszystki za mile slowa , jeszcze zrobie fotke na obecnych felgach bo sie jednak zmienily 
W koncu MX dostał porządne kable , w sumie lepiej juz sie nie da , podwójny rdzeń , wykonane z kevlaru, powleczone włóknem szklanym .Jeszcze czekam na świece , bo niestety trafiłem felerna sztuke ngk i nie dopalała przez co zapchałem sobie kata...

W koncu MX dostał porządne kable , w sumie lepiej juz sie nie da , podwójny rdzeń , wykonane z kevlaru, powleczone włóknem szklanym .Jeszcze czekam na świece , bo niestety trafiłem felerna sztuke ngk i nie dopalała przez co zapchałem sobie kata...

Przykra sprawa
. Jak do tego doszło? Dokładka SODUKO chyba nie ucierpiała
?
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
jarek.6s napisał(a):Jak do tego doszło? Dokładka SODUKO chyba nie ucierpiała?
Kierowca JEEPa chcial z lewego pasa od razu na prawy pojechać i to na przejściu dla pieszych , jeszcze usłyszałem ze to ja wjechałem w niego ale na szczęście policja szybko mu wytłumaczyła co zrobil
Dokładka niestety ucierpiała , w sumie tylko pękła w kilku miejscach ale jako tako jest w calosci. Teraz montuje dokładkę z pakietu LSi (jako ze jest zamontowana na drugim zderzaku i spasowana )
Z powodu zlotu trzeba było obudzić MXa z snu zimowego w który zapadł z 2 miesiące temu i troche go przygotować

15' (okolo6kg) kontra 17' (okolo 14kg)![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Wymiana czujnika ciśnienia oleju żeby nie brać ze sobą baniaka oleju na tor
Czyszczenie filtra powietrza i nasączenie

I przypomnieć ze zima nie długo

15' (okolo6kg) kontra 17' (okolo 14kg)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Wymiana czujnika ciśnienia oleju żeby nie brać ze sobą baniaka oleju na tor

I przypomnieć ze zima nie długo

Gib napisał(a):Panewka już nie wali?
Nigdy nie waliła , ciśnienia olejowego nie było bo z czujnika się lalo ale wiadomo podczas jazdy to nie bylo widać , pojeździe i zobaczymy jak szybko będzie KL
Gib napisał(a):Masz skasowany bok? Na zdjęciu u Lukasa stoi złoty GE6 z rozbitym błotnikiem tylnym.
Niestety . samochód niema szczęścia coś ale po zlocie zapadła decyzja o zostawieniu FSa pod maska , zdejmuje głowicę i najprawdopodobniej robię jeszcze raz gore. Szacunkowo ma ciut ponad 120 km wiec nie jest złe
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
radost napisał(a):Czyżbyś wreszcie rurę ode mnie założył? Tak mi się przynajmniej wydaje na fotkach ze zlotu. Jak wrażenia? Nikt sie nie śmiał?
A w końcu zabrałem się za niego jakiś czas temu , jeszcze muszę go trochę schować i nowa rurę dorobić ale dźwięk

No to gites że się nie marnuje. Na pewno przeżyje mx'a bo to original kwasówa wysmyczona z zakładów mleczarnianych. Pozdro.
Masz może nagranie z twojego przejazdu na ćwiarę z piotrkowa? Z chęcią bym posłuchał.
Masz może nagranie z twojego przejazdu na ćwiarę z piotrkowa? Z chęcią bym posłuchał.
626 GE KL --> 626 GE FS --> Xedos 6 CA KF --> Grandeur 3.3