OPOLE – spotkania regionalne
Czyli jak się spotykacie o 09:00 w Opolu to tak na 09:30-09:40 będziecie już na miejscu?? bo muszę wiedzieć o której z domciu wyjechać
- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
To przenosimy godzinę na 10?? Czy jak??
- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
didusiek napisał(a):Ja proponuję 9:00 gdzieś w Opolu. Czemu tak wcześnie? Bo popołudniami w Krasiejowie jest tam tłoczno i są długie kolejki do takich atrakcji jak np. kino 5D
didusiek napisał(a):Ja tak jak Darek raczej pojadę od razu do Krasiejowa. Przez Opole zrobiłbym wielkie koło.
aLechu napisał(a):mi też bardziej pasuje być na dziesiątą. Grill już spakowany, podpałka i brykiet też.
Dla mnie godzina jest obojętna, ale pamiętajcie że propozycja godziny 9tej padła już 14.06. po to abyśmy rozpoczęli zwiedzanie z chwilą otwarcia dinoparku czyli o 10tej, a niektórzy dojadą tam bezpośrednio na 10tą.
To o której w końcu na Orlenie

- Od: 7 cze 2004, 08:33
- Auto: RX-7 FC TII `91
aLechu napisał(a):My z Marcinem możemy być na 9.45 na Orlenie.
Panowie sprężcie się o te 45 min aby wszyscy byli ok. 10tej w Krasiejowie tak jak kilka dni temu było ustalane. Ja w każdym razie podjadę na Orlen ok. 9tej. Czekam do 9.15 i jadę. Kto będzie to pojedziemy razem. Do jutra.
- Od: 7 cze 2004, 08:33
- Auto: RX-7 FC TII `91
nie ma spotkania wczesniej i dyskusji o kamieniu? Sponer to moze my sie chociaz spotkamy podyskutowac, daj cynka jakby cos
j. angielski – tłumaczenia, korepetycje, prace – kontakt PW
Moja Mazda
Moja Mazda
- Od: 11 mar 2008, 20:34
- Auto: Mx-3 1.6 B6D '96r.
jutro nie dam rady o 9 po wyborze koniecznym jade do byczyny na chrzest a wracam wieczorem i ucze sie na SEPy
a w poniedziałek będzie za późno już
trudno sam coś wymysliłem jak coś to sie zmieni
w organizacyjnym pisze
a w poniedziałek będzie za późno już
=x

gavvel napisał(a):nie ma spotkania wczesniej i dyskusji o kamieniu? Sponer to moze my sie chociaz spotkamy podyskutowac, daj cynka jakby cos
Ja jakieś 2 tygodnie temu proponowałem spotkanie w wątku o Kamieniu ale zero odzewu było. Bezy w środę proponował czat – zero odzewu.