Rozumiem, że Ci co nie wpłacili reszty na konto będą płacić na miejscu?
Zlot regionu – Wisła 18-20.06.2010 wrażenia i relacje ;)
Bump 
Nie mam nic przeciw, ale od razu zaznaczam, żeby mieć kasę odliczoną. Reszty nie wydaję – przechodzi na paliwo imprezowe 
Już się poprawiłem 
Więcej żadnych opłat. Jutro dzwonie dowiedzieć się czy w ogóle mamy jakąkolwiek rezerwacje
Ze spraw organizacyjnych:
Staramy się nie robić zbędnego zamieszania, dlatego wjeżdżamy w piątek wszyscy razem do ośrodka. Jako, że mieszkamy w różnych częściach województwa proponuję spotkanie gdzieś bliżej Wisły. Każdy dojedzie drogą, która mu pasuje. Wstępnie obstawiam TESCO w ustroniu. Jest przy trasie do Wisły.
http://maps.google.pl/maps/place?cid=69 ... l=pl&gl=pl
Więcej żadnych opłat. Jutro dzwonie dowiedzieć się czy w ogóle mamy jakąkolwiek rezerwacje
Ze spraw organizacyjnych:
Staramy się nie robić zbędnego zamieszania, dlatego wjeżdżamy w piątek wszyscy razem do ośrodka. Jako, że mieszkamy w różnych częściach województwa proponuję spotkanie gdzieś bliżej Wisły. Każdy dojedzie drogą, która mu pasuje. Wstępnie obstawiam TESCO w ustroniu. Jest przy trasie do Wisły.
http://maps.google.pl/maps/place?cid=69 ... l=pl&gl=pl
a ja proponuje spotkać się na miejscu a nie tracić czasu na zatrzymywanie się po drodze. niektórzy będą po pracy itd... spotkajmy się może na miejscu
poza tym nie wszyscy będą jechali przez ustroń... musieliby specjalnie nadkładać drogi zamiast jechać od razu do wisły..
poza tym nie wszyscy będą jechali przez ustroń... musieliby specjalnie nadkładać drogi zamiast jechać od razu do wisły..
Wydawało mi się, że wszyscy jadać od Katowic czy Tychów pojadą przez Ustroń... Na 99% każdy z nas przejedzie obok tego tesco. No chyba, że ktoś od Szczyrku planuje wjechać, ale to znacznie dalej...
Wolałbym żebyśmy wszyscy razem podjechali do ośrodka, żeby uniknąć zamieszania i problemów właścicielowi z dochodzeniem kto jest kto i od kogo. Niestety rezerwacja jest grupowa, a nie imienna na każdą osobę. No chyba, że ustalimy w miarę jedną godzinę wyjazdy abym ja albo zyg mógł dojechać jako jedna z pierwszych osób. Mimo wszystko proponuję się wcześniej spotkać. Będzie przy okazji możliwość zrobienia dodatkowych zakupów.
Może być Biedronka zaraz przy wjeździe do Wisły, ale tak jak pisałem wcześniej to i tak przy tej samej drodze
Wolałbym żebyśmy wszyscy razem podjechali do ośrodka, żeby uniknąć zamieszania i problemów właścicielowi z dochodzeniem kto jest kto i od kogo. Niestety rezerwacja jest grupowa, a nie imienna na każdą osobę. No chyba, że ustalimy w miarę jedną godzinę wyjazdy abym ja albo zyg mógł dojechać jako jedna z pierwszych osób. Mimo wszystko proponuję się wcześniej spotkać. Będzie przy okazji możliwość zrobienia dodatkowych zakupów.
Może być Biedronka zaraz przy wjeździe do Wisły, ale tak jak pisałem wcześniej to i tak przy tej samej drodze
Dobra, szukam czegoś w samej wiśle z większym parkingiem. Dzwoniłem właśnie do właściciela. Wszystko ok, czeka na nas. Prosi byśmy nie przyjeżdżali wcześniej jak tak 15:00-16:00 bo ma jakieś kontrole (wiochy pewnie byśmy narobili :p). Nie wiem jak Wy, ale np ja i Sokool pracujemy do 15:00. Wcześniej niż na 17:30-18:00 nie damy raczej rady przyjechać na miejsce. Piszcie szybko o której wam mniej więcej pasuje to ustalimy jakąś dogodną godzinę. Wiadomo, że jak ktoś może przyjechać dopiero wieczorem, to przyjedzie na miejsce
P.S. A zyg nie dość, że mówi to jeszcze umie drugą ręką posta napisać
to się nazywa wielozadaniowość 
P.S. A zyg nie dość, że mówi to jeszcze umie drugą ręką posta napisać
Dobra my teoretycznie mamy zajecia w piatek. Wiec nie wiem jak to bedzie, ale jak sie Patrycja uwezmie, ze na nie jedzie to ja bede musial sie z kims zabrac a ona sama dojedzie.
- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))
ja już pisałem kilka stron wcześniej że wyjeżdżamy w piątek rano i jedziemy z dzieciakami do Leśnego Parku Niespodzianek i nie mam pojęcia o której nam wypadnie dojechanie do Alaski, pewnie będzie to zależeć od wszystkiego
Loockas czy będziemy mogli się zakwaterować zanim wszyscy dojadą
Loockas czy będziemy mogli się zakwaterować zanim wszyscy dojadą
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
Mozecie zmienic z Towarzyszki na Magde
PS. Pokoj nr 10 ladne gay party
Jak co bede mial oliwke ze soba jak Wam braknie 
Nie ma ze boli
Jo tyz pewnie polegna, wiec sie nie martw 
PS. Pokoj nr 10 ladne gay party

Radex84 napisał(a):nie śmiejcie się ze mnie jak mi się szybko film urwie bo ja na antybiotykach jestem od soboty
Nie ma ze boli

Ajajajajajajaj.. Co ludzie co za kraj..
- Od: 10 mar 2007, 01:38
- Auto: Mitsubishi Galant EA Kombi 2.5 V6 manual Daimos Ltd :D
tylko, co by Acze spokojny był...
jestem przekonana, że będziecie się świetnie bawili 
-
umbesiegt