Mam dość nietypowe pytanie. Czy żarówki oświetlające tablicę rejestracyjną należy wykręcić, czy wyciągnąć? Tak strasznie ciasno siedzą, że ani drgą, więc boję się, że mogę coś uszkodzić. Samochód Mada 6 2004r, 2.0l benzyna.
A przy okazji, czy ciężko wymienia się światła stopu? Macie na nie jakiś patent?
wykręcanie żarówek [6 GG]
Strona 1 z 1
Wyciąga się.
Co do stopu – w kombiaku to banalne. Klapkę od bagażnika otwierasz i mocowanie żarówki "wykręcasz" z mocowania. Wychodzi razem z żarówką.
Co do stopu – w kombiaku to banalne. Klapkę od bagażnika otwierasz i mocowanie żarówki "wykręcasz" z mocowania. Wychodzi razem z żarówką.
Pasują. Przed wyciągnięciem miałem wrażenie, że jakby klosze inne. Jak wyciągnąłem, to są prawie identyczne. Sorry za zamieszanie.
Jeśli chodzi o światła stopu, to otworzyłem bagażnik, następnie schowek i taką klapkę na przylepiec. Ale żeby tam rękę wsadzić, to trzeba być kobietą :–).
Jeśli chodzi o światła stopu, to otworzyłem bagażnik, następnie schowek i taką klapkę na przylepiec. Ale żeby tam rękę wsadzić, to trzeba być kobietą :–).
Grzyby napisał(a):Wyciąga się.
Cantore napisał(a):Czy żarówki oświetlające tablicę rejestracyjną należy wykręcić, czy wyciągnąć?
ale kolega konkretnie od podswietlenie tablicy rejestracyjnej zapyta..
wszystkie sa wtykane!
pozdr.
E
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Enduro napisał(a):ale kolega konkretnie od podswietlenie tablicy rejestracyjnej zapyta..
Enduro, litości ...
Czytaj co ludzie piszą:
Cantore napisał(a):Czy żarówki oświetlające tablicę rejestracyjną należy wykręcić, czy wyciągnąć?
Grzyby napisał(a):Wyciąga się.
oraz
Cantore napisał(a):A przy okazji, czy ciężko wymienia się światła stopu?
Grzyby napisał(a):Co do stopu – w kombiaku to banalne. Klapkę od bagażnika otwierasz i mocowanie żarówki "wykręcasz" z mocowania. Wychodzi razem z żarówką.
Masz jakieś pytania jeszcze? Na dwa pytania padły dwie odpowiedzi.
Twoja trzecia była zupełnie zbędna ...
podwijam ogonek ,
sorry.
pozdr.
E.
sorry.
pozdr.
E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Strona 1 z 1