TARNÓW – spotkania regionalne
najlepiej na allegro poszukac, ewentualnie na forum zerknac za taka efka na czesci, albo do skrzyszowa na zlom z czesciami do japoncow sie udac.
no właśnie na allegro już szukałem... są ale tylko manualne, co mnie nie ratuje..
popatrzę jeszcze gdzieś na forum... a jak nie to po szrotach będę musiał szukać... wolałem tu zapytać bo nie mam za bardzo czasu w tygodniu na jazdę po złomach :–)
- Od: 21 mar 2010, 00:35
- Auto: Mazda 323F 1.6 16v '92
znalazłem jednak gościa na allegro... Ma dwie efki na części. i dość tanio za jeden ten mechanizm opuszczania szyby elektryczny zażyczył sobie tylko 35zł
mam na niego namiary więc jakby ktoś potrzebował to służę :–)
ja potrzebuję do BA prawy tył .. mechanizm elektryczny plus przewody te co są w drzwiach.
- Od: 18 gru 2008, 00:24
masz tu linka:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11705474 zadzwoń do gościa powiedz że potrzebujesz ten mechanizm elektryczny prawy tył i tyle
oczywiście jak cena będzie dobra:P

tomalosik napisał(a):ja potrzebuję do BA prawy tył .. mechanizm elektryczny plus przewody te co są w drzwiach.
przerabiasz? a boczki masz czy będziesz wycinał?
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
w jednych drzwiach muszę zamontować elektryka bo mam w 3
i muszę bebechy zakupić.
a o jakich boczkach mówisz Reed ?
a o jakich boczkach mówisz Reed ?
- Od: 18 gru 2008, 00:24
O boczkach drzwi tylnych ale pewnie ty masz w oryginale 4 xelektr. więc luzik
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
Trochę ryję nosem od 2 tygodni w tej sprawie, więc zapraszam na piknik: http://www.is.net.pl/piknik.php
Dodatkowo konkurs dla wszystkich (mało zgłoszeń na razie) – do wygrania NETBOOK MSI – http://www.is.net.pl/konkurs.php
Dodatkowo konkurs dla wszystkich (mało zgłoszeń na razie) – do wygrania NETBOOK MSI – http://www.is.net.pl/konkurs.php
Ja w ten weekend definitywnie odpadam.
To gratulacje!!!! Ja dopiero za miesiąc. Mam pytanie nie zna ktoś jakiegoś właściciela mazdy 6 z tarnowa???Potrzebuje szybkiej odpowiedzi.... jak coś to pisac na gg 
Wykonuje Pomiary ilości dB- chetnych zapraszam na PW.
143,4dB i to jeszcze nie koniec ;)
- Od: 13 lut 2009, 17:43
- Auto: Mazda 6 2.3GY 03r
Właśnie chciałem się dowiedzieć gdzie najlepiej nabić i mniej więcej ile kosztuje taka przyjemność
i czy w tym wszystkim jest odgrzybianie? A drugie pytanie to , czy klima odrazu włącza się po odpaleniu silnika(no i włączonej klimie) czy trzeba odczekać jakiś czas aby zaczeła chłodzić?
A i jeszcze jedno pytanie , czy panowie którzy nabijają klime mają możliwość sprawdzić czy wszystkie "rury" są szczelne i nie ma miejsc gdzie by ten cały freon uciekał ?:P Z góry dzięki za odpowiedź 
- Od: 9 paź 2008, 12:52
- Auto: Mazda 323F BA 1,8 BP 97'
Adam44 napisał(a):A ja mam nabitą i działa, jak coś to odpowiem na pytania
.
P.S TR4PSTAR jak jesteś to może jakieś spotkanie zorganizujemy w sobotę??
Zobacze jakie będą plany na sobote z tego względu, że mam określony czas urlopu i nie wszystko uda sie zrobić przez te kilka dni
Śmierć jeździ szybko ... Bądź szybszy xD
- Od: 4 paź 2008, 11:51
- Auto: 323F (BA) 2.5 V6 KL-ZE