Bartg napisał(a):Ulozylo sie ladnie, inaczej byc nie moglo. Daj jakies foty bez podnosnika
Samochód jest całkowicie opuszczony
Może to tak wygląda , że samochód jest podniesiony ,ale zapewniam ,że tak nie jest
Pozdrawiam.
www.mazdaspeed.pl
Bartg napisał(a):Ulozylo sie ladnie, inaczej byc nie moglo. Daj jakies foty bez podnosnika

radzi89 napisał(a):jak dla mnie to duzo za niski profilprzez to zrobil sie niezly jeep

Bartg napisał(a):Przy seryjnym zawieszeniu 55, do tego co masz to -40 na miekko.

i szukam felg w rozmiarze 6x15' et 45 i nic mnie nie powala w 6,5x15' coś by się wybrało, albo ja jestem wymagający, albo producenci felg nie postarali się. Jeśli dam felgę 6,5x15' to oponka 195/55/15 będzie źle wyglądać bo będzie za wąska? a jak dam 205/60/15 to licznik będzie nie dokładny? i tutaj pewnie trzeba zadać sobie pytanie czy postawić na wygląd czy na dokładne i sprawne użytkowanie. Jeśli się mylę to mnie poprawcie bo póki co to jestem zielony
Mazdą przyjechałem w czwartek i nie mogę się nią cieszyć wiecie jaki to ból? 

Myjk napisał(a):Instrukcja mówi o "kapciach" 215/45 przy R17, ale chętnie wziąłbym wyższe (50).
Myjk napisał(a):Jakieś propozycje pomijając Potenzy?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje