WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
ja niestety dziś nie dotrę, czasowo nie dam rady
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Dajcie znać jak było – ja niestety miałam kolejną wizytację w mieszkaniu i nie mogłam się ruszyć... Heh już dobrze by było żeby ktoś kupił to cholerne mieszkanie bo mam dość tego oglądania i czekania na sygnał kiedy mam się wynieść 

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Rozumiem że sprzedaje się nie twoje mieszkanie?
Byłem, sporo ludzi było i jak zwykle bardzo miło i przyjemnie, przyjechały dwa zmodzone lekko MXy, pana oficjela nie było.
dzięki za spota.
Byłem, sporo ludzi było i jak zwykle bardzo miło i przyjemnie, przyjechały dwa zmodzone lekko MXy, pana oficjela nie było.
dzięki za spota.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Dzieki za spota. Niektórzy byli zawiedzeni ze gadżetów nie będzie i Miaty do polatania, ale Don troszkę poprawił zapowiedzi przed spotowe 
Kilka fot:
http://www.przeklej.pl/plik/spot-ms-8-0 ... 17aj3021dc
Kilka fot:
http://www.przeklej.pl/plik/spot-ms-8-0 ... 17aj3021dc
Ostatnio edytowano 8 cze 2010, 23:26 przez CezaR83, łącznie edytowano 1 raz
Cezar83, do ciezkiego ...... ( nie powiem juz czego ) czy ty nie mozesz wrzucac fotek w sposób bardziej czytelny dla wiekszosci
Przez imageshack chocby. Kiedys tak robiles a teraz produkujesz sie przez jakies rapidy badz przekleje
Po co to
Zlituj sie nad czekaniem wgrania badz innymi efektami 

-
Szalotka
Spocik jak zawsze udany
dziękuje Speed za zatyczkę do zamka. przy najbliższej okazji zamontuje ją czyli pewnie w weekend.
- Od: 5 sie 2008, 12:32
- Auto: 323F BG 1.6 8V 91r.-Była
Obecnie MONDEO MK3 GHIA KOMBI :)
Dzieki za spota, było sympatycznie
.
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Szkoda tylko
że Gwoździa programu zabrakło
Dzięki za spota i udanego tygodnia życzę wszystkim

Dzięki za spota i udanego tygodnia życzę wszystkim

Również dzięki za spota. Było nas całkiem sporo. Przepraszam za "gwóźdź programu" – coż, czasami spotykamy na swojej drodze ludzi niepowaznych ... Chyba, że "gwóźdź programu" sam wpadnie na pomysł rehabilitacji i zaproponuje "coś konkretnego". Pzdr
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Witam wszystkich 
Dawno mnie tu nie było ale ostatnio nie pamietam wczoraj/przedwczoraj wdziałem kilka ladnych Mazd klubowych
w Best Mallu na Powisińskiej, jakiś spocik był czy tylko przejazdem Panowie/Panie? Pracuje tam d o 21 i jak to jakieś cykliczne to chętnie zejde od czasu do czasu na parking 
Pozdrawiam
Dawno mnie tu nie było ale ostatnio nie pamietam wczoraj/przedwczoraj wdziałem kilka ladnych Mazd klubowych
Pozdrawiam
- Od: 9 kwi 2008, 21:21
- Auto: 323F (BA) 1.5i 16V '96
Ja też dziekuję wszystkim za spota. Szkoda "gwoździa", ale może kiedyś będzie nam dane poszaleć nową Miatą 
Co do Sadyby wczoraj, to był gruby spot samochodów egzotycznych z tego co wiem. A co Mazdy tam robiły to nie wiem:P
Co do Sadyby wczoraj, to był gruby spot samochodów egzotycznych z tego co wiem. A co Mazdy tam robiły to nie wiem:P
- Od: 16 cze 2008, 20:13
- Auto: MX-3 1.6 98'
Dawno mnie tu nie było ale ostatnio nie pamietam wczoraj/przedwczoraj wdziałem kilka ladnych Mazd klubowychw Best Mallu na Powisińskiej, jakiś spocik był czy tylko przejazdem Panowie/Panie? Pracuje tam d o 21 i jak to jakieś cykliczne to chętnie zejde od czasu do czasu na parking
Ja czasami tam robię zakupy, ale nie 21ej.
viewtopic.php?f=137&t=97747
- Od: 15 maja 2010, 22:20
- Auto: MX3 – 1.8 V6 EC –"Czarna Perła"
A może teraz Młociny ?