ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
Szkoda ze mnie obowiązki zatrzymały :–( Odbije sobie "next time" :–)
mobile : 694-61-61-20
gg : 22774388
gg : 22774388
- Od: 2 maja 2010, 01:16
- Auto: Mazda 323F BJ 2.0 1999r
szkoda ze mi sie nie udalo dotrzec
mam tylko nadzieje ze to ostatni grill jaki opuscilem
edit
wlasnie ze sie myja wiec raczej nie smierdza, zalezy tez co komu smierdzi
edit
Antek 1.5 napisał(a):Wcale, że nie śmierdzą !
wlasnie ze sie myja wiec raczej nie smierdza, zalezy tez co komu smierdzi
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
spotkanie bardzo udane, ludzie dopisali, pogoda również, niestety komary też 
naprawdę fajny czas i sposób na spędzenie popołudnia
a tu zdjęcia:
http://picasaweb.google.pl/widzewiankat ... k06062010#
zaproszenie do prywatnej galerii dostaniecie mailem- jak ktoś jeszcze chce, poproszę MAILA na PW wysłać
przy każdej nowej prywatnej galerii automatycznie dostaniecie zaproszenie na maila
pozdrawiam
a dziś znów deszczowo
naprawdę fajny czas i sposób na spędzenie popołudnia
a tu zdjęcia:
http://picasaweb.google.pl/widzewiankat ... k06062010#
zaproszenie do prywatnej galerii dostaniecie mailem- jak ktoś jeszcze chce, poproszę MAILA na PW wysłać
przy każdej nowej prywatnej galerii automatycznie dostaniecie zaproszenie na maila
pozdrawiam
a dziś znów deszczowo
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):spotkanie bardzo udane, ludzie dopisali, pogoda również, niestety komary też
rany boskie

trzeba bylo ja stamtad szybko zabrac albo chociaz jakos obronic przed tymi krwiozerczymi bestiami
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
tez sie melduje
, dzieki wszystkim za udanego spota
,
mam ograniczony dostep do kompa.., brak polskich znakow..
, odezwe sie jutro..
wazne ze PR opity
mam ograniczony dostep do kompa.., brak polskich znakow..

wazne ze PR opity
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

wlasnie oblukałem fotki z grilla i widac sympatycznie bylo szkoda ze nie mogłem wam towarzyszyc ...
pzdr
- Od: 7 sty 2010, 12:25
- Auto: mazda premacy 2000r i mazda 323F pozostala :)
wyjątkowo we wtorek może zajrzę, bo nie mam chyba zajęć, ale na 20 trening, także zmyję się wcześniej 
-
Ania_TM
tak, w sezonie letnim spoty będziemy robic o 19ej , z resztą tak jak w poprzednich latach bywało, zima – wcześniej, lato- później
, a co do miejsca przyszłego spota.., róbta gdzie chceta..
, od niedzieli na 2 tyg wypadam z obiegu, jak by coś pilnego, to komóra jest na 1 str
,
ewentualnie jeżeli we Władku znajde jakąs kafeje internet. to może kiedyś wieczorkiem zerknę na forum żeby Was skontrolowac
ewentualnie jeżeli we Władku znajde jakąs kafeje internet. to może kiedyś wieczorkiem zerknę na forum żeby Was skontrolowac
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.

Pozdrawiam.

no fajny grilek spoko fotki i dobra kiełbaska;p co do nastepnego spotu to co do godziny to jestem neutralny 
- Od: 1 maja 2010, 11:56
- Auto: Mazda mx-3 1.6i 16v
ja jestem za 18, bo do 20 pewnie posiedzimy.
wiadomo dzień dłuższy, ale i do pracy / szkoły trzeba się przygotować plus domowe obowiązki.

wiadomo dzień dłuższy, ale i do pracy / szkoły trzeba się przygotować plus domowe obowiązki.
-
Ania_TM