Kogo widziałem / widziałam
Pozdrawiam identycznego sportive'a jak moj, widzianego na Orlenie w konstancienie okolo polnocy 
- Od: 12 paź 2008, 22:57
- Auto: Mazda 323f Bj 2.0 Sportive
Pozdrowienia dla:
kierowcy srebrnej M3, nr rej. LLE, który mnie wyprzedzał na trasie Łęczna-Lublin,
Kierowcy szarej/grafitowej M3, który pędził po garwolińskiej obwodnicy,
uroczej blondynki z "kolegą" w wisniowym xedosie, nr rej. BKL... widzianej na Wale Miedzieszyńskim na klubowych podkładkach.

kierowcy srebrnej M3, nr rej. LLE, który mnie wyprzedzał na trasie Łęczna-Lublin,
Kierowcy szarej/grafitowej M3, który pędził po garwolińskiej obwodnicy,
uroczej blondynki z "kolegą" w wisniowym xedosie, nr rej. BKL... widzianej na Wale Miedzieszyńskim na klubowych podkładkach.
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
sorevell napisał(a):misiekwaw napisał(a):pozdrowienia dla właściciela 3ki na blachach WS z podkładkami klubowymi i naklejkami na błotnikach pod kierunkowskazami, zaparkowanej na Strumykowej
A dziękuję i pozdrawiam również. Jakoś strasznie szybko mi czas ucieka ostatnio – widzę, że post czekał na mnie równy tydzień...
dzisiaj Madzia widziana ponownie w prawie tym samym miejscu tylko po drugiej stronie ulicy, czyzbysmy byli prawie sasiadami
Pozdrowienia dla onajess z zoltej Mx-3 , ktora spotkalem na rondzie w Chorzowie
I kierowce granatowej 323f Ba SH z wydechem po obu stronach
Takze to samo rondo okolo 18'stej 
-
piotrek_acm_
czerwonej 323 BA o rejestracji ELC 88... widzianej dzisiaj po 14-stej w okolicach warszawskiego zoo
Tez ją widziałem tylko 2 godziny pozniej – pozdrowienia dla własciciela /ki
Tez ją widziałem tylko 2 godziny pozniej – pozdrowienia dla własciciela /ki
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
misiekwaw napisał(a):dzisiaj Madzia widziana ponownie w prawie tym samym miejscu tylko po drugiej stronie ulicy, czyzbysmy byli prawie sasiadamisorevell napisał(a):A dziękuję i pozdrawiam również. Jakoś strasznie szybko mi czas ucieka ostatnio – widzę, że post czekał na mnie równy tydzień...misiekwaw napisał(a):pozdrowienia dla właściciela 3ki na blachach WS z podkładkami klubowymi i naklejkami na błotnikach pod kierunkowskazami, zaparkowanej na Strumykowejpozdro
Wszystko się zgadza. Za to dzisiaj wieczorem Mazda pewnie wyląduje w błocie, po lewej jadąc w dół ulicy

- Od: 30 lip 2009, 20:35
- Auto: czerwona BK Z6 '04
vit napisał(a):Pozdrawiam kierowce z zielonej MX3 na niebieskich podkładkach i numerach SZ, a także 323F BA V6 również na podkładkach klubowych o numerach SH, widzianych wczoraj na Zabrzańskim M1
Również pozdrawiam
- Od: 6 cze 2008, 20:30
- Auto: MX-3 1.6 B6 '93r
MX-3 1.8 BP '91/'95r
Mazda 2 1.5 '08r
Mazda RX-8 03r
Mazda 6 II GH '10r
Paco napisał(a):vit napisał(a):Pozdrawiam kierowce z zielonej MX3 na niebieskich podkładkach i numerach SZ, a także 323F BA V6 również na podkładkach klubowych o numerach SH, widzianych wczoraj na Zabrzańskim M1
Również pozdrawiamnawet zastanawiałem się w raz z dude nad podrzuceniem ulotki klubowej widząc czerwoną 323f
aczkolwiek później stwierdziłem, że to "swój" i nie ma potrzeby
Raz jeszcze pozdrawiam!
Hehe jestem oklejony wlepami MS i obwieszony
Dozobaczenia następnym razem na M1
- Od: 31 sie 2008, 23:54
- Auto: 323 F BA Z5 95'
Hehe pozdrawiam kolegę z zielonego busa, który gonił mnie dziś przez trzy skrzyżowania żeby zaprosić na kawę
Tyle komplementów z rana to bardzo miły początek dnia 

good girls go to heaven bad girls go everywhere...