Mazda zgasła podczas jazdy i nie odpala (626 GE)
1, 2
nowe świece i kable jak źle pali jak zdechną od razu podczas jazdy to coś innego sam śmigam 626 od 4 dni robię mondeo co pali na dwa gary z gazem okazało si8e ze ukręcony wałek rozrządu zresztą mazdy się nie psuja
-
adam197312
Mój problem jest taki: rano odpaliłem auto (626 2,5 v6) zrobiłem ok 30km i wróciłem do domu. Po jakiś trzech godz Mazda odmówiła posłuszeństwa. Odpaliła normalnie, ale miała problem z wejściem na obroty (jakby nie chodziła na wszystkie gary), dopiero pow. 4tys. obrotów zaczęła reagować na gaz normalnie. Po zgaszeniu nie odpala wogóle. W czym problem? Obstawiam przewody i świece, czy mogły paść z minuty na minutę?
- Od: 21 mar 2010, 20:19
- Auto: Mazda 626GW 2,0B 115KM (2001)
lukkas_kg napisał(a):nie, nawet nie probuje, stoi jak stała i czeka na złom
lukkas podałem Ci materiały co i jak. jak nie potrafisz sam to zaprowadź do mechanika.
ewentualnie jeśli chcesz zezłomować to odkupię ją od Ciebie w cenie złomu + pare groszy więcej
no z tym rozrzadem mimo wsszzystko nei wiem jak sprawdzic, ale sprawdzilem czy sie pasek nei zerwał i jest cały
a ile proponujesz?
http://allegro.pl/item1069962327_mazda_ ... zedam.html
a ile proponujesz?

- Od: 15 sie 2009, 05:16
- Auto: 626 GE 1.8 96'
1, 2