Zlot regionu – Wisła 18-20.06.2010 wrażenia i relacje ;)
loockas napisał(a):Ok, czekam jeszcze na potwierdzenie Lucaska i kolegi Nicka. Uprzedzam, że musimy rozdysponować miejsca w pokojach które już mamy zaklepane. Bo już zaczynają wychodzić cyrki, że 2 osoby śpią w 4 osobowym pokoju![]()
Ache masz dwójkę... tylko nam ściany do pokoju nie wyburzcie w nocy
Paula jaka jest ostateczna decyzja? Wpadnij na spota. Będzie lucasek to się dogadacie co do zamiany za Was.
W niedziele wysyłam maila do właściciela z zaklepaniem wszystkich spraw związanych z pobytem.
My nie jedziemy , czytając niektóre rzeczy to nam się odechciewa ... To raz a dwa, wypadły nam lepsze, tańsze plany
- Od: 7 sty 2010, 22:44
- Auto: Mazda MX-3 1.8 V6 24V
Mnie się też odechciewa organizowania czegokolwiek ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Lucasek jedzie sam. Więc mogę oddać Ci zaliczkę za jedną osobę.
Jeżeli dojdzie do następnego zlotu z moim udziałem to oznajmiam, iż jest to ostatnia sytuacja w której oddaje zaliczkę. Trochę konsekwencji w swoich decyzjach...
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Lucasek jedzie sam. Więc mogę oddać Ci zaliczkę za jedną osobę.
Jeżeli dojdzie do następnego zlotu z moim udziałem to oznajmiam, iż jest to ostatnia sytuacja w której oddaje zaliczkę. Trochę konsekwencji w swoich decyzjach...
No to dobrze, a czemu nie moze na moje miejsce wejsc siostra od Zyga
? Pozatym nie zapominaj ze to ja zaczęłam wszystko , a to ze jakos sie o mnie zapomniało to juz wasza wina ... Wiec nie strzelaj fochów .
Agata miała rezerwacje zanim Ty się zdeklarowałaś, że nie jedziesz. Poszła za nią zaliczka. Umowa była z resztą jasna i słowa właściciela powinny być Ci znane, bo byłaś tam z nami. Zaliczki pobiera się po to, aby uniknąć takich sytuacji jakie są teraz, że ktoś nie jedzie bo mu się odechciało. Sorry, kasa wpłacona na konto właściciela Alaski. Jak chcesz to pisz do niego z prośbą o zwrot. Jeżeli tak wygląda Twoja wdzięczność za okazanie koleżeństwa w podobno trudnej dla Ciebie sytuacji, to dziękuję. Jest mi bardzo miło...
Co zaczęłaś? Zloty regionu śląskiego odbywają się co roku po kilka razy, więc nic nowego nie zaczęłaś. Rzuciłaś po prostu propozycję, którą my zaakceptowaliśmy. Nie wiem o czym piszesz "o mnie zapomniało", bo nie rozumiem. Znalazłaś miejscówkę, pomogłaś w kontakcie z właścicielem. Spoko, dzięki. W ramach tego mogłaś sobie wybrać pokój jaki chciałaś, a inni dostali losowo. Co jeszcze oczekujesz w zamian? Klub ma Ci za to sponsorować pobyt, bo serio nie rozumiem o co Ci chodzi?
Focha strzelasz Ty. Ja sobie tylko pilnuje porządku w sprawach, które zostały mi powierzone.
Co zaczęłaś? Zloty regionu śląskiego odbywają się co roku po kilka razy, więc nic nowego nie zaczęłaś. Rzuciłaś po prostu propozycję, którą my zaakceptowaliśmy. Nie wiem o czym piszesz "o mnie zapomniało", bo nie rozumiem. Znalazłaś miejscówkę, pomogłaś w kontakcie z właścicielem. Spoko, dzięki. W ramach tego mogłaś sobie wybrać pokój jaki chciałaś, a inni dostali losowo. Co jeszcze oczekujesz w zamian? Klub ma Ci za to sponsorować pobyt, bo serio nie rozumiem o co Ci chodzi?
Focha strzelasz Ty. Ja sobie tylko pilnuje porządku w sprawach, które zostały mi powierzone.
Spoko ... I teraz wiem ze dobrze ze nie jadę i jasne ze sobie do niego zadzwonię nie będę się przecież prosić, Press sam zaoferowałeś że zwrócisz Jej zaliczkę i nie musiała z nikim gadać i nikogo się prosić ale oczywiście ja sobie mam sama załatwiać ale spoko nie ma problemu
a mi nie chodziło o to ze to ja zorganizowałam zlot regionu śląskiego tylko chodzi właśnie o ten a nie o wcześniejsze wiec nie mów o tym ze to nie pierwszy zlot. Nie chce nic żeby mi zarząd płacił nie wiem może Ty masz to na myśli ale ja w ogóle o tym nie pomyślałam bo tu już w tym momencie nie chodzi o pieniądze (tzn jeśli stracę te 6 dych to nie będę płakać) tylko towarzystwo. I teraz sie nie dziwie czemu tez Press odechciało się jechać ...
Aha i nie mów mi ze miałam możliwosc wybrania pokoju bo wam pomogłam bla bla , bo Ache nie pomagał i tez mógł se wybrać, wiec nie wiem co to za zasczyt.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Aha i nie mów mi ze miałam możliwosc wybrania pokoju bo wam pomogłam bla bla , bo Ache nie pomagał i tez mógł se wybrać, wiec nie wiem co to za zasczyt.
A ja jak tak was czyta to powiem krótko!!!
NIE WSZYSCY DOJRZELI DO TAKICH WYPADÓW!!!
Normalna sprawą jest, że jeśli deklarujesz się jechać to wpłacasz zaliczkę.....jeśli z jakiś powodów nie możesz jechać to zaliczka przepada....i tyle....nie masz na wypad?? To pisz po znajomych może Ci pożyczą trochę kasy.....nie masz kasy...nie jedziesz.....
Dla mnie sprawą oczywistą jest że jeśli miesiąc wcześniej deklaruję się że jadę...to kasę mam już odłożoną na tego typu imprezę...a nie zapisuje się w ciemno....i modle sie do Wszechmogącego o cud lub 6-tke w Totka
A co do ludzi którzy tam jadą.....to jestem przekonany że stworzą tam SUPER atmosferę, i będzie to wycieczka która na długo zapadnie w pamięci wszystkich uczestników....Bo ludzie Którzy tam ja są na prawdę SUPER!!!!
Jeśli ktoś nie potrafi się zaaklimatyzować i dostosować do grupy...to to jest tylko i wyłącznie jego wina....ale nic na siłę.....
Po PR!!!
Nie zrażajcie się organizowaniem tego typu imprezek
Next razem bierzesz zaliczkę i wyraźnie mów że w razie wycofania nie ma zwrotu zaliczki, która przepada na korzyść wynajemcy lokalu....nie róbcie żadnych zamianek podmianek itp itd bo potem ą z tego niesnaski.
Pozdro
Wasz Yellowek
Normalna sprawą jest, że jeśli deklarujesz się jechać to wpłacasz zaliczkę.....jeśli z jakiś powodów nie możesz jechać to zaliczka przepada....i tyle....nie masz na wypad?? To pisz po znajomych może Ci pożyczą trochę kasy.....nie masz kasy...nie jedziesz.....
Dla mnie sprawą oczywistą jest że jeśli miesiąc wcześniej deklaruję się że jadę...to kasę mam już odłożoną na tego typu imprezę...a nie zapisuje się w ciemno....i modle sie do Wszechmogącego o cud lub 6-tke w Totka

A co do ludzi którzy tam jadą.....to jestem przekonany że stworzą tam SUPER atmosferę, i będzie to wycieczka która na długo zapadnie w pamięci wszystkich uczestników....Bo ludzie Którzy tam ja są na prawdę SUPER!!!!

Jeśli ktoś nie potrafi się zaaklimatyzować i dostosować do grupy...to to jest tylko i wyłącznie jego wina....ale nic na siłę.....
Po PR!!!
Next razem bierzesz zaliczkę i wyraźnie mów że w razie wycofania nie ma zwrotu zaliczki, która przepada na korzyść wynajemcy lokalu....nie róbcie żadnych zamianek podmianek itp itd bo potem ą z tego niesnaski.
Pozdro
Wasz Yellowek
- Od: 9 cze 2007, 21:51
- Auto: była Mazda 323F 1,5....
...teraz Francuz 3,0 V6
Yellowmen napisał(a):A ja jak tak was czyta to powiem krótko!!!
Dla mnie sprawą oczywistą jest że jeśli miesiąc wcześniej deklaruję się że jadę...to kasę mam już odłożoną na tego typu imprezę...a nie zapisuje się w ciemno....i modle sie do Wszechmogącego o cud lub 6-tke w Totka![]()
A co do ludzi którzy tam jadą.....to jestem przekonany że stworzą tam SUPER atmosferę, i będzie to wycieczka która na długo zapadnie w pamięci wszystkich uczestników....Bo ludzie Którzy tam ja są na prawdę SUPER!!!!![]()
![]()
Po PR!!!
Pozdro
Wasz Yellowek
A dla mnie oczywiste było ze 1 czerwca o godzinie 4:50 na ulicy polarnej ukradną mojej mamie torebkę z wyplata ... wiec nie mów mi tu o dorastaniu.
loockasowi się nie dziwię, że ma już tego dosyć. Ale jednak myślę, że po powrocie z Wisły nikt z nas nie będzie żałował.
Paulina – moja siostra zapłaciła zaliczkę zanim zdecydowałaś, że nie jedziesz. Press zdecydowała w momencie kiedy Sokool właśnie "wchodził". Druga sprawa to faktycznie – trochę konsekwencji. Ja, i pewnie wszyscy inni, rozumiem że nie jedziesz z powodów finansowych. Ale błagam Cię – nie dodawaj do tego jakiejś ideologii, nie wymyślaj innych powodów. Po przeczytaniu czego Ci się odechciewa? Która z tych sytuacji dotyczyła Ciebie i tak mocno Cię zabolała?
Wyjaśnij mi też , proszę, co miałaś tutaj dokładnie na myśli?
Paulina – moja siostra zapłaciła zaliczkę zanim zdecydowałaś, że nie jedziesz. Press zdecydowała w momencie kiedy Sokool właśnie "wchodził". Druga sprawa to faktycznie – trochę konsekwencji. Ja, i pewnie wszyscy inni, rozumiem że nie jedziesz z powodów finansowych. Ale błagam Cię – nie dodawaj do tego jakiejś ideologii, nie wymyślaj innych powodów. Po przeczytaniu czego Ci się odechciewa? Która z tych sytuacji dotyczyła Ciebie i tak mocno Cię zabolała?
Pozatym nie zapominaj ze to ja zaczęłam wszystko , a to ze jakos sie o mnie zapomniało to juz wasza wina ... Wiec nie strzelaj fochów
Hej, ja jade sam. Jest mi to kompletnie obojetne gdzie bede spał. Bo nie zamierzam spać zbyt długo i nie o spanie tu chyba chodzi, a o plener raczej, no nie...
Z jednej strony słysze opowiesc o tym przykrym incydencie. Szczerze wspóczuje, przykra sprawa.
Ale z drugiej jawnie piszesz, ze ze wzgledu na ludzi Ci się odechcialo a to juz nieladnie, to nawet przykre.
Ja uwazam, ze ekipa jest bardzo udana, jak wracam z kazdego spota usmiech mam jeszcze przez godzinke
Pozdrawiam
Z jednej strony słysze opowiesc o tym przykrym incydencie. Szczerze wspóczuje, przykra sprawa.
Ale z drugiej jawnie piszesz, ze ze wzgledu na ludzi Ci się odechcialo a to juz nieladnie, to nawet przykre.
Ja uwazam, ze ekipa jest bardzo udana, jak wracam z kazdego spota usmiech mam jeszcze przez godzinke
Pozdrawiam
- Od: 7 mar 2009, 13:32
- Auto: było: Mazda 323F BA 1,5 DOHC 98' SE
Zyg napisał(a):loockasowi się nie dziwię, że ma już tego dosyć. Ale jednak myślę, że po powrocie z Wisły nikt z nas nie będzie żałował.
Paulina – moja siostra zapłaciła zaliczkę zanim zdecydowałaś, że nie jedziesz. Press zdecydowała w momencie kiedy Sokool właśnie "wchodził". Druga sprawa to faktycznie – trochę konsekwencji. Ja, i pewnie wszyscy inni, rozumiem że nie jedziesz z powodów finansowych. Ale błagam Cię – nie dodawaj do tego jakiejś ideologii, nie wymyślaj innych powodów. Po przeczytaniu czego Ci się odechciewa? Która z tych sytuacji dotyczyła Ciebie i tak mocno Cię zabolała?Pozatym nie zapominaj ze to ja zaczęłam wszystko , a to ze jakos sie o mnie zapomniało to juz wasza wina ... Wiec nie strzelaj fochów
A ja napisałam juz w srode ze prawdopodobnie ie jade i wtedy Lucasek sie zastanawiał w piatek wieczorem uz był zapisany a ja wczoraj napisałam ze nie jade wiec chyba jest ta sama sytuacja ze on moze wskoczyc na miejsce mariusza
onajess napisał(a):01 cze 2010 21:31
my raczej tez bedziemy rezygnowac z tego wypadu ...poprostu po tym co sie stało kazdy grosz sie teraz dla nas liczy ... ale to jutro albo pojutrze potwierdze na 100% i mam pytanie czy tez była by mozliwość zeby ktoś wskoczył na nasze miejsce w razie czego??
Paulina to jest cytat z tego co napisałaś. Zwracam uwagę na znaczenie słowa raczej oraz wyrażenia jutro albo pojutrze potwierdzę
potwierdziłaś
05 cze 2010 wczoraj 22:59
raz jeszcze proszę o wyjaśnienie o co Ci chodziło:
Pozatym nie zapominaj ze to ja zaczęłam wszystko , a to ze jakos sie o mnie zapomniało to juz wasza wina ... Wiec nie strzelaj fochów
oraz "Po przeczytaniu czego Ci się odechciewa? Która z tych sytuacji dotyczyła Ciebie i tak mocno Cię zabolała? "
A moze zajmiemy sie czyms bardziej konstruktywnym...
Kto bierze grilla ?
Kto bierze grilla ?
- Od: 7 mar 2009, 13:32
- Auto: było: Mazda 323F BA 1,5 DOHC 98' SE
Zyg napisał(a):onajess napisał(a):01 cze 2010 21:31
my raczej tez bedziemy rezygnowac z tego wypadu ...poprostu po tym co sie stało kazdy grosz sie teraz dla nas liczy ... ale to jutro albo pojutrze potwierdze na 100% i mam pytanie czy tez była by mozliwość zeby ktoś wskoczył na nasze miejsce w razie czego??
Paulina to jest cytat z tego co napisałaś. Zwracam uwagę na znaczenie słowa raczej oraz wyrażenia jutro albo pojutrze potwierdzę
potwierdziłaś05 cze 2010 wczoraj 22:59
raz jeszcze proszę o wyjaśnienie o co Ci chodziło:Pozatym nie zapominaj ze to ja zaczęłam wszystko , a to ze jakos sie o mnie zapomniało to juz wasza wina ... Wiec nie strzelaj fochów
oraz "Po przeczytaniu czego Ci się odechciewa? Która z tych sytuacji dotyczyła Ciebie i tak mocno Cię zabolała? "
no dobrze ale Lucasek został zapisany 4 a ja 5 dałam ostatecznie znać wiesz zaliczka przez weekend nie doszła na bank , wiec nie widze chceci oddania mi tej zaliczki . Spoko będę gadała z właścicielem.
ALE JAK ODDAJECIE JEDNEJ OSOBIE TO ODDAJCIE TEZ INNYM A NIE JAKIES WZGLEDY TU TRZEBA MIEC... skończyłam ten temat
właśnie, że poszła. w piątek wieczorem
loockas tych pieniędzy na koncie nie przetrzymuje przecież.
czytaj też proszę ze zrozumieniem, bo zarzuty o "względy" akurat mijają się z prawdą i to bardzo.
jak sobie zyczysz – koniec tematu. nie widzę w Tobie chęci na jego wyjaśnienie. A szkoda, bo skoro zaczęłaś go na forum, przed wszystkimi, i potrafisz rzucać oskarżenia – należy też doprowadzić to honorowo do końca i napisać o co chodzi dokładnie.
czytaj też proszę ze zrozumieniem, bo zarzuty o "względy" akurat mijają się z prawdą i to bardzo.
jak sobie zyczysz – koniec tematu. nie widzę w Tobie chęci na jego wyjaśnienie. A szkoda, bo skoro zaczęłaś go na forum, przed wszystkimi, i potrafisz rzucać oskarżenia – należy też doprowadzić to honorowo do końca i napisać o co chodzi dokładnie.
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
Ale sie robi nieprzyjemnie ;/
Jak kolezanka nicka sie wkoncu odezwie i nie bedzie zapozno to dostaniesz najwyzej od niej zaliczke(zalezy to rowniez od loockasa).
Stwierdzenie, ze odechciewa wam sie jechac i ze macie lepsze plany trzeba bylo zachowac dla siebie...
Jak kolezanka nicka sie wkoncu odezwie i nie bedzie zapozno to dostaniesz najwyzej od niej zaliczke(zalezy to rowniez od loockasa).
Stwierdzenie, ze odechciewa wam sie jechac i ze macie lepsze plany trzeba bylo zachowac dla siebie...
A może przypomnisz sobie Paulinko jakie były ustalenia z właścicielem co do rezerwowania miejsc dla kolejnych osób? MAM DZWONIĆ Z KAŻDA NASTĘPNA OSOBA BY POTWIERDZIĆ MIEJSCE. Więc nie ważne czy przelew doszedł czy nie. WŁAŚCICIEL JEST POINFORMOWANY O KOLEJNEJ OSOBIE. Sorry, ale ja go nie będę w ch** robił i ściemniał. Jestem poważnym człowiekiem i staram się ludzi również traktować poważnie. Nie widzę sensu Ci wszystkiego jeszcze raz tłumaczyć bo jak widać masz na to swoje wytłumaczenie. Co do press i jej kasy, to po prostu zrobiłem wyjątek bo się Sokool przyplątał. Tak na marginesie, to Ola tej kasy nie chciała. Przeznaczyliśmy na cukierki dla dzieciaków. Nieistotne w sumie. Ostatni raz komuś poszedłem na rękę w takiej sprawie. Może mnie za chwile oskarżysz o przygarnięcie zaliczki dla siebie?
Mam dość twoich pretensji. Proponuje rozwiązanie. Podaj mi numer konta, a ja Ci przeleje te 60zł choćbym miał do tego dołożyć. I umawiamy się, że nie miałaś nic wspólnego z tym wyjazdem i dasz już spokój z tą dziecinada.
Dziękuję, tyle w tym temacie
Mam dość twoich pretensji. Proponuje rozwiązanie. Podaj mi numer konta, a ja Ci przeleje te 60zł choćbym miał do tego dołożyć. I umawiamy się, że nie miałaś nic wspólnego z tym wyjazdem i dasz już spokój z tą dziecinada.
Dziękuję, tyle w tym temacie
Dzwoniłam teraz do właściciela ośrodka, powiedziałam mu cała sytuacje co i jak i powiedział ze z Looksem ugadał sie tak ze na razie ma mu już nie wysyłać żadnych zaliczek . A poza tym pan powiedział ze możesz mi oddać bez problemu całość a po prostu w Wiśle na miejscu zapłacicie mniej o te 60 zł czy jakoś tak mi to wytłumaczył , w ogóle powiedział ze w takiej sytuacji nie ma problemu zwrotu zaliczki . Jeśli nie wierzysz to się skontaktuj z właścicielem i on Ci wszystko wytłumaczy .
Owszem nie wpłacałem za lucaska tylko INFORMOWAŁEM. Dla właściciela jest to wiadomo, że będzie miał kolejną osobę.
Jesteś niepoważna i niekonsekwentna. Nie będę dzwonił, bo nie będę NAS (KLUBU I FORUMOWICZÓW) kompromitował. Nie mam żadnego obowiązku oddawania Ci czegokolwiek. Ale po PW jakie od Ciebie dostałem zaczynam się normalnie bać... Podaj mi numer konta i obiecaj, że nie zapiszesz się więcej na żadną tego typu imprezę. Ułatwisz życie następnym organizatorom.
Masakra...
Tak swoją drogą to się zdecyduj czy nie jedziesz bo nie masz kasy, czy ci sie odechciewa czy jak to napisałaś masz lepsze plany.
Jesteś niepoważna i niekonsekwentna. Nie będę dzwonił, bo nie będę NAS (KLUBU I FORUMOWICZÓW) kompromitował. Nie mam żadnego obowiązku oddawania Ci czegokolwiek. Ale po PW jakie od Ciebie dostałem zaczynam się normalnie bać... Podaj mi numer konta i obiecaj, że nie zapiszesz się więcej na żadną tego typu imprezę. Ułatwisz życie następnym organizatorom.
Masakra...
Tak swoją drogą to się zdecyduj czy nie jedziesz bo nie masz kasy, czy ci sie odechciewa czy jak to napisałaś masz lepsze plany.