PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
Ja właśnie powoli zbieram się na wesele, także w niedziele mnie nie będzie, tym bardziej, że w niedziele mam jeszcze poprawiny, a szkoda bo z chęcią na grilla bym wpadł, no i zobaczyłbym nowy nabytek Marcina. Bawcie się dobrze.
- Od: 22 cze 2009, 19:13
- Auto: Mx-3 1,6 16v SOHC
Teraz i tak już za późno, ale przyjemnej zabawy 
Przypominam, jutro godz. 12:00 nad Wisła i jedziemy na grilla do Karolewa
Przypominam, jutro godz. 12:00 nad Wisła i jedziemy na grilla do Karolewa
Był grill i po grillu
Wielkie dzięki za przybycie, choć nie tak bardzo liczne, ale za to największe podziękowania za udaną niespodziankę w postaci takich osób jak : malutka, Siw-y, strOOs. Marcin z Elą byli totalnie zaskoczenie jak również Tomek i Maciek, bo mimo tego, ze czegoś się tam mogli spodziewać, to na pewno nie mieli bladego pojęcia, kto się zjawi
Mam nadzieję, że uznacie ten dzień za udany i będziemy się widywać w taki sposób jeszcze nie raz
Oczywiście wielka dziękówa dla Eli i Marcina za przyjęcie nas u siebie i skoszenie trawy na parking, bo byśmy chyba aut nie odnaleźli
Dla mnie grill był mega udany, tymbardziej w takim towarzystwie, szkoda, że od nas nikt więcej nie dojechał, ale nie zawsze się da 
Kilka fotek:

Reszta tutaj:
06.06.2010r. – Grill mazowiecko-łódzki w Karolewie
Jeszcze raz wielkie dzięki i normalnie było w pytę

Kilka fotek:

Reszta tutaj:
06.06.2010r. – Grill mazowiecko-łódzki w Karolewie
Jeszcze raz wielkie dzięki i normalnie było w pytę

Oczywiście podziękowania dla przyjezdnych z Warszawy i Łodzi oraz dla gospodarzy w Karolewie
Ale i tak najlepszą akcją było rozwalenie przez Michała łubianki truskawek 

- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
maciekpodole napisał(a):Ale i tak najlepszą akcją było rozwalenie przez Michała łubianki truskawek

Siw-y napisał(a):Dzięki Wam za grilla i za miło spędzony czas
Nie za ma co
Siw-y napisał(a):Do następnego
Jasne
Dziękujemy wszystkim za przybycie. Bardzo miły spocik był, chociaż dwa dni grillowania
z rzędu, to trochę za dużo dla moich nerek
Na szczęście już poniedziałek i można będzie trochę odpocząć
Z dumą oświadczam, że z wydatną pomocą kolegi THOR-a udało mi się wreszcie ogarnąć dział Nasze Mazdy
Wszelkich zainteresowanych odsyłam do:
viewtopic.php?f=277&t=99131&p=1722813#p1722813

Z dumą oświadczam, że z wydatną pomocą kolegi THOR-a udało mi się wreszcie ogarnąć dział Nasze Mazdy
viewtopic.php?f=277&t=99131&p=1722813#p1722813
Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
Ja bardziej bym się obawiał o wątrobę niż o nerki
Było bardzo fajnie i mam nadzieję że jak woda trochę odpuści to będę mógł Was zaprosić do siebie na grilla – oczywiście na działkę (przecież nie przed blok)...

DIESEL JEST DOBRY... ALE DO TRAKTORA... :-D !!!
- Od: 4 paź 2009, 13:56
- Auto: Mazda 626 GE 2.5 V6 DOHC KL
Spoko, można się styknąć 
kera napisał(a):gdzie
może nad Wisłą
Niop
Wyrobiłem się na ostatnio chwile
. Sorry Michał że nie zaczekałem ale ja przez grabówkę śmignąłem 
maciekpodole napisał(a):Wyrobiłem się na ostatnio chwile. Sorry Michał że nie zaczekałem ale ja przez grabówkę śmignąłem
Dokładnie, ledwie się wyrobiłeś. Nam łatwiej było się dostać Kilińskiego i tak, ale na Piłsudskiego było za dużo ludzi, więc pojechaliśmy na Podole
Dzięki za spocika i za przyjazd Rafała z Martyną
To jest ulepszenie do odbioru sygnału