Witam mam pewien problem sprowadzilem Xedosa 6 2.0 v6 z 97r. z uszkodzonym przodem znalazlem na allegro caly komplet no i o to nasuwa mi sie pytanie do was czy owe czesci nie beda sie roznic jezeli pochodza z anglika glownie chodzi mi o lampe lewa bo prawa sie nie zbiła http://moto.allegro.pl/item1064450466_m ... elska.html
Z gory dziekuje za wszystkie podpowiedzi i pozdrawiam w ten pochmurny dzien :):)
na chłopski rozum wydaje mi sie ze wszyscy mają problemy z lampami jeśli sa z angoli i tu tez bedzie pewnie problem w ustawieniu wiązki światła bo pewnie przesłony w środku są inne w angolach i watpie że da rade ustawić prawidłowo wiązkę światła pozdr
mocowania lampy będą pasować kostki również ale jak napisał kolega " paaawel5" dają inną wiązkę światła i będziesz oślepiał innych kierowców jadących z naprzeciwka ale to nie jedyny problem w razie kontroli drogowej mogą zabrać dowód i na przeglądzie będziesz miał problem chyba że masz przesłonę z starej lampy to możesz ją przełożyć ale moim zdaniem gra nie warta tego
jeżeli jest w dobrym stanie to nie widzę problemu z przerobieniem jej na europejska za pomocą piekarnika.. 20min zabawy i lampa nówka europejska sztuka, więc po co przepłacać.... nie chce mi się opisywac co i jak ale jest to baaaardzo proste pozdro
323F ba 1.5 '95>xedos6 2.0 '97>5 2.0 Pb/Lpg '06>_____
Sprzedam przednie zaciski hamulcowe do Xedosa6. Sprzedam stacyjkę z 2 kluczykami i kompletem zamków.
Bez problemu da się przełożyć ewentualnie przerobić przesłonę. Korzystając z piekarnika sprawa zajmuje naprawdę chwile. Ja już to robiłem. Mam też lampę prawą europejską ale ma ułamany zewnętrzny uchwyt za to jest za 120zł do wzięcia