Mazda RX-7 FD 13B-REW '93
... o [tiiit]...
Ostatnio edytowano 19 gru 2020, 04:38 przez sq2jul, łącznie edytowano 1 raz
a wiecej zdjec 
jednak nocleg blisko garazu ci sluzy – albo mazdzie ;p
jednak nocleg blisko garazu ci sluzy – albo mazdzie ;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Rewelacyjna jest ta kanapa z tyłu. Wielkie te kubły
Pewnie i tak rzadko ktoś tam będzie siedział. Z niecierpliwością czekam na możliwość zobaczenia tego kultowego modelu na żywo. Za sam fakt, że znam właściciela RX-7 FD znajomi ze "świrem motoryzacyjnym" chcą mnie po rękach całować

ja [tiiit]... bylem debilem...
Ostatnio edytowano 19 gru 2020, 04:39 przez sq2jul, łącznie edytowano 1 raz
sq2jul napisał(a):loockas napisał(a):Rewelacyjna jest ta kanapa z tyłu.
z tego co pamietam, to nawet male dziecko mialoby problem, zeby sie zmiescic na tej kanapieO doroslym w ogole nie ma mowy – Pit podsumowal to kiedys, ze bedzie to idealne miejsce na kask
sory ale ja sie moze zmieszcze
Mi się tam bardzo podoba opcja ze wnętrze będzie kompletne. Nawet jeśli auto ma w ogóle nie jeździć po drogach i stać na dywaniku, albo być poupalane raz na 2 miesiące. Auto jest mocno kolekcjonerskie... a kto wybebesza najróżniejsze ferrari, lamborghini czy inna egzotyczne cuda które przez 20 lat potrafią zrobić 5000km?
RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
.
Ostatnio edytowano 19 gru 2020, 04:39 przez sq2jul, łącznie edytowano 1 raz
Gibsong napisał(a):Jak mi wskaźnik cukru w danym temacie przekracza normę to zaczynam szukać co by tu skrytykować
Wskaznik cukru w sensie glukometr ?
jak cukier jest za wysoki to podaje sie insuline – nie wiem czy zwieksza moc w aucie ale respect +25 ;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Dziś przyszła ostatnia cząstka układanki single turbo, zewnętrzny wastegate 50 mm by Apex'i. Obok litrowa bańka z olejem dla porównania wielkości
W tym momencie już tylko czas, a właściwie jego totalny brak jest przeszkodą do poskładania projektu w jego zamierzonym wydaniu odnośnie mechaniki.
ehh... Pit skupuje zlom... 
teraz wygrzebiesz troszkę czasu i składanko puzzli 

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
Fiveopac napisał(a):To mozna juz zaczac płodzic der Panzer Kolektorentroche ten WG i holset beda razem ważyc
No dosłownie. Kolektoren musi być panzer i to jak cholera. Trzeba będzie jakieś mocowania muszli do silnika stworzyć, ale spoko – jest miejsce tam, gdzie kiedyś była pompa powietrza.
Podobają mi się zabawki w rozmiarze XXL 
'08-'11 Mazda Mx3 klze-T '94 370HP ET12,35@1,0bar
'11-'?? BMW e30 '90 m50b25 ???HP ET??,??@?,?bar :)
Boost is like a crack. Once you go up you won't wanna come down
'11-'?? BMW e30 '90 m50b25 ???HP ET??,??@?,?bar :)
Boost is like a crack. Once you go up you won't wanna come down
- Od: 28 wrz 2005, 07:23
- Auto: Mx3 k8
Mx3 klze
Mx3 klze turbo
E30 M50B25 '90 RIP
Afa Romeo 156 Sportwagon 1,9 jtd
Citroen C4 2.0HDI
lukster napisał(a):Podobają mi się zabawki w rozmiarze XXL
Gibsong napisał(a):Lepszy oryginał z nalotem, niż błyszcząca chińska podróba która w najmniej oczekiwanym momencie powie, pier.ole nie robie.
Dokładnie tym się kierowałem. Jak się rozpadnie intercooler, nic złego się nie stanie, po prostu ciśnienie poleci w powietrze. Jak WG nie otworzy się przy pełnym obciążeniu, może być problem... spory problem.