Napinacze pasów (Mazda 626 GE)
Strona 1 z 1
Tak były. Również mam napinacze z mazdy bez poduszek rok 1996
- Od: 8 lut 2010, 17:21
witam. czy te napinacze dzialaja przy ostrym hamowaniu? jak to wogole dziala bo ja mam 96r ale nie zauwazyłem zeby cos mnie dociskalo przy hamowaniu?jak sprawdzic czy wogole dzialaja?
>>>>>>>LOVE PARADE<<<<<<<>>>>>>>>LOVE 626 GE<<<<<<<<
- Od: 12 lut 2010, 10:40
- Auto: Mazda 626 GE 1,8 96r.
bokser1111, lepiej nie sprawdzaj jak one działają. Obejrzyj sobie (pod koniec trzeciej minuty filmu) –> http://www.youtube.com/watch?v=PVLZaRE5NQ8
Pozdrawiam,
Darek
Darek
bokser1111 napinacze pirotechniczne naciągają ci pasy bezpieczeństwa podczas wypadku.one nie działają za każdym razem jak zachamujesz.wogóle napinacze pirotechniczne są"jednorazowego użytku"czyli jak ci wyszczelą raz to już drugi raz ci nie naciągną pasa.a jak chcesz sprawdzić czy masz pirotechniczne napinacze,to rozbierz słupek przy fotelu kierowcy lub pasażera i zobacz czy do napinacza idą jakieś kable.
bokser1111 napisał(a):witam. czy te napinacze dzialaja przy ostrym hamowaniu? jak to wogole dziala bo ja mam 96r ale nie zauwazyłem zeby cos mnie dociskalo przy hamowaniu?jak sprawdzic czy wogole dzialaja?
- Od: 13 gru 2009, 16:57
- Auto: mazda 626 GE comprex 95r.
TYLKO GWIAZDY MAJĄ MAZDY!!!!
Strona 1 z 1