Multimedia w Premacy.
Strona 1 z 1
witam.mam zamiar zamontować dvd w aucie aby zająć dzieci.moje bachory muszą być cały czas zajęte.szukam jakiegoś rozwiązania czy monitor na suficie czy dwa oddzielne w zagłówkach.może macie jakieś doświadczenia.po drugie spokój żony!
- Od: 4 paź 2009, 15:24
- Auto: premacy 2.0DiTD 02
Ja u siebie zakupiłem na allegro zestaw firmy manta.Dwa monitory lcd jeden z napędem dvd mocowane w pokrowcach na zagłówki. Póki co z zestawu jestem zadowolony bo w dłuższych trasach naprawdę się przydaje.
green devil
- Od: 24 mar 2010, 11:39
- Auto: premacy 2.0 DiTD 101KM 2003
Ja u siebie mam zastosowany jedno monitorowy zestaw dvd który podwiesza sie w pokrowcu na zagłówku.
zasilanie z tylnego gniazda zapalniczki.
Przy dwójce dzieci wiadomo lepiej z dwoma monitorami takim systemem nie ingeruje sie w tapicerkę i blachę i mobilne co może uchronić przed
wybiciem szyby przez jakiegos .....
Moj to jakiś "AiTRO " 3 lata działa bez zarzutu wiec tu raczej nie oglądał bym jakiś markowych sprzętów zwłaszcza ze użytkuje się sporadycznie .
zasilanie z tylnego gniazda zapalniczki.
Przy dwójce dzieci wiadomo lepiej z dwoma monitorami takim systemem nie ingeruje sie w tapicerkę i blachę i mobilne co może uchronić przed
wybiciem szyby przez jakiegos .....
Moj to jakiś "AiTRO " 3 lata działa bez zarzutu wiec tu raczej nie oglądał bym jakiś markowych sprzętów zwłaszcza ze użytkuje się sporadycznie .
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Strona 1 z 1