PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
Ok, w takim razie niedziela 23.05.2010r. godz. 12:00 parking nad Wisłą 
THOR napisał(a):cegiello napisał(a):do dupsztala jest ten parking w mazovia tak na marginesie, dzisiaj koło Małachowianki widziałem mazdę mx-3 koloru hmmm...jakiś zielonkawo-niebiesko-morski...no nie wiem jak to określić, ale miała vlepy klubowe
Nie wiem, nie byłem jeszcze, a madzia pewnie Rafała
Tak jest! To na pewno była moja, tam pracuje więc ostatnio dosyć często tam parkuje
- Od: 22 cze 2009, 19:13
- Auto: Mx-3 1,6 16v SOHC
Gibsong napisał(a):jestescie pewni ze parking nad wisla jutro bedzie istnial?
Raczej go nie będzie, jeśli nie opadnie, a pewnie tak będzie to bulwar cały i okoliczne tereny będą pod wodą, a to fotki z dzisiaj z około godz. 13:00: Wisła w Płocku 22.05.2010r. około godz. 13:00
Jak widać Wisła równo z bulwarem, wdarła się odrobinę na plażę, nie ma już wjazdu na dół, obstawione i zablokowane wjazdy przez policję, także, żeby się długo nie zastanawiać nad nowym miejscem to niech to będzie parking pod teatrem, godzina ta sama, czyli 12:00
No właśnie sobie tak pomyślałem że mieliśmy do KFC skoczyć na kurczaka, ale chyba jutro dupa będzie, bo wszystko pozamykane...
- Od: 22 cze 2009, 19:13
- Auto: Mx-3 1,6 16v SOHC
MazdaOvner napisał(a):No właśnie sobie tak pomyślałem że mieliśmy do KFC skoczyć na kurczaka, ale chyba jutrobędzie, bo wszystko pozamykane...
No zobaczymy, mógłby któryś z Was sprawdzić po drodze ? Jak będzie zamknięte, to może na mieście się ulokujemy gdzieś ? Pomyślimy w razie czego jutro jeszcze
Kulun napisał(a):Panowie ja wylądowałem w Toruniu i mnie na spociku nie będzie niestety. Pozdrawiam i do najbliższego spotkania.
Jasne, nie ma sprawy
Dzięki panowie za spocicho
Pogodna pikna, żarełko dobre, napoje też 
THOR napisał(a):Dzięki panowie za spocichoPogodna pikna, żarełko dobre, napoje też
Michaś, a Ty tylko o jedzeniu
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
artro219 napisał(a):THOR napisał(a):Dzięki panowie za spocichoPogodna pikna, żarełko dobre, napoje też
Michaś, a Ty tylko o jedzeniu
A co tam, nie będę załączał szwędaczki z pustym żołądkiem
Widzę że nikt się nie pali... Nie wiem czy we dwóch jest sens...

DIESEL JEST DOBRY... ALE DO TRAKTORA... :-D !!!
- Od: 4 paź 2009, 13:56
- Auto: Mazda 626 GE 2.5 V6 DOHC KL
Na kilka minut będę mógł jednak podjechać 
T oprzed teatrem o 12.00
Bo już muszę lecieć a nikt nie powiedział gdzie... 
Nad Wisłą
12:00
Sorki Panowie, czekałem wczoraj na odzew, a dzisiaj już nie miałem czasu żeby sprawdzić co się dzieje, bo na giełdzie byłem. Następnym razem? Pozdrawiam
Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
Miało mnie nie byc, ale ostatecznie podjechałem i co ? Było nas aż.... dwóch 

Normalnie szaleństwo... Prawie się przepchać nie mogłem przez ten tłum...