Jak zdemontować całą tą półkę widoczną na foto:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/be8 ... cd075.html
Tak, aby móc się wygodniej dostać do kabli (kostki) które wychodzą na drzwi? Odkręciłem już 'wszystko' i nadal coś gdzieś trzyma:[, a nie chcę niczego roz***:/ – 2 dolne śruby są odkręcone – czy aby to zrobić to muszę zdemontować wszystko (pokrywę górną zaraz za kierownicą, następnie obudowę prędkościomierza)?-eh!
Demontaż dolnej półki? 323F BG
Strona 1 z 1
to mi wygląda na 323 BG i tam szybciej otrzymasz odp
–>BG
ps1. brak info jakie to auto
ps2. uzupełnij profil
ps3. zapoznaj się z zasadami forum
–>BG
ps1. brak info jakie to auto
ps2. uzupełnij profil
ps3. zapoznaj się z zasadami forum
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Ale o cio chodzi? Nie wiesz w która stronę odkręca się śruby? – w lewo...
A tak już poważniej – odkręcasz śruby: jedna od strony drzwi, dwie przy kierownicy, dwie przy nogach – to jest jedna przy nawiewie nożnym, a drugą przy bezpiecznikach. Odkręcasz dodatkowo linkę od klapy i to wszystko – delikatnie wyjmujesz z zatrzasków, odpinasz kostki z przewodami i po ptokach
Chyba podałem Ci wszystkie śruby – jeśli o któreś zapomniałem to i tak wyczujesz. Nie rób tego młotkiem...
Drzwi – trzy śruby – w uchwycie, w klamce, w kieszonce – reszta to zatrzaski.
Pozdrawiam
A tak już poważniej – odkręcasz śruby: jedna od strony drzwi, dwie przy kierownicy, dwie przy nogach – to jest jedna przy nawiewie nożnym, a drugą przy bezpiecznikach. Odkręcasz dodatkowo linkę od klapy i to wszystko – delikatnie wyjmujesz z zatrzasków, odpinasz kostki z przewodami i po ptokach
Drzwi – trzy śruby – w uchwycie, w klamce, w kieszonce – reszta to zatrzaski.
Pozdrawiam
- Od: 17 cze 2008, 23:48
- Auto: 323 BG 1.6 16V
&
626 GV 2.2i 12V
Strona 1 z 1