![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
STARACHOWICE – spotkania regionalne
- Od: 31 sty 2009, 12:51
- Auto: 323f BA Z5 :) Aquarius Blue Pearl :)
Jes 

no, ładna grupa się zebrała 
Wiecie coś może o takim zakładzie jak PKC Group? Pracuje może ktoś tam, albo ma jakiegoś znajomego w środku?
Wiecie coś może o takim zakładzie jak PKC Group? Pracuje może ktoś tam, albo ma jakiegoś znajomego w środku?
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
[quote="
Wiecie coś może o takim zakładzie jak PKC Group? Pracuje może ktoś tam, albo ma jakiegoś znajomego w środku?[/quote]
To jest Fińska firma która kupiła od MANa wiązki elektryczne do samochodów .
Co chcesz konkretnie wiedzieć? , pracuję w MANie na produkcji, ale mam znajomych na tym wydziele PKC więc mogę sie coś dowiedzieć , zalezy tylko co chcesz wiedzieć i przypominam że mam tam znajomych a nie znajomości bo to robi dużą różnice.
Pozdrawiam
Wiecie coś może o takim zakładzie jak PKC Group? Pracuje może ktoś tam, albo ma jakiegoś znajomego w środku?[/quote]
To jest Fińska firma która kupiła od MANa wiązki elektryczne do samochodów .
Co chcesz konkretnie wiedzieć? , pracuję w MANie na produkcji, ale mam znajomych na tym wydziele PKC więc mogę sie coś dowiedzieć , zalezy tylko co chcesz wiedzieć i przypominam że mam tam znajomych a nie znajomości bo to robi dużą różnice.
Pozdrawiam
Tak po prostu pytam, interesuje mnie przede wszystkim jak tam robota wygląda. Zamykają mój aktualny zakład pracy, i od 1 czerwca będę właśnie pracował w PKC. Także, może pojawię się na jakiś lokalnych spotkaniach 
-
like a shadow
323 GTX BG BPT 4WD '89
Na ostatnim spocie była rozmowa, że można by się do TOSu wybrać coby spot był większy więc może w ten sposób... jeśli można oczywiście 
Michał88 napisał(a):Tak po prostu pytam, interesuje mnie przede wszystkim jak tam robota wygląda. Zamykają mój aktualny zakład pracy, i od 1 czerwca będę właśnie pracował w PKC. Także, może pojawię się na jakiś lokalnych spotkaniach
W wiekszości pracuja tam kobiety , tak ze jest na co popatrzeć a robota jak to przy wiązkach montaż jakiś tam wiązek norma też jakaś jest i wymagają żeby była wykonana , mój kol teraz się tam własnie przyjął do pracy no to do 1 miesiąca nauka a potem dobrze by było zeby norme zrobił tzn w jego przypadku 7szt wiązek no a w tej chwili mówi że po 4tyg robi 4 szt ,.
Generalnie moge powiedziec jedno że jak wiązki były MANa to mieli troche lepiej , bo mieli socjalne i inne dodatki jak cały MAN a teraz to im cos ukrucili.
- Od: 31 sty 2009, 12:51
- Auto: 323f BA Z5 :) Aquarius Blue Pearl :)
Dzięki karmazyn, zobaczymy jak będzie. Do zobaczenia w najbliższym czasie na waszych drogach.
A spotkanie miast zawsze można zrobić
A spotkanie miast zawsze można zrobić
-
like a shadow
323 GTX BG BPT 4WD '89
Michał88 jeśli chodzi o nasze drogi to przygotuj się na szok ponieważ cała ulica dojazdowa do MANa jest rozkopana bo buduja rondo , i robia nową nawierzchnie na całym odcinku , a od 1 czerwca jeszcze ma byc zamkniety kawałek od ul Kieleckiej do torów bo ma byc też rondo i poprawa mostu więc dojazd w Twoim przypadku będzie przez całe miasto ( zreszta wszyscy bedą musieli tak jezdzić.
oj, nie jest dobrze
to że przy Manie robią to widziałem w poniedziałek, ale jak mi jeszcze drogę przez tory zamkną to totalnie się zgubię
ale jakieś magiczne objazdy to już na pw od ciebie wyciągnę, żeby za dużego bałaganu nie robić w temacie.

-
like a shadow
323 GTX BG BPT 4WD '89
yezyk07 napisał(a):Na ostatnim spocie była rozmowa, że można by się do TOSu wybrać coby spot był większy więc może w ten sposób... jeśli można oczywiście
Zapraszamy do Nas, może być to również grunt neutralny powiedzmy parking na Brodach przy tamie od strony torów. Wstępnie na TOSie podałem 12-13 czerwiec ale termin i miejsce jest do uzgodnienia.
Pzdr
- Od: 20 sty 2007, 11:41
- Auto: 2006-2008 BA '96 (Z5 88 KM)
2008-2010 BG '99 (RF2A 90 KM)
2010-nadal CP '02 (RF3F 101 KM)
Michał88 napisał(a):oj, nie jest dobrzeto że przy Manie robią to widziałem w poniedziałek, ale jak mi jeszcze drogę przez tory zamkną to totalnie się zgubię
ale jakieś magiczne objazdy to już na pw od ciebie wyciągnę, żeby za dużego bałaganu nie robić w temacie.
Niema problemu jak coś to pytaj.Na 100% to niewiem czy zamkna od 1 czerwca , ale tak słyszałem że ma byc remont i rondo i że własnie ponoc od 1 .06
ejdiaj napisał(a):yezyk07 napisał(a):Na ostatnim spocie była rozmowa, że można by się do TOSu wybrać coby spot był większy więc może w ten sposób... jeśli można oczywiście
Zapraszamy do Nas, może być to również grunt neutralny powiedzmy parking na Brodach przy tamie od strony torów. Wstępnie na TOSie podałem 12-13 czerwiec ale termin i miejsce jest do uzgodnienia.
Pzdr
OK pomyślimy nad moze sie uda zebrac pare osób.
Brody czy nie Brody nieważne, żeby tylko Mazdeczek było dużo z tst i z tosu i bedzie ok i popieram pencela18 lepiej jakoś wcześniej to zrobić np jutro 
Ja na tygodniu to odpada , najlepiej to w sobote mi pasuje tak około 18.00
No i ustalony jakiś termin na spota, kiedy się widzimy