Tutaj się witamy
Witam wszystkich. Od dziś jestem użytkownikiem Mazdy 626 hatchback 1.8 B + LPG (STAG4). Pochodzę ze świętokrzyskiego, na co dzień mieszkam i pracuje w Krakowie. Będe robił wszystko aby zostać maksymalnie aktywnym klubowiczem naszych pięknych autek na tym sympatycznym Forum. Mam na imię Arek. Dziękuje.
- Od: 27 maja 2010, 20:38
Witam wszystkich
od 19.05 jestem posiadaczem Mazdy 323F 1.6 BG z 94r
Autko jest rewelacyjne !
Mam nadzieję że odnajdę się tutaj i przyjadę na jakiś zlot w przyszłym roku
Mam nadzieję że odnajdę się tutaj i przyjadę na jakiś zlot w przyszłym roku
jest Mazda jest impreza ;D
- Od: 28 maja 2010, 18:56
- Auto: Mazda 323F BG 1.6 16V 94r 88KM
To i ja się przywitam w tym temacie. Jak wszyscy to i babcia
.
Witam wszystkich mam na imię Damian i zapraszam do odglądania i komentowania mojego tematu dotyczącego Mazdy MX-6 2,5V6 którą odbudowuję.
viewtopic.php?f=137&t=97306
pozdrawiam
Witam wszystkich mam na imię Damian i zapraszam do odglądania i komentowania mojego tematu dotyczącego Mazdy MX-6 2,5V6 którą odbudowuję.
viewtopic.php?f=137&t=97306
pozdrawiam
Witam serdecznie Zarząd Forum jak również wszystkich forumowiczów MazdaSpeed. Jestem posiadaczem Mazdy MPV , rok prod 1993 /import z Kanady/ 3,0 litra benzyna,skrzynia biegów automatyczna 4x4 . Chciałbym podzielić się z Wami swoimi radami i problemami dotyczącymi eksploatacji tego samochodu. Swoje informacje zamieszczam w dziale MPV – LV. Z poważaniem jarek9
-
jarek9
To pozdrowienia dla wszystkich
z pomorza ,świętokrzyskiego i lubelskiego
Jak zobaczycie mnie w mojej TRSI to powachlujcie wycieraczkami
Ja wasz pozdrawiam Serdecznie i gratulację dobrego wyboru pomimo czasem fajnego koloru ale Japonia
was nie zawiedzie tylko z Mocą powiedzie!

Jak zobaczycie mnie w mojej TRSI to powachlujcie wycieraczkami

Ja wasz pozdrawiam Serdecznie i gratulację dobrego wyboru pomimo czasem fajnego koloru ale Japonia

Cześć wszystkim 
Paweł z Wrocławia z tej strony. Mazduchy żadnej jeszcze nie mam, ale może już niedługo... Na razie skuter duży wystarcza
Paweł z Wrocławia z tej strony. Mazduchy żadnej jeszcze nie mam, ale może już niedługo... Na razie skuter duży wystarcza
-
misioooo
cześć,
jestem nowy na forum i witam stałych bywalców oraz wszystkich mazdowiczów, zakupiłem rok temu mazda 3, rok 2006(diesel-BK).
pozdrawiam
jestem nowy na forum i witam stałych bywalców oraz wszystkich mazdowiczów, zakupiłem rok temu mazda 3, rok 2006(diesel-BK).
pozdrawiam
-
dzik
Witam wszystkich,
właśnie czekam na finalizacje zaqpu mojej pierwszej Madzi także jak już będzie moja to się podziele tym i owym... DPF,..., etc. a teraz nic tylko czekam....
Pozdrawiam,
właśnie czekam na finalizacje zaqpu mojej pierwszej Madzi także jak już będzie moja to się podziele tym i owym... DPF,..., etc. a teraz nic tylko czekam....
Pozdrawiam,
-
owidiusz