Jelenia Góra – Reaktywacja! – najbliższy spot 18.01.2020r
jak nie bedzie padac to ja ze zona i z malym bede... grilla wezme i wegiel chyba jeszcze mam – zaraz sprawdze... takze jak nie bedzie tam strasznie zimno czy cus mozemy przydymić... kto co chce to niech przywiezie... markety zamkniete ale polecam "chate polska" na zabobrzu – jest dzis otwarta...
chyba 17 bedzie ok...
chyba 17 bedzie ok...
- Od: 18 lut 2005, 01:13
- Auto: 323F BA Z5 '95
MATIZ M100 '00
Panowie, myślę, że trzeba sobie odpuścić dzisiejszy spocik – iktorna nie będzie, jaskulm dzwonił do mnie i też go nie będzie. Reszta chłopaków też nie odpowiedziała na moje sms'y.
Ja, Ananas i Chabas to w sumie mocne trio, ale we trzech to szkoda prądu na grilla, a i pogoda też nie wiadoma.
Jakby co to jestem pod tel. 507 502 903
Ja, Ananas i Chabas to w sumie mocne trio, ale we trzech to szkoda prądu na grilla, a i pogoda też nie wiadoma.
Jakby co to jestem pod tel. 507 502 903
Akurat przed chwilą się dowiedziałem, że będę jutro przejeżdżał przez Jelenią Górę około godziny 15, więc jeśli ktoś ma do mnie jakiś interes, albo jeśli może chcecie zorganizować spontaniczne spotkanie, to chętnie zatrzymam się na dłużej w waszym mieście
Dostępu do internetu raczej mieć nie będę, więc w razie czego kontakt tylko telefoniczny. Numer do mnie jest w naszym regionalnym portfolio 
- Od: 4 sty 2007, 17:31
Witajcie wszyscy!
Muszę się pochwalić – w naszym skromnym spotowym garażu jest nowa Madzia 6.
Przyjechała do nas z Niemiec z Hennef – 800 km od Jeleniej Góry.
Tak na szybko dla oka – zdjęcia robione telefonem na parkingu w Deutschland

Muszę się pochwalić – w naszym skromnym spotowym garażu jest nowa Madzia 6.
Przyjechała do nas z Niemiec z Hennef – 800 km od Jeleniej Góry.
Tak na szybko dla oka – zdjęcia robione telefonem na parkingu w Deutschland

Chyrus napisał(a):Piękna machina
Dzięki – mnie też się podoba!!! Nie wspomnę nawet o Seniorze, z którym to ciężko o nią walczyliśmy

Troszkę więcej na jej temat:
– I rej. – grudzień 2003
– wersja Exclusive, więc prawie full opcja oprócz skóry i BOSE
– serduszko zadbane bardzo, dopiero co po wizycie w ASO – 2.0 141KM

– przebieg 127 tys. km
– stan b. dobry – pełny serwis w ASO + książka serwisowa
– 2 komplety kół
Zróbmy jakiegoś spocika to wpadnę z moją nową dziewczyną

no to mnie wysprzatałes tym zakupem... nie moge sie doczekac kiedy oblookam to male conieco
ja jeszcze bede musial nieco pochorowac w tym temacie... nie wiem czy nie bede musial sie przesias na misiubisi bo mazda coraz bardziej leciwa i niestety wymaga pracy, czasu i serca a tu ciezko wygospodarowac...
MATIZ M100 '00
no kontakt byl z priv-a lub danych co podał na forum...
sry chlopaki sie sie nie odzywalem tu za duzo ale lekki mlyn sie porobil i nie bylo kiedy...
ja spot oczywiscie chetnie tylko albo dzis cos wystrugamy a ja mimo zagonienia przed wyjazdem sie pojawie (z prezesem oczywiscie) albo jak wroce... znaczy w piatek na obiad powinienem byc...
znow mi wsadzili urlop niwdupeniwoko i jade na tydzien na fshud... moze przynajmniej auto zrobie...
sry chlopaki sie sie nie odzywalem tu za duzo ale lekki mlyn sie porobil i nie bylo kiedy...
ja spot oczywiscie chetnie tylko albo dzis cos wystrugamy a ja mimo zagonienia przed wyjazdem sie pojawie (z prezesem oczywiscie) albo jak wroce... znaczy w piatek na obiad powinienem byc...
znow mi wsadzili urlop niwdupeniwoko i jade na tydzien na fshud... moze przynajmniej auto zrobie...
MATIZ M100 '00
chabas napisał(a):Ja chetnieTylko jakis geniusz mi sprzedal buta w Mazde ;/ i mam pieknego wgniota... ehhh szkoda gadac...
To chyba jakaś plaga, bo jakieś skur**** urwali dziś mojej, stojącej pod blokiem, prawe lusterko....
W związku z tym, nie wiecie, czy w jg można gdzieś zdobyć prawe lusterko manualne do 323F BA?
Pozdrawiam, Maciek
http://www.dimgs.com
http://www.chyrus.digart.pl
http://www.dimgs.com
http://www.chyrus.digart.pl
- Od: 29 lip 2008, 10:27
- Auto: 323F BA