Mazda Millenia S TA KJ 1997r.
Dziękujemy, Was też zachęcamy do powolnego witania wiosny
W garażu jeszcze sobie wypolerowałem felgi suchą ściereczką, wytarłem kurz i zakonserwowałem oponki. W marcu zmienię je wreszcie na profil 50, ta aura mnie nie nastrajała do jeżdżenia po serwisach (Darek coś o tym wie, bo leży u niego jedna moja felga). W planach mam instalację zaległych drobiazgów, no i przede wszystkim wielkie sprzątanie! Niestety, w moim garażu się kurzy i samochód był po prostu szary. Ważne, że jest dach nad głową 
Co do drobiazgów to mam sprawę,ale to jutro telefonicznie się zgadamy 
Blade napisał(a):...ale tez chcę takiego.... Z manualem i 2,5 pod maską
łeee
Ps. nie było Milleni w manualu
mckoper napisał(a):Blade napisał(a):...ale tez chcę takiego.... Z manualem i 2,5 pod maską
łeeetylko Miller Cycle Engine!!!
Ps. nie było Milleni w manualu
wieeem
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Nie dorosłem do millera.. Chyba że chodzi o piwo

Globy napisał(a): Niestety, w moim garażu się kurzy i samochód był po prostu szary. Ważne, że jest dach nad głową
Relax, u mnie to się dopiero kurzy – za 2 drzwiami jest teścia gabinet – kotłownia z piecem na paliwko stałe
I najgorsze jest to, że wszystko do wnętrza włazi.
No ale garaż używam ze free, więc...
oblivion napisał(a):Globy napisał(a): Niestety, w moim garażu się kurzy i samochód był po prostu szary. Ważne, że jest dach nad głową
Relax, u mnie to się dopiero kurzy – za 2 drzwiami jest teścia gabinet – kotłownia z piecem na paliwko stałea na zielonym to dopiero widać
No ale garaż używam ze free, więc...![]()
A moja kaciarupa tylko na wolnym powietrzu, te dzikie tak mają

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
Nie tym razem, ale zawsze możemy się ustawić
Milly trafia na poprawki lakiernicze, przed sezonem muszę się jeszcze uporać z kilkoma drobiazgami. W sumie jeździ tak samo, tylko dzięki Jaksie posiada hamulce, a dzięki nowym felgom gdzieś uciekło trochę komfortu. W kwietniu lakieruję je na srebrno, a drugi chromowany komplet będzie na sprzedaż (bo w sumie mam 9 sztuk, hihi).
Ja wczoraj na noc zostawiłem na zewnątrz, bo tydzień po myjni miałem jakąś masakrę na aucie
Skojarzyło mi się to ze zdjęciem, które ktoś wrzucił na Facebooka Moto.pl:

Przepraszam też wszystkich, ale hosting na fotoo.pl szlag trafił. Fotki Millenii z tematu zawsze można znaleźć na mojej Picasie:
=> http://picasaweb.google.com/prezes.ms/2 ... yWithLove#
=> http://picasaweb.google.com/prezes.ms/2 ... NowaMilly#
oblivion napisał(a):Globy napisał(a): Niestety, w moim garażu się kurzy i samochód był po prostu szary. Ważne, że jest dach nad głową
Relax, u mnie to się dopiero kurzy – za 2 drzwiami jest teścia gabinet – kotłownia z piecem na paliwko stałea na zielonym to dopiero widać
No ale garaż używam ze free, więc...![]()
Ja wczoraj na noc zostawiłem na zewnątrz, bo tydzień po myjni miałem jakąś masakrę na aucie

Przepraszam też wszystkich, ale hosting na fotoo.pl szlag trafił. Fotki Millenii z tematu zawsze można znaleźć na mojej Picasie:
=> http://picasaweb.google.com/prezes.ms/2 ... yWithLove#
=> http://picasaweb.google.com/prezes.ms/2 ... NowaMilly#
Małe odświeżenie tematu z okazji powrotu zdjęć na swoje miejsce
Poniżej przygotowania i ślub Malkolma, 23.04:

...oraz zlot w Tarnowie. Dzięki piękne dla Grzybka za montaż klamek i wstawek! Z ostatnich modyfikacji, Dunlopy 215/45 ustąpiły miejsca Falkenom w fabrycznym rozmiarze 215/50.

Wybaczcie, że taka brudna

...oraz zlot w Tarnowie. Dzięki piękne dla Grzybka za montaż klamek i wstawek! Z ostatnich modyfikacji, Dunlopy 215/45 ustąpiły miejsca Falkenom w fabrycznym rozmiarze 215/50.
Wybaczcie, że taka brudna
Piękności
Miód dla moich oczy 
Teraz czekam na sesję naszych ślicznotek
pozdrawiam,
Dawid
Teraz czekam na sesję naszych ślicznotek
pozdrawiam,
Dawid
ehhh.... kiedys tez taka bede mial... Koniecznie białą!!
Biała Księżniczka
Piękna!
- Od: 15 maja 2004, 16:37
Tylko wystawić ogłoszenie dotyczące wożenia do ślubów i zarobek murowany
Też czuję, że muszę mieć takie autko
Też czuję, że muszę mieć takie autko
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Mniam 

- Od: 15 maja 2004, 16:37
szacun 
Bita