To autko w zeszłym roku kosztowało nas 10600, jest przegląd na rok i ubezpieczenie na pół, za friko mam oddać?Misiek1986 napisał(a):dzięki za spocik, ale zimniutko byłojeśli chodzi o MX3 to cenna mnie przeraziła ale nie wątpię że warto.
WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
nie no nie mówię że masz oddawać za free, ale jak dla mnie troszkę za dużo.
- Od: 5 sie 2008, 12:32
- Auto: 323F BG 1.6 8V 91r.-Była
Obecnie MONDEO MK3 GHIA KOMBI :)
No to szukaj tańszej. Ja już miałem, kupiłem poprzedniego MX-a za 6200, włożyłem w niego przez pół roku 3500, a potem sprzedałem za... 3500, bo mnie zmęczył, a samochodu już by z tego nigdy nie było. Nie mówię, że wszystkie muszą być takie, ale ja teraz wolę zapłacić więcej, dostać historię auta i mieć pewność, że będę jeździł, a nie stał w warsztacie i nabywcy z takim podejściem szukam.
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
przyjacielu toster, załóż sobie temat w odpowiednim dziale (sprzedam) i tam toczcie dysputy. Chcesz odzyskać całość hasju jaki włożyłeś w to auto, będzie ciężko. Może znajdzie się taki którego urzeknie twoja historia i będzie chciał taką super zadbaną MX-3 z połamaną półką
ale jak narazie to w zonie warszawskiej za te pieniądze jak widzisz mało chętnych jest, poza tym to nie V6, przy cenach sprzedaży innych MX-3 na poziomie 5 tys z odchyłami w górę i w dół potrzeba prawdziwego pasjonata żeby kupić 1.6 za te pieniadze. Czego Ci życzę.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Mam prosbę-czy mozemy ustalić miejsce spotu na najliższy wtorek, tj. 1 czerwca? Jeżeli bedzie ustalona miejscówka, to dryndnę do kolesia z salonu mazdy – "Nivett" i przyjedzie na nasz spot z jakimiś bonusami (smycze itp.) oraz zaprezentuje nam np. nową M3 MPS. Tylko trzeba ustalić wczesniej miejscówe. Ewentualnie ustalić miejsce na kolejny wtorek, tj. 8 czerwca. Czekam na dyskusje
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Wiesz – jeśli się mamy spotkać z przedstawicielem, to dobrze by było aby nie wpadał na jakieś tam spotkanie, tylko ustalmy że np za dwa tygodnie w tym a tym miejscu organizujemy spota z gościem specjalnym.
U nas różnie bywa na spotach, czasem są trzy osoby na krzyż, na pewno są też osoby, które akurat chciałyby być na tym spotkaniu i wiedzieć o tym wcześniej.
Tak ogólnie to 1.06 jak na pierwszy wtorek miesiąca przystało spot jest u Kojota. Więc myślę że lepiej będzie zaprosić pana z Nivett na następny spot. Zrobimy go na Torwarze jeśli będzie wreszcie ładna pogoda, a jeśli będzie padać wybierzemy parking z któregoś z centrów handlowych...
U nas różnie bywa na spotach, czasem są trzy osoby na krzyż, na pewno są też osoby, które akurat chciałyby być na tym spotkaniu i wiedzieć o tym wcześniej.
Tak ogólnie to 1.06 jak na pierwszy wtorek miesiąca przystało spot jest u Kojota. Więc myślę że lepiej będzie zaprosić pana z Nivett na następny spot. Zrobimy go na Torwarze jeśli będzie wreszcie ładna pogoda, a jeśli będzie padać wybierzemy parking z któregoś z centrów handlowych...

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
malutka napisał(a): Więc myślę że lepiej będzie zaprosić pana z Nivett na następny spot. Zrobimy go na Torwarze jeśli będzie wreszcie ładna pogoda, a jeśli będzie padać wybierzemy parking z któregoś z centrów handlowych...
To właśnie miałem napisać... Luker81 Wstępnie mu powiedz ze 8 czerwca na Torwarze, w poniedziałek sie potwierdzi jak będą prognozy pogody na wtorek.
siwuski napisał(a):Madzia a jak twoje zdrówko?
głos mam jak po tygodniowym piciu, kaszel jakby gruźlica mnie dopadła, ale ogólnie czuję się dobrze

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
dzięki za odpowiedzi. Postaram się jutro skontaktować z gosciem i mu wstępnie zaproponować termin 08.06.2010 z warunkiem zmiany miejsca i/lub przesunięciem terminu. Jutro – po rozmowie – napiszę na forum co ustaliłem.
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
A mój Xedos 6 '98 dzisiaj przeszedł elegancko przegląd, jutro powinny dojść kółka letnie i ogólnie jest piękny
Nadal szukam szczęśliwego nabywcy na świetną MX-3. Pozdrawiam wszystkich znajomych i nieznajomych