Działania charytatywne
Ok, skoro nie ma żadnych nowych pomysłów, wniosków itp. to jutro dzwonię i zapowiadam nas 1 czerwca po godzinie 18:00. Ostateczne miejsce zbiórki i dokładną godzinę ustalimy przed spotkaniem. Zabieramy ze sobą wcześniej wymienione rzeczy – przewiduję, że spędzimy u dzieciaków około godziny, półtorej? Wątpię, żebyśmy dali radę zrobić paczkę osobno (chyba, że damy?) dla każdego wychowanka, zatem proponuję zrobić wspólną paczkę, tak by każdy z nich coś z niej mógł dostać.
Na ile osób można w tej chwili liczyć?
Na ile osób można w tej chwili liczyć?
wszystko jest iluzją, pływamy w mydlanych bańkach
- Od: 3 paź 2007, 09:30
Potwierdzone, czekają na nas o 18:30. Mam nadzieję, że uda się zrobić jedną większą paczkę (dla domu byłoby to nawet lepsze, dzieci poczęstowałyby się podczas naszej wizyty, a reszta byłaby im później wydzielana wg potrzeb), z której każdy z podopiecznych mógłby coś dostać i jeszcze trochę by zostało.
no ja nie wiem jak u mnie będzie 
- Od: 9 cze 2007, 21:51
- Auto: była Mazda 323F 1,5....
...teraz Francuz 3,0 V6
Prawdę mówiąc w tym miesiącu będę miał cienko z kasą bo zbliża mi się przegląd, ubezpieczenie... Nie wspominając o innych pierdołach miesiąca każdego.
Wygospodaruję jednak jakiś grosz i coś dzieciakom się kupi. Skromnie bo skromnie ale bez paczki fajek jakoś dam radę
także będę. Czyli co, najpierw spotkanie pod Silesią? O której?
Wygospodaruję jednak jakiś grosz i coś dzieciakom się kupi. Skromnie bo skromnie ale bez paczki fajek jakoś dam radę
loockas napisał(a):Chyba najwięcej miejsca jest zwykle od strony tesco
Z pewnością więcej niż pod Saturnem. Ale najwięcej jest pod dębowymi tarasami

-
umbesiegt
ja przyjade oczywiście z rodzinką,
mam nadzieje że przyjazd z dziecmi do domu dziecka nie bedzie dziwnie odebrany
mam nadzieje że przyjazd z dziecmi do domu dziecka nie bedzie dziwnie odebrany
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
Spoko, zatem to co zebrane pójdzie na zakupy plus to co uda nam się zebrać. We wtorek kończę pracę po 17:00 w galerii na rondzie, więc jak tylko wszystko posprzątam to powinnam zdążyć pod silesię – będę z Wami w stałym kontakcie przez telefon