ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
jade jade na spocik. Andree podejde do Ciebie pod garage
o umowionej godzinie
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
no i ja w domu, dzięki wszystkim za przybycie
, spocik nie największy(10 autek), ale warto było przyjechac żeby np. w MX 6 mody zobaczyc, ładnie się zapowiada
, no i ja np. dawno "kaczuchy" nie widziałem, a dziś była
, Antek a Ty jeszcze później przyjedź kiedyś to będziesz miał spota, bez wysiadanie z auta
, umcyk, sąsiedzie, dzięki za ciekawe pogaduchy w garage przy
.. 

Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

hehe spocik udany choc pizgalo jak za cara
Andree ja tez dzieki za pospotowy garazowy spocik 
ludkow malo bylo ale cakiem wesolo i sympatycznie
ludkow malo bylo ale cakiem wesolo i sympatycznie
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
to miło, że spędziliście fajnie czas 
jakieś fotki będą?
ja obiecuje, że swoje wrzucam jutro- wczoraj byłam zajęta, a dziś praca i trening
pozdrowienia,
jakieś fotki będą?
ja obiecuje, że swoje wrzucam jutro- wczoraj byłam zajęta, a dziś praca i trening
pozdrowienia,
-
Ania_TM
mnie rowniez bylo milo goscic na dzisiejszym spociku mimo tego ze bylem tylko godzinke no ale coz sila wyzsza mnie wzywala
do zobaczyska na nastepnym
- Od: 7 sty 2010, 12:25
- Auto: mazda premacy 2000r i mazda 323F pozostala :)
a spocik fajny nowe osoby się udzielają i przyjeżdżają ale fotek nie ma
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
miły spocik i fajnie było zobaczyc mx 6 tez dawno jej nie widziałem, mam nadzieje ze na grilowaniu bedzie wiecej osób i napewno wybierzecie jakies miłe miejsce do grilowania pozdro 
- Od: 1 maja 2010, 11:56
- Auto: Mazda mx-3 1.6i 16v
Spocik bardzo sympatyczny.
Miałem większą przerwę w spotach bo Mx6 przechodziła modyfikacje, ale obiecuje się poprawić
A kiedy grilowanko robimy?? W ten weekend podobno ma być ładnie może
Sikor MX-3 napisał(a):miły spocik i fajnie było zobaczyc mx 6 tez dawno jej nie widziałem, mam nadzieje ze na grilowaniu bedzie wiecej osób i napewno wybierzecie jakies miłe miejsce do grilowania pozdro
Miałem większą przerwę w spotach bo Mx6 przechodziła modyfikacje, ale obiecuje się poprawić
A kiedy grilowanko robimy?? W ten weekend podobno ma być ładnie może

- Od: 17 lut 2004, 13:07
- Auto: Mazda MX6 2,5l 1992r.
BILON, info na pierwszej str, lub w podpisach PRów 
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.

Pozdrawiam.

Uffff no to w niedziele w końcu może dotre. Bede po weselisku przyjaciółki, ale do 17 odparuje. No i prawdopodobnie juz w każdy niedzielny spocik bedziecie musieli ogladac moja paskudna buzke, bo w koncu zmieniam robote na bardziej cywilizowana i ludzka
Pozrd all 
Carpe Diem ....
- Od: 8 kwi 2009, 20:13
- Auto: Honda Civic VII 1,4 05'
Dostałem grafik na czerwiec....Lipa
06.06.2010 siedzę do 23:30 w fabryce
mobile : 694-61-61-20
gg : 22774388
gg : 22774388
- Od: 2 maja 2010, 01:16
- Auto: Mazda 323F BJ 2.0 1999r
Siema
Jest na koniec czerwca organizowana przez Thora z Płocka impreza integracyjna w ostatni weenend czerwca tj. 25-27.06 w Miałkówku nad Jeziorem Lucieńskim niedaleko Gostynina jeżeli nie macie jakichś planów to zapraszam do tematu:Zlot
Z Łodzi jest już 3 osobowa grupa, przeczytajcie, zarezerwujcie czas i zapisujcie się
Jest na koniec czerwca organizowana przez Thora z Płocka impreza integracyjna w ostatni weenend czerwca tj. 25-27.06 w Miałkówku nad Jeziorem Lucieńskim niedaleko Gostynina jeżeli nie macie jakichś planów to zapraszam do tematu:Zlot
Z Łodzi jest już 3 osobowa grupa, przeczytajcie, zarezerwujcie czas i zapisujcie się
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
15,95 – Kąkolewo 14'
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
u mnie to jakas padaka z tymi terminami zlotow!!
zebym byl na jakimkolwiek musieliby sie chyba dostosowac do mojego grafiq
jak sie dowiem ze cos fajnego sie dzieje to termin mnie odlacza
zebym byl na jakimkolwiek musieliby sie chyba dostosowac do mojego grafiq