TARNÓW – spotkania regionalne
O z całą pewnością można stwierdzić, że rok temu hostessy były najlepszą atrakcją na hali
no i kilka starszych, ładnie utrzymanych egzemplarzy – samochodów oczywiście 
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
Przyjemnie 
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
Co do piosenki to używane sample w niej są bardzo znane i takimi operował z tego co kojarzę to C-bool – popatrz w jego repertuarze (mogę się mylić bo takiej muzyczki już od dawna nie słucham) dodatkowo wpisz tekst z piosenki ten co się pojawia cały czas w google
"Can you here what i feel " i pewnie znajdziesz ;] (ale to pewnie rmx jest jakiś)
"Can you here what i feel " i pewnie znajdziesz ;] (ale to pewnie rmx jest jakiś)
- Od: 18 gru 2008, 00:24
Panowie co taka cisza??? Może jakiś spocik???
Tylko raczej w tygodniu, bo weekend odpada
, a mam do Was taką nietypową sprawę
Jak co to może na nastepny tydzień się jakoś ugadamy. Proponuję na wstępie środę....?!?!?

Wykonuje Pomiary ilości dB- chetnych zapraszam na PW.
143,4dB i to jeszcze nie koniec ;)
- Od: 13 lut 2009, 17:43
- Auto: Mazda 6 2.3GY 03r
Wstępnie nie mam żadnych planów.
...no to niech tak będzie-poczekamy na lepszą pogodę (bez sensu stać na deszczu)
. Słyszałem, że od następnego tygodnia coś się ma poprawić, więc może wtedy się zgadamy...

Wykonuje Pomiary ilości dB- chetnych zapraszam na PW.
143,4dB i to jeszcze nie koniec ;)
- Od: 13 lut 2009, 17:43
- Auto: Mazda 6 2.3GY 03r
pada i pada co panowie? :-P
jak to co .. część się okopuje przed wodą... ;/ – bo pompy pracują 24h i powoli nie wyrabiają już.
- Od: 18 gru 2008, 00:24
Witam. Panowie nie wiecie gdzie można dostać Mechanizm opuszczania szyby elektryczny (drzwi przednie lewe) nowy lub używany do Mazdy 323 F 1992r 1.6 16v? Może ktoś z Was ma taki do sprzedania? Byłbym wdzięczny za odpowiedź ! Pozdrawiam
- Od: 21 mar 2010, 00:35
- Auto: Mazda 323F 1.6 16v '92