Kogo widziałem / widziałam
Gromek gdzie Twoja rozpoznawcza antena CB ? Widzialem Cie dzis jak pomykales pod widutktem pozdro 
Sprzedam czesci MX-3 1.8 V6 i 1.6 B6 alu 16 cali AZEV 4x100 rozstaw. Ewentualnie zamienie alu na skrzynie z zamachem od silnika z seri B3 323bg,323c itd.[ FOTKA FELG ] http://img266.imageshack.us/img266/598/mazdamx3felgiazev16.jpg
- Od: 27 sty 2009, 22:25
- Auto: MX-3 B6 93r ,(sprzedany i smiga w teraz w Siematyczach FSO POLONEZ 92r 1.6 GLE LPG ) wzamian Mercedes Benz (W201)190D 2.0D 87r oraz kolejny japonczyk Kawasaki KX 125 2T 96r
Jaksa napisał(a):Pozdrawiam Tatiana widzianego dzisiaj ok 18.15 na moscie Poniatowskiego .
Znowu nie zauważyłem prezesa.

Oczywiście wzajemnie pozdrawiam.
„Zegar tyka. Wszystkich.”
yaro626 napisał(a):Waluś,ok.11 na Unii Lubelskiej.pozdrawiam
przyznaje sie byłem
ostatnio często bywam, nawet za często, tylko szkoda że nie wtedy gdy trzeba
pozdrawiam również
Pozdrawiam właściciela niebieskiej 3ki Hatchback na niebieskich podkładkach rejestracji CB ***** widzianego wczoraj w Bydgoszczy pod stadionem Zawiszy (w okolicach ulicy 11 listopada chyba??) około godziny 15:05!
Potem jeszcze na trasie minąłem się w okolicach Żnina z 6tką na niebieskich podkładkach i rejestracji DW *****...przynajmniej tak mi się zdaje!:P było to jakoś koło 20! również pozdrawiam!
Potem jeszcze na trasie minąłem się w okolicach Żnina z 6tką na niebieskich podkładkach i rejestracji DW *****...przynajmniej tak mi się zdaje!:P było to jakoś koło 20! również pozdrawiam!
...wars come and go but my soldiers stay eternal...
Riki napisał(a):Pozdrowienia dla Właścicielki czarrrnej "trójki" WM*** widzianej dziś w okolicach godziny 12.00 przy ul. Złotej
Ja chyba też wypatrzyłem koleżankę Marzenę, dziś około 8 jak skręcała z Jerozolimskich w Białobrzeską, ale pewności nie mam bo widziałem Czarną 3 z 12 piętra biurowca Equator :-P
..::Born To Rise Hell::..
Pozdrowienia dla właściciela M6 kombi w takim lekko złotawym kolorze ?
rejestracja WCI ***** ,za którym wczoraj jechałem kilka kilometrów między 17 a 18 potem odbiłem w stronę Ostrołęki ,a M6 poleciało w stronę Różana jak się nie mylę
.
- Od: 18 mar 2010, 12:12
- Auto: M6 GY 2.0 MZR-CD 2003 r.
no ładnie... już nie poznajesz młodszej siostry...Riki napisał(a):Pozdrowienia dla Właścicielki czarrrnej "trójki" WM*** widzianej dziś w okolicach godziny 12.00 przy ul. Złotej
hmmm ok. 8:00 w Alejach byłam i owszem, ale nie skręcałam w BiałobrzeskąJohnnyB napisał(a):Ja chyba też wypatrzyłem koleżankę Marzenę, dziś około 8 jak skręcała z Jerozolimskich w Białobrzeską, ale pewności nie mam bo widziałem Czarną 3 z 12 piętra biurowca Equator :-P

kristofc napisał(a):Pozdrawiam kierownika czarnego MPS-a 17:45 przy Malborskiej
Pozdrawiam również
Arkadius 73 napisał(a):Pozdro dla Habzimierza mijanego w Markach , w sobotę rano.
Lecieliśmy trzema M6.
Aaa faktycznie zdziwiłem się, że takie popularne M6 (V6??) się zrobiły, że jedna za drugą pędzi
Pozdrowienia!
2013 Bugatti Veyron Zawieszenie KW, świecie Brisk, 2 Magnetyzery, Spoiler od EVO IV, Intercooler Iveco, orurowanie DIY, klocki przód BMW 328i, sprzeglo Radzikowski, Wałek inż Świątek, rozpórka kielichów, radio z mp3, pasy i szelki Sparco SOLD
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
Auto Księzyno – nie polecam!!!!
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
Auto Księzyno – nie polecam!!!!
- Od: 23 lut 2008, 18:36
- Auto: Zonda R swap z CCX
habzimierz napisał(a):kristofc napisał(a):Pozdrawiam kierownika czarnego MPS-a 17:45 przy Malborskiej
Pozdrawiam równieżArkadius 73 napisał(a):Pozdro dla Habzimierza mijanego w Markach , w sobotę rano.
Lecieliśmy trzema M6.
Aaa faktycznie zdziwiłem się, że takie popularne M6 (V6??) się zrobiły, że jedna za drugą pędzi![]()
Pozdrowienia!
Się my spotowali
Pozdrawiam
-
Grucha
kris76 napisał(a):Gromek gdzie Twoja rozpoznawcza antena CB ? Widzialem Cie dzis jak pomykales pod widutktem pozdro
Antena rozpoznawcza zdjeta z powodu slabego dzialania
Pozdr. dla Mx3 widzianej w Czarnej Białostockiej ok 16-17
Twoja firma szuka sposobu na poradzenie sobie z odpadami? Sprawdź naszą ofertę http://eko-prasy.pl
- Od: 21 lis 2007, 16:12
- Auto: Mazda 6 2.0 D kombi