Tutaj się witamy
Witam wszystkich – mam na imię Tomek , jestem ze Śląska i w niedługim czasie chciałbym dołączyć do was z Madzią 626 (01-02 r.) o ile coś znajdę ciekawego 
-
Vlado
Witam wszystkich. Jestem młodym kierowcom kupiłem miesiąc temu piękną mazde 323f wersja BA z 1998 rok. Narazie [/b]autko[/b] jest super polecało mi je wiele osób i wcale nie żałuje. mam nadzieje za będe mógł pojawiać się na zlotach być może wybiore się do wrocławia
. WITAM WSZYSTKICH
/andariel – połączyłam Twój post i na przyszłość proszę zerknąć do słownika![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
/andariel – połączyłam Twój post i na przyszłość proszę zerknąć do słownika
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Elvis18
Witam jestem tu nowy i mam kilka problemów ze swoja mazda
proszę o pomoc
szukałem jakiś informacji ale nie wiem nawet od czego zacząć są jakieś dziwne dla mnie nie znane oznaczenia mazd
moja to mazda familia oto foto bo trudno mi by było wytłumaczyć http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... s%3Disch:1
silnik 1.3 na mono wtrysku a problemy mam z ubywająca woda oraz lokalizacja czujnika temperatury
proszę o wszelka pomoc o link ze schematem tego silnika
proszę o pomoc
szukałem jakiś informacji ale nie wiem nawet od czego zacząć są jakieś dziwne dla mnie nie znane oznaczenia mazd
moja to mazda familia oto foto bo trudno mi by było wytłumaczyć http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... s%3Disch:1
silnik 1.3 na mono wtrysku a problemy mam z ubywająca woda oraz lokalizacja czujnika temperatury
proszę o wszelka pomoc o link ze schematem tego silnika
-
rat-med5
Witam wszystkich Forumowiczów! W końcu nabyłem (drogą kupna
swoją Madzię. 626 GF rocznik 1998 silnik 115(116)Km. pozdrawiam – Michał
-
Majki82
Witam serdecznie Wszystkich:)
mam na imię kamil pochodzę z lublina i na codzień poruszam sie mazdą 626 2.0 benzynka z 1998r
mam na imię kamil pochodzę z lublina i na codzień poruszam sie mazdą 626 2.0 benzynka z 1998r
- Od: 26 maja 2010, 15:03
Witam wszystkich !
Moja furka to 626 GF 2.0 136 PS 1998r + podtlenek LPG (Stag 300-4Plus + Magic Jet + Magic III 360KM )
Moja furka to 626 GF 2.0 136 PS 1998r + podtlenek LPG (Stag 300-4Plus + Magic Jet + Magic III 360KM )
- Od: 19 maja 2010, 12:16
- Auto: 626 GF 2,0 136 KM 1998