czy w wersji 2,3 można zamontować roletę w bagażniku?
Strona 1 z 1
Oczywiście, że można. Przed zakupem mojej M5 w wersji europejskiej oglądałem stanowską 2.3 benzyna/automat i była tam roletka.
Roleta rzeczywiście nie jest zbyt praktyczna, bo jest dość nisko zawieszona i trochę ogranicza ładowność bagażnika. Jak chcę przewieźć więcej bagażu muszę ją wyjmować. Ale ogólnie to non-stop jeżdżę z roletą, bo nie chcę, aby mi ktoś filował do bagażnika- np. na schowaną na noc magnesówkę CB.
Roleta rzeczywiście nie jest zbyt praktyczna, bo jest dość nisko zawieszona i trochę ogranicza ładowność bagażnika. Jak chcę przewieźć więcej bagażu muszę ją wyjmować. Ale ogólnie to non-stop jeżdżę z roletą, bo nie chcę, aby mi ktoś filował do bagażnika- np. na schowaną na noc magnesówkę CB.

Wersja USA ma dwa (zaślepione) miejsca do mocowania. Praktyczne zastosowanie po schowaniu ostatinch siedzeń. Na allegro maty kosztują od 400-800 zł.
- Od: 28 maja 2009, 11:10
Z tego co sobie popatrzyłem na aledrogo to roleta do amerykańca niczym nie różni się od mojej skandynawskiej wersji. Choć to tylko wrażenia na podstawie fotografii, więc proszę się nie sugerować.
Najprościej poprosić o ofertę ASO, wtedy przyślą numery katalogowe. Jeśli będą różne to będzie znaczyło, że jakaś różnica jest, a mogą też od razu wyjaśnić, że różnic nie ma.
Najprościej poprosić o ofertę ASO, wtedy przyślą numery katalogowe. Jeśli będą różne to będzie znaczyło, że jakaś różnica jest, a mogą też od razu wyjaśnić, że różnic nie ma.
Strona 1 z 1