Mam nadzieję że po "zabiegach" Magdalena będzie odmłodzona
STARACHOWICE – spotkania regionalne
Pati jeśli chodzi o Twoje drzwi to muszę pogadać z "szefem" 
marko myślę, że w poniedziałek lub wtorek mogę zabrać Twoją i zacząć robić równolegle z moją. na PW wyśłę Ci mój nr kom i się konkretnie dogadamy.
marko myślę, że w poniedziałek lub wtorek mogę zabrać Twoją i zacząć robić równolegle z moją. na PW wyśłę Ci mój nr kom i się konkretnie dogadamy.
Mazda 4ever- chociaż to mój pierwszy samochód w życiu...
- Od: 28 lut 2009, 12:30
- Auto: 323c BA Z5 '95
Xedos 6 CA KF '96
- Od: 31 sty 2009, 12:51
- Auto: 323f BA Z5 :) Aquarius Blue Pearl :)
Czesc!
Jestem tu nowy ale chętnie przyłącze sie do waszych spotkań czy jakiś innych akcji.Co prawda jestem ze Skarżyska ale to chyba nie problem (chyba zeby to napiszcie ;] ).Mam obecnie dwie Magdaleny 323f 16v(niestety troche troche ją potłukłem w zeszłym tygodniu) i mx3 16v.Pozdrawiam
Jestem tu nowy ale chętnie przyłącze sie do waszych spotkań czy jakiś innych akcji.Co prawda jestem ze Skarżyska ale to chyba nie problem (chyba zeby to napiszcie ;] ).Mam obecnie dwie Magdaleny 323f 16v(niestety troche troche ją potłukłem w zeszłym tygodniu) i mx3 16v.Pozdrawiam
- Od: 20 maja 2010, 23:33
Rafael1973 napisał(a):Czesc!
No mozemy zrobić jakieś zapoznanko w sobote np o 18.00 targowica – pasi wszystkim?
Sorry ale z tą sobotą to lipa,zajmuje sie sportem i mamy mecze o tej porze ;[,ale ogólnie jestem otwarty na jakies inne terminy ;] (odnosnie efki to czarna lecz tak jak pisałem potłuczona ),mx3 zielona jakby ktos pytał ;]
- Od: 20 maja 2010, 23:33
No ba!
Pencel a co z Tobą? 
Zrobiłam nowe ulotki, ale nie mam jak druknąć dziś
Jak by ktoś miał jak to mogę wysłać
Zrobiłam nowe ulotki, ale nie mam jak druknąć dziś
Jak by ktoś miał jak to mogę wysłać
ejdiaj napisał(a):Czy ktoś z Was smigał dzis po Ostrowcu szarą 323C BA na TST?
P.S.
Ładnie mruczała
Pozdrawiam
Jak szara to może Pencel on ma takiego kolorku
a co do terminów mozemy w niedziele też czasami zrobic spota np raz sobota raz niedziela zalezy kiedy by było wiecej chetnych
ejdiaj napisał(a):Czy ktoś z Was smigał dzis po Ostrowcu szarą 323C BA na TST?
P.S.
Ładnie mruczała
Pozdrawiam
Prawda, śmigałem we czwartek
Mazda 4ever- chociaż to mój pierwszy samochód w życiu...
- Od: 28 lut 2009, 12:30
- Auto: 323c BA Z5 '95
Xedos 6 CA KF '96
Przedstawiam zdjęcia z sobotniego mega zlotu Mazdowiczów na targowicy, kto nie był (jest czego żałować) teraz pewnie płacze jak mała dziewczynka