Spot jest tam gdzie wskazuje informacja w pierwszym poście i nie siać mi tu zamentu ani nie szerzyć defetyzmu
WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
CezaR83 napisał(a):CH Bemowo widzę, oki, to pojedziemy do tej Sonaty na przekąskę później ( dla chętnych)
nie wszyscy wiedzą gdzie to jest więc, do jakiejś 19:45 na parkingu a potem można pojechać do tej pizzeri ... no powiedzmy że do pizzeri można o 20 wyruszyć

- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
 Mazda mx5 NB FL '02
no i po spocie  dawno mnie nie bylo wiec warto bylo wpasc
 dawno mnie nie bylo wiec warto bylo wpasc  mam nadzieje ze za tydzien tez mi sie uda.
 mam nadzieje ze za tydzien tez mi sie uda.
No i jak bedzie sie zapowiadala dobra pogoda to mozna zrobic u nas na burakowskiej grilla jakiegos.

No i jak bedzie sie zapowiadala dobra pogoda to mozna zrobic u nas na burakowskiej grilla jakiegos.

- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Cruel.Art napisał(a):spot 25 maja będzie u koyota, czy może gdzieś bliżej Pruszkowa....?
Raczej nie... zapewne gdzieś w Wawie... jak zwykle zależy od pogody... Tak jak pisze Darek – w końcu obiecałeś!
Jesli chodzi o dzisiejszy, dziękuje wszystkim przybyłym – Smacznie i miło było...
Załącznik:
http://rapidshare.com/files/388901281/S ... 0.rar.html
edit by Siw-y: jakby ktoś nie mógł z rapida to podaje inny link – SpotMS_18052010.rar
Niestety znów musiałem odpuścić. Nie dość że skończyłem zajęcia o 19:40 to jeszcze dwóch tramwajarzy zechciało się pobawić w "który będzie twardszy i nie zjedzie" i po wypadku zablokowali całe rondo Zawiszy 
Korek na 30 minut stania.

Korek na 30 minut stania.
- 

Padre

- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Nie wolałbyś takiego w stylu TVP  

A tak na serio to patrz i płacz jaki miałeś fajny samochód. Nawdychałeś się chyba za dużo spalin z Fiata że Mazdę sprzedałeś
Nie odzywam się do Ciebie. (foch)

A tak na serio to patrz i płacz jaki miałeś fajny samochód. Nawdychałeś się chyba za dużo spalin z Fiata że Mazdę sprzedałeś

Nie odzywam się do Ciebie. (foch)
- 

Padre

- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
ojj poniszczyla sie od stania i lakier byl do poprawy w sumie caly wiec nie bylo sensu dlubac jej od nowa. 
Wiec sprzedac w sumie trzeba bylo bo i tak bym jej juz raczej nie robil dalej. Ale jeszcze sie wroci do jakiejs mazdy na pewno

Wiec sprzedac w sumie trzeba bylo bo i tak bym jej juz raczej nie robil dalej. Ale jeszcze sie wroci do jakiejs mazdy na pewno

- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Jeszcze troche wlasnie ma byc sredniawo  

Moze cos z tego
1. CH Real ul. Jubilerska
2. BN Al. Niepodleglosci

Moze cos z tego
1. CH Real ul. Jubilerska
2. BN Al. Niepodleglosci
- 

Szalotka
No niestety. Spotkania są o 19.00 To juz rytuał. Mozesz zawsze zadzwonic (jesli posiadasz do kogos numer) czy jeszcze ktos jest na miejscu spota jesli wczesniej bedziesz mial informacje gdzie on w ogole jest 

- 

Szalotka