Witam. vero mam wielka prosbe.
Moglbys napisac jakie dokladnie czesci potrzebne sa do przekladki?
FD – Przekładka kierownicy na lewą strone
kedzi0rs napisał(a):Witam. vero mam wielka prosbe.
Moglbys napisac jakie dokladnie czesci potrzebne sa do przekladki?
Połączyłem temat z drugim podobnym, cofnij się na drugą stronę, tam wszystko opisałem. Vero nie przekładał kierownicy.
Witam po dłuuugiieejjj przerwie. Sto lat tu nie zaglądałem. Wiem że to nieładnie
Prace nad przełożeniem kierownicy zostały zakończone jakiś czas temu. Dwa i pół roku zleciało.... Problemów z tym było więcej niż mogło się wydawać. Temat był wałkowany na forum rxklub.pl
Przedstawię fotorelację od początku do końca
Autko parę chwil po zakupie w UK, Pierwsze fotki

Przedmioty do przełożenia wnętrza, deska rozdzielcza, panele na drzwi – jeszcze niekompletne

Pierwsze prace nad długo planowanym zabiegiem
Demontaż deski i nagrzewnicy

Pedały i kolumna kierownicza na prawidłowym miejscu

Po długim poszukiwaniu dotarła kompletna nagrzewnica z klimą + klamki do drzwi

Deska została zamontowana i robiliśmy pierwsze testy z jazdy. O dziwo wszystko było w porządku

Walka z rejestracją. Długa historia, kiedyś znajdę czas to opisze ją w szczegółach.
...........................
Chwilę po otrzymaniu tablic

Madzia na dzień dzisiejszy
Rx7 Fd3s Efini, Twin Turbo, LHD
Prace nad przełożeniem kierownicy zostały zakończone jakiś czas temu. Dwa i pół roku zleciało.... Problemów z tym było więcej niż mogło się wydawać. Temat był wałkowany na forum rxklub.pl
Przedstawię fotorelację od początku do końca
Autko parę chwil po zakupie w UK, Pierwsze fotki

Przedmioty do przełożenia wnętrza, deska rozdzielcza, panele na drzwi – jeszcze niekompletne

Pierwsze prace nad długo planowanym zabiegiem
Demontaż deski i nagrzewnicy

Pedały i kolumna kierownicza na prawidłowym miejscu

Po długim poszukiwaniu dotarła kompletna nagrzewnica z klimą + klamki do drzwi

Deska została zamontowana i robiliśmy pierwsze testy z jazdy. O dziwo wszystko było w porządku

Walka z rejestracją. Długa historia, kiedyś znajdę czas to opisze ją w szczegółach.
...........................
Chwilę po otrzymaniu tablic

Madzia na dzień dzisiejszy
Rx7 Fd3s Efini, Twin Turbo, LHD
- Od: 30 cze 2007, 14:28
- Auto: Efini Rx7 Fd3s Twin turbo, LHD ;)
Gratuluje!!!!! Super wygląda na tych felgach!
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

Bo w polsce Japonska mysl techniczna jest nadal gnebiona i malo podziwiana... A takie auto(nie oszukujmy sie) Jest autem kolekcjonerskim w 100% Jak bym mial gararz troszke $$ i 2 auto to bral bym bez wachania...
Jaka była ostatnia rzecz jaka przeleciała księżnie Dianie przez głowę?
– ..... chłodnica
– ..... chłodnica
- Od: 6 wrz 2009, 21:02
- Auto: EC MX-3 2.5 V6 24V 95 KLZE Yaris 1.0 1SZ-FE
Alrmera N16
Witam ile tak na oko kosztuje przekładka kierownicy w rx7 z 93r??
Jakie części potrzebuję i gdzie to mogę zrobić w jakim warsztacie??
Jakie części potrzebuję i gdzie to mogę zrobić w jakim warsztacie??
-
Nostro