Zgadnij co to za auto !?
Misiek-Bełchatów napisał(a):Kto odgadnie autko dodaje kolejnego rozbitka do odgadnięcia ... itd.
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
subaru ?
maselek napisał(a):na 100% dajesz
jej wygrałem
no to dam

Game napisał(a):chevrolet?
niet
Jakaś stara alfa? chyba Romeo?
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
Tubi napisał(a):Jakaś stara alfa? chyba Romeo?
niet,
mam jeszcze inne zdjęcie tego modelu

możliwe, że przesadziłem i wziąłem za rzadki model, jak coś to później wrzucę podpowiedź
tyr_s napisał(a):Trochę się naszukałem i nawet kumpla do tego zaprzęgłem, ale to chyba Ferrari 250 GT Pinin Farina Coupé Prototipo
a główna nagroda to

kumplowi daj piwko i wstaw kolejne zdjęcie
tyle, że tu należy się kilka słów wyjaśnień – dzisiaj okazało się, że prawdopodobnie mogłem dać ciała wrzucając to zdjęcie
jest całe mnóstwo modeli 250 GT baaardzo do siebie podobnych – Ferrari 250 GT Pinin Farina Coupé Prototipo ma ciut ale to ciut inną linię nadwozia nad klamką od drzwi, tutaj jest prosta a w Coupé Prototipo ma malutkie zagięcie, z drugiej strony to żółte ode mnie to jest ponoć wersja 250 GT TDF a do obu jest bardzo podobny model Berlinetty z ktoregoś roku bo większość ma okrąglejsze boczki, do tego modele, które nazywały się tak samo wyglądały różnie w różnych latach produkcji (np TDF z 1956 i 1959), z trzeciej strony prostą linię przy drzwiach miały modele Superamerica – jak wrzuciłem zdjęcie to zacząłem szperać po historii ferrari i albo trafiłem zarąbiście rzadki model albo jest to błąd przy restaurowaniu samochodu – także zaszła możliwość pomylenia dokładnego modelu przeze mnie (mam nadzieję, że się całkiem nie zbłaźniłem
tyr_s jak na ogrom ilości modeli tej serii to strzał w dziesiątkę i naprawdę respect za odnalezienie
dla zainteresowanych klik oraz klik
Dżaguar X-Type
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar