GRUDZIĄDZ – spotkania regionalne
jutro wraca cały aparat z gwarancji więc istnieje szansa, że dam radę
http://www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 1 sty 2009, 18:33
- Auto: Było 626GD Coupe 2.0i16V '89
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
Było Xedos CA 1,6 16V '94
Jest Millenia TA 2,5V6 '95
No mam nadzieję, że jutro wraca.
Piotrek dowiezie go na ok 16ta. Nie wiem czy mu od ręki zrobi.
A co jeśli to jest cewka?? Ona nie była naprawiana i przez to nie podlega gwarancji. No i po drugie, nie zapytałam, czy maja cewkę na miejscu.
A po trzecie, nie wiem czy Piotrek by ze swoich wyłożył tyle kaski jeśli to by była cewka.
Piotrek dowiezie go na ok 16ta. Nie wiem czy mu od ręki zrobi.
A co jeśli to jest cewka?? Ona nie była naprawiana i przez to nie podlega gwarancji. No i po drugie, nie zapytałam, czy maja cewkę na miejscu.
A po trzecie, nie wiem czy Piotrek by ze swoich wyłożył tyle kaski jeśli to by była cewka.
- Od: 2 sty 2009, 23:36
- Auto: MX-6 GE 2.5V6 '93
ja też piszę się do pomocy... w tym tygodniu popołudniu... mam nadzieje że szybko to bedzie bo musze zaglądnąć pod swój bo dzisiaj zachaczyłem tłumikiem o krawężnik na działce i coś mi tłumik stuka o podłoge i wisi troche 
Guma mocująca tłumnik mogła się poprostu urwać. Polecam zakładzik na Paderewskiego.
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
na mój gust to wieszak się któryś zerwał więc tylko zakupić wieszaczek i zajechać na kanał to się podwiesi.
Dzięki ludziska z chęci ale aparat to akurat zakłada się w 5 minutek samemu. Potrzeba mi tylko jakiegoś speca od ustawienia zapłonu i najlepiej żeby wiedział, że trzeba przed ustawianiem wprowadzić komputerek Madzi w stan serwisowy bo jak nie to sobie można aparatem kręcić do usranej śmierci a zapłon się i tak nie przestawi.
Acha a jeśli chodzi o aparat to będzie dopiero jutro najprawdopodobniej bo wczoraj koleś go nie zrobił i Magdy kumpel dopiero dzisiaj go odbierze, a ze mieszka w Toruniu to dopiero jutro podrzuci jej do pracy.
Dzięki ludziska z chęci ale aparat to akurat zakłada się w 5 minutek samemu. Potrzeba mi tylko jakiegoś speca od ustawienia zapłonu i najlepiej żeby wiedział, że trzeba przed ustawianiem wprowadzić komputerek Madzi w stan serwisowy bo jak nie to sobie można aparatem kręcić do usranej śmierci a zapłon się i tak nie przestawi.
Acha a jeśli chodzi o aparat to będzie dopiero jutro najprawdopodobniej bo wczoraj koleś go nie zrobił i Magdy kumpel dopiero dzisiaj go odbierze, a ze mieszka w Toruniu to dopiero jutro podrzuci jej do pracy.
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
i Co ludziska planujemy cos innego jesli bedzie zla pogoda bo na to sie zapowiada chociaz ja jestem dobrej mysli
mam nadzieje ze w niedziele nie bedzie platny wstep na czarciego
a co wy na to zeby isc np do Football City ?

- Od: 7 cze 2009, 16:12
- Auto: Mazda MX-5 ND, 2016 6M
Mazda CX-5 KF, 2017 6AT
Facet z Yakuzy 5 razy sprawdzał aparat i nie widzi w nim nic złego.
Jutro aparat wraca do domu. Sotoba 9 rano madzia zostanie doholowana do elektryka.
Z trzech do których dzwoniłam, tylko on się zgodził spróbować ja zdiagnozować.
Na biednej Madzi będziemy testować umiejętności Grudziądzkich elektryków samochodowych
Jutro aparat wraca do domu. Sotoba 9 rano madzia zostanie doholowana do elektryka.
Z trzech do których dzwoniłam, tylko on się zgodził spróbować ja zdiagnozować.
Na biednej Madzi będziemy testować umiejętności Grudziądzkich elektryków samochodowych
- Od: 2 sty 2009, 23:36
- Auto: MX-6 GE 2.5V6 '93
Sikor Football City splaitowało i już jest zlikwidowane 
A co do planu awaryjnego to już mamy Czarci Młyn i nie ma co dużo kombinować.
A co do planu awaryjnego to już mamy Czarci Młyn i nie ma co dużo kombinować.
eeee momento a dlaczego odwołać??
to że nie regionalny to nie znaczy, że nie można by jakiegoś grilika czy cóś w ten deseń zrobić jak oczywiście pogoda dopisze.
to że nie regionalny to nie znaczy, że nie można by jakiegoś grilika czy cóś w ten deseń zrobić jak oczywiście pogoda dopisze.
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
Ja ok 17-18 dojadę do Grudziądza i jestem otwarty
i tylko dajcie znać jaka decyzja. Myślę że nawet jak nie ognicho to standardowy spot obowiązkowo
no mnie niestety nie bedzie
po raz kolejny, jesli bylby regionalny no to bym byl napewno ale jesli jest odwolany to nie przyjade bo w poniedzialek Kuna ma egzamin na prawko i jade do niej zeby z nia jechac i ja wspierac mentalnie 

- Od: 7 cze 2009, 16:12
- Auto: Mazda MX-5 ND, 2016 6M
Mazda CX-5 KF, 2017 6AT