killergr napisał(a): Co do konsoli to na czym polega "inność" ? Bo jakoś nie mogę zauważyć.
Konkretnie mój X to dokładnie ten
http://motoaukcja.interia.pl/show_item. ... =984198857 – poprzedni właściciel jeszcze nie zdjął ogłoszenia a mam go od 3 tygodni. Jak dla mnie (zerknij na zdjęcia) to jest to samo tylko inne kolorystycznie. Chyba najtaniej będzie sobie polakierować. To też jest plastik tylko imituje drewno. Osobiście wolałbym nawet czarny plastik w tym miejscu bo jakoś drewno do mnie w tym aucie nie trafia. Ale ceną za nową ramkę toś mnie rozbroił ...
I pomyśleć że koszt produkcji to grosze

Napisales, ze Twoj samochod jest z 2000r, wiec takiego oczekiwalem. Modelowo jest on z roku 2001. Sprawdz dokladna date produkcji po nrze VIN. Drewno, nawet imitacja wyglada ladnie, ale gdy jest dookola skora i radio z chromowanymi wstawkami. Cena za nowa ramke jest tak wysoka, bo pewnie jest w komplecie z popielniczka, zapalniczka i czujnikiem temperatury wnetrza.
Dziwnie wygladaja te boczne obrysowki, osobiscie zdjalbym je i zostawil tak, jak jest fabrycznie.
killergr napisał(a):Postaram się w wolnej chwili zrobić fotki tych pierścieni bo nie bardzo chce mi się wydawać tyle kasy na reflektory. Przez to że ten dzyndzel nie umiał żarówek wymienić teraz reflektor w środku jest ciągle zaparowany a świeczki walą mi po na 3m przed autem. Jak dociskam ręką to zdecydowanie obraz na ścianie się poprawia.
Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.
Nowy reflektor w ASO, w USA kosztuje ok 800zl po obecnym kursie.
killergr napisał(a):A tak przy okazji – co powiesz mi o tym lusterku wstecznym ? Dziwne jakieś – nie widziałem wcześniej takiego w Xedach. Ślepy jestem czy widzę tam na dolnej części jakieś kontrolki ? [/qoute]
To jest samosciemniajace sie lusterko ze sterowaniem HomeLink sluzacym do otwierania bramy garazowej. Bardzo popularne rozwiazanie w USA. Takie lusterka byly montowane jako dodatkowa opcja, ale mozna kupic oddzielnie, np firmy GENTEX. Mckoper ma ladne lusterko z kilkoma bajerami, popros go o kilka zdjec. Samochod w tamtym ogloszeniu to millenia, nie X9.
Pozdrawiam,
voytecku.