BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Panie nadwordy pisarz z tego co wiem to wracasz z "poróży" a nie "podruży" 
Ale ogólnie fajne skomponowane
Ale ogólnie fajne skomponowane
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
Dobre 
- Od: 9 kwi 2010, 19:54
- Auto: Ford COUGAR SVT 2.5 V6 2000
Wodzu napisał(a):Skomlikowana moze nie ale jest duzo rozkrecania bo trzeba kolektor zdjac i nie pomylic podciśnień
Powiem Ci szczerze, że takie rzeczy, to my tutaj raczej ogarniamy we własnym zakresie. Nie mamy w Bydgoszczy nadwornego, klubowego mechanika stricte mazdowego. Tematy, których nie jesteśmy w stanie zrobić sami, lub nie mamy czasu, oddajemy w różne miejsca. Ja do "Pit-Stop'u"
(...)
ADHD – przecozacos!
ADHD milo mi czytac takie slowa ale niestety w niedziele o 18:00 nie dam rady
Prawdopodobnie tego dnia, o tej godzinie bede zalatwial z promotorem ostatnie sprawy papierkowe zwiazane z moja praca
Jak sie tylko uporam z ta kwestia to proponuje jakis wypad na piwko.
iceman150-bardzo przepraszam, już poprawiłem (a cholera sprawdzałem 3 razy )
Tryszczyn polecam, nie jest to warsztat konkretnie nastawiony na mazdę, ale z tego co wiem to pod Bydgoszczą jest jeden warsztat "specjalizujący się " i raczej im nie wychodzi.
Julek tzn, że piątek 18:00 odpada (niedziela to 9.05)
Tryszczyn polecam, nie jest to warsztat konkretnie nastawiony na mazdę, ale z tego co wiem to pod Bydgoszczą jest jeden warsztat "specjalizujący się " i raczej im nie wychodzi.
Julek tzn, że piątek 18:00 odpada (niedziela to 9.05)
ADHD napisał(a):Julek tzn, że piątek 18:00 odpada (niedziela to 9.05)
sorry – nie zakumalem
ADHD napisał(a):...pod Bydgoszczą jest jeden warsztat "specjalizujący się " i raczej im nie wychodzi
Jeden jest "pod" a drugi "w", jadą jeden na drugiego, a wychodzi im dokładnie tak samo
ADHD napisał(a):
Kuran??
Chyba doszedłem czemu mi mazdziora nie paliła

Więc pewnie aparat będę miał na zapas
Było Mazda 323 BG 1.6 16v, Mazda Mx-3 1.8 V6, Mazda 323f bg 1.8 GT, Mazda 323f BA 1.5 16v, Mazda 323f BA 2.0 V6, 323f Bj 2.0 DiTD
Jest Mercedes Clk W208 2.3 Kompressor
Będzie Mx-5 dla mnie lub Mazda 6 dla rodziny :)
lukasz zdecydowanie the best
oczywiscie szkodnik sie stawi – udalo sie nie byc w pracy – a jak dobrze pojdzie to zjawi sie nawet w potrojnej odslonie
oczywiscie szkodnik sie stawi – udalo sie nie byc w pracy – a jak dobrze pojdzie to zjawi sie nawet w potrojnej odslonie
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
artman jak doszukasz sie jaki element byl winny to moze uda sie cos takiego znalesc i ewentualnie wlutowac(sluze pomoca ale w weekendy jak jestem u siebie)
MX3 – Rest In Pieces 05.03.2012
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
Sulo dzięki za chęci ale komp jest w 2 miejscach popalony a poza tym zamówiłem już na Alledrogo używkę
Było Mazda 323 BG 1.6 16v, Mazda Mx-3 1.8 V6, Mazda 323f bg 1.8 GT, Mazda 323f BA 1.5 16v, Mazda 323f BA 2.0 V6, 323f Bj 2.0 DiTD
18:00 Łuczniczka – podejrzewam, ze jak pogoda bedzie dalej taka jak jest to Tesco.
mnie dziś nie będzie... pogoda lipna, a po 2 do kina śmigamy z Pati 

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
lukasz obiecaes mi zdjecie juliana
z dzis 
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
zdjecia beda – niech sie troche ogarne. Mam jeszcze przez najblizsze kilka godzin niezly zapieprz, takze fotki beda na dniach.
Żadna fotka niestety nie powstała może ze względu na jakże dziwne zjawisko.
Julek po prostu się nie ogolił.
Na dniach Juli się poprawi i pochwali prizentem.
Dziękuje Tito który przybył na spotkanie dzięki niemu były 3 mazdy.
Oczywiście czekaliśmy na Was pod Łuczniczką, podjechaliśmy też pod Tesco by sprawdzić czy jakaś owieczka się tam nie zapodziała.
Finał był w szkole Tańca gdzie Chanti wyżywa się przy Hip-Hopie. Wypiliśmy po kawce w bufecie i mini spot na parkingu obok.
Pogoda nie dopisała ale było spoko.
Tuningowa myśl na dzisiaj – chciałbym mięć pod maską ...
Pudzianowskiego
(mam nadzieje, że zwycięży)
– szkoda, że nie dojechałeś, pozdrowienia dla Twoich wewnętrznych i zewnętrznych skarbów.(bez podtekstów)
Julek po prostu się nie ogolił.
Na dniach Juli się poprawi i pochwali prizentem.
Dziękuje Tito który przybył na spotkanie dzięki niemu były 3 mazdy.
Oczywiście czekaliśmy na Was pod Łuczniczką, podjechaliśmy też pod Tesco by sprawdzić czy jakaś owieczka się tam nie zapodziała.
Finał był w szkole Tańca gdzie Chanti wyżywa się przy Hip-Hopie. Wypiliśmy po kawce w bufecie i mini spot na parkingu obok.
Pogoda nie dopisała ale było spoko.
Tuningowa myśl na dzisiaj – chciałbym mięć pod maską ...
Pudzianowskiego