PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
Ok, w związku z tym, ze w dniach 8-9 maja forum off to ustalamy spocik tym razem w galerii Wisła w niedzielę o godz. 12:00. Jeśli pogoda jednak dopisze to wyjedziemy z podziemi
Kto będzie to będzie
Ja będę 
No to buuu, ale pomyśl sobie, że to już koniec
Teraz to dopiero się zaczną obowiązki (praca, wydatki, być może rodzina?) i związany z nimi brak czasu
Och Życie?! Żebyś Ty miało pupę... 

Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
toster01 napisał(a):Żebyś Ty miało pupę...
Mam, swoją, jeszcze, dziś sprawdzałem

Ale jajca! Kupiłem sobie z radiem zestaw głośników Magnata (odseparowany dół i góra) i nie było w nim zwrotnic
Poszedłem z reklamacją, bo myślałem, że w moim egzemplarzu ich po prostu brakuje, a Pan mnie oświecił, że Magnat ich nie daje w referencyjnych zestawach i trzeba sobie dokupić
Zamówiłem na allegro, ale póki co, nie doszły. Jak można nie dać do sprzętu czegoś, bez czego on nie działa? To tak, jakby do laptopa nie dostać zasilacza! I co z niedzielą? Brak chętnych?

Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
Na tą chwilę tylko Rafał się określił.
Mnie niestety nie będzie – szkoła, nauka, obowiązki i takie tam ...
Referuję na spocik za dwa tygodnie dopiero bo za tydzień znowu powtórka z rozrywki...
Ale w tzw. międzyczasie podjadę po parę pierdułek do Magdalenki żeby wyglądała jeszcze lepiej... 

DIESEL JEST DOBRY... ALE DO TRAKTORA... :-D !!!
- Od: 4 paź 2009, 13:56
- Auto: Mazda 626 GE 2.5 V6 DOHC KL
W tą niedzielę odwiedzę Płock z powodu organizowanego w Waszym mieście Poland Bike Marathonu (na ul. Rybaki będzie troszkę luda) możecie przyjść i pokibicować
jak się będziecie w domu nudzić.
Sprzedam felgę alu pięcioramienną rozstaw 4x100 http://img195.imageshack.us/i/img4118a.jpg
- Od: 26 cze 2007, 11:37
- Auto: S40 T4
Giero napisał(a):W tą niedzielę odwiedzę Płock z powodu organizowanego w Waszym mieście Poland Bike Marathonu (na ul. Rybaki będzie troszkę luda) możecie przyjść i pokibicowaćjak się będziecie w domu nudzić.
Myślę, że między 12 a 13 w południe podjedziemy
Hiob_86 napisał(a):Co do jutra to ja na 90% będę
Jak nie zachlasz...
- Od: 22 cze 2009, 19:13
- Auto: Mx-3 1,6 16v SOHC
MazdaOvner napisał(a):Hiob_86 napisał(a):Co do jutra to ja na 90% będę
Jak nie zachlasz...
Hehe:P Tylko pamiętajcie, zaczynamy w galerii
Hiob_86 napisał(a):No dziś chyba nie pijemya Ty jedziesz??
Jedziesz, jedziesz...
ps. nie przestraszcie się jutro dźwięku Damiana mazdy
- Od: 22 cze 2009, 19:13
- Auto: Mx-3 1,6 16v SOHC
THOR napisał(a):Dzięki za spocikaMazdaOvner napisał(a):ps. nie przestraszcie się jutro dźwięku Damiana mazdy:)
Moim zdaniem dźwięk wypaśnyNiezły pierdzioch i strasznie głośny, ale może być
Niedziela spocik ?
Ja w końcu znajdę trochę czasu i się pojawię ale też nie na długo
.
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
maciekpodole napisał(a):Ja w końcu znajdę trochę czasu i się pojawię ale też nie na długo.
Ok, ale może tym razem KFC ?
cegiello napisał(a):do dupsztala jest ten parking w mazovia tak na marginesie, dzisiaj koło Małachowianki widziałem mazdę mx-3 koloru hmmm...jakiś zielonkawo-niebiesko-morski...no nie wiem jak to określić, ale miała vlepy klubowe
Nie wiem, nie byłem jeszcze, a madzia pewnie Rafała
Według wcześniejszych zapowiedzi ja też się zjawię jak będzie ładna pogoda... 
DIESEL JEST DOBRY... ALE DO TRAKTORA... :-D !!!
- Od: 4 paź 2009, 13:56
- Auto: Mazda 626 GE 2.5 V6 DOHC KL
Może tradycyjnie nad Wisłą się spotkamy oczywiście jak będzie ładna pogoda bo jak ma padać to lepiej do którejś galerii się schować
.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5