TOUR DE Kujawsko-Pomorskie 2010
no właśnie
pewnie jakby w urzędzie miasta usłyszeli, że mają kombinować przewodnika na zlot np. 100 mondeo to by im sie nie chciało palcem kiwnąć
ale jakby tak zebrał 100 wankli to było by coś 
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
Jak zdrowie dopisze to i ja z rodzinka się pojawię 
kurde chyba mnie nie bedzie. w Pon sie dowiedziałem że jade na 90% na komunie xD ale jeszcze potwierdze to w next week
no tak wyszło 
Na 100% nieobecny – będę po solidnej parapetówce a jak wiadomo – kac morderca nie ma serca 
-
pdrog
Panowie poproszę jeszcze adresik McŻarła 
Gdzudziadz team – trzeba sie nastawic na plan awaryjny, bo cos mnie sie wydaje, ze moze padac... 
iceman150 napisał(a):53°29'3"N 18°45'6"E
Józefa Włodka 13
86-300 Grudziądz
Podziękował
Edit:
Proszę dopisać jeszcze – kera
Niestety mnie proszę wykreślić z listy, a dlaczego ?, już mówię: Zlot letni – Wrocław. Nie dam rady w tak krótkim czasie (zgłoszenia i wpłaty na zlot) zebrać tyle gotówki, aby pojawić się u Was i do tego jeszcze opłacić w maju zlot, także przykro mi, mimo szczerych chęci tym razem się nie pojawię. Mimo wszystko życzę Wam udanego i owocnego spotkania
Myślę, że na następnym się zobaczymy, chociaż kalendarz robi się napięty 
zastanawiam sie czy nie odwolac tego spotkania... poki co z Bydgoszczy poza mna tez raczej nikt sie nie wybiera...
No szczerze to z wielkiego spotkania regionalnego może wyjśc spora kicha. Niestety z licznej grupy pewni są tylko
sq2jul (gokarty)
– huher (kolano poddawane masażom jest w trakcie regeneracji)
– Bartosz_Mx6 (gokarty)
– Suloo
– thy (jak tatowe obowiazki pozwola )
– Sikor(gokarty)
– break3r
– trzydziech
– szkodniki 3 ( 2 zewnętrzne i 1 wewnętrzny )
– iceman150(lepiej późno niż wcale)
– nieznaszmnie (90%), (no chyba w końcu Ciebie poznamy)
– daniel + girlfriend
Co realnie rzecz biorąc daje nam tylko 7-9 aut Mazdy i jakieś 2-3 innej marki, a to niestety jak na spot regionalny jest dość kiepskie. W styczniu organizując spontanicznie spot mieliśmy lepszą frekwencję (12-14 aut).
Ale mimo wszystko myślę że nie ma co rezygnować.
sq2jul (gokarty)
– huher (kolano poddawane masażom jest w trakcie regeneracji)
– Bartosz_Mx6 (gokarty)
– Suloo
– thy (jak tatowe obowiazki pozwola )
– Sikor(gokarty)
– break3r
– trzydziech
– szkodniki 3 ( 2 zewnętrzne i 1 wewnętrzny )
– iceman150(lepiej późno niż wcale)
– nieznaszmnie (90%), (no chyba w końcu Ciebie poznamy)
– daniel + girlfriend
Co realnie rzecz biorąc daje nam tylko 7-9 aut Mazdy i jakieś 2-3 innej marki, a to niestety jak na spot regionalny jest dość kiepskie. W styczniu organizując spontanicznie spot mieliśmy lepszą frekwencję (12-14 aut).
Ale mimo wszystko myślę że nie ma co rezygnować.
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
Suloo pisal mi na gg, ze jeszcze nie wie czy uda mu sie podjechac, od thy brak potwierdzenia, szkodnik podobniez nie wie czy znajdzie czas, nie wiem jak reszta...
Ja niestety też odpadam – praca 
w takim razie jak wymiotlo praktycznie wszystkich przyjezdnych to ja tez rezygnuje... Moze za jakis czas sie uda.
Myślę, że przesuniemy spota na kiedy indziej.
Spot i tak nie byłby regionalny. Frekwencja licha.
Nie o to nam chodziło, myślę, że Zlot we Wrocku popsuje plany co niektórym (przynajmniej THORowi i mi) dlatego proponuję spota regionalnego na sierpień.
Może niech się wypowiedza Gruzini
.
pozdro
Spot i tak nie byłby regionalny. Frekwencja licha.
Nie o to nam chodziło, myślę, że Zlot we Wrocku popsuje plany co niektórym (przynajmniej THORowi i mi) dlatego proponuję spota regionalnego na sierpień.
Może niech się wypowiedza Gruzini
pozdro