i kurna, niech ten czas szybciej leci, bo już głodna jestem jak diabli
ŚLĄSK – 11-11 – Widzimy się na parkingu na Nikiszowcu o godzinie 11 pinezka na stronie 450
Ej no nie myjcie aut, bo będzie lipa i kilo deszczu a to nie będzie fajne. Poza tym ja tam autobusu nie będę myć, to możecie mieć brudne auta

wszystko jest iluzją, pływamy w mydlanych bańkach
- Od: 3 paź 2007, 09:30
umbesiegt napisał(a):Akar.Zaephyr napisał(a):
umbesiegt – jak znam życie Ciebie nie będzie
hihi, pewny jesteś troskliwy misiu ?
Nie, wyciągając jednak wnioski z przeszłości nie zdziwiłbym się gdyby tak się stało
Preesssssssss nie zapomnij o naklejkach!!!! Jak ktoś ma ulotki z klubu to ja z chęcią wezmę kilka sztuk bo są mi potrzebne.... To do zobaczenia na Realu ino se paszport znajda
))
Jeżeli widzisz jednonogiego niedźwiedzia polarnego w stroju płetwonurka z kałasznikowem zamiast protezy nogi, wpieprzającego bigos, prawdopodobnie nie jesteś w Etiopii – tam nie robią bigosu.
- Od: 16 cze 2009, 19:05
- Auto: Moja,Granatowa i nie doceniana 323c z LPG ;( z dodatkowym wypasem w postaci Kasia i łata
loockas napisał(a):Robimy konkurs na najbardziej upaprany samochód... W ten sposób mam czyste sumienie i nie muszę dymać na myjnię
I dobrze mnie tez przy okazji wyreczyles
PS. Ulotkami tez bym nie pogardzil
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ajajajajajajaj.. Co ludzie co za kraj..
- Od: 10 mar 2007, 01:38
- Auto: Mitsubishi Galant EA Kombi 2.5 V6 manual Daimos Ltd :D
Ja juz dawno 
Przed pojechaniem do domu musiałem jeszcze kupić Storczyka za 60zł....ale kobieta udobruchana
Przed pojechaniem do domu musiałem jeszcze kupić Storczyka za 60zł....ale kobieta udobruchana
- Od: 9 cze 2007, 21:51
- Auto: była Mazda 323F 1,5....
...teraz Francuz 3,0 V6
własnie weszlam do domku
o mało co nie spindoliłam sie z jakims poj%$#nym Oplikiem który mysłał co on to nie jest ... Marcin1412 Ache mieliscie mi pomóc i go zablokowac na wszystkich 3 pasach pod tunelem ... A nie ja biedna musiałam mu sama pokazac z kim zadarł ...
- Od: 7 sty 2010, 22:44
- Auto: Mazda MX-3 1.8 V6 24V
Dzięki wszystkim za spota. Miło było po długiej przerwie zobaczyć się ze starą gwardią i poznać nowy narybek 
Możliwe, że w niedługim czasie zacznę częściej się pojawiać
Ps. co do zmiany pasa, to zastosowanie ma zasada "prawej ręki"
Możliwe, że w niedługim czasie zacznę częściej się pojawiać
Ps. co do zmiany pasa, to zastosowanie ma zasada "prawej ręki"
Mirku,mimo, że nie miałem okazji z Tobą pogadać to świetnie było Cię zobaczyć i mam nadzieję, że faktycznie będziesz pojawiał się częściej.
Frekwencja była powalająca..myślałem, ze jest nas dużo, a kolejne auta przyjeżdżały. i to popakowane po 2-3 osoby w nich
Zgodnie stwierdziliśmy z loockasem, że nie spodziewaliśmy się tylu ludzi.
Nie będę wymieniał każdego z osobna, którego widziałem i udało się porozmawiać. Dzięki wszystkim i proszę o więcej
Frekwencja była powalająca..myślałem, ze jest nas dużo, a kolejne auta przyjeżdżały. i to popakowane po 2-3 osoby w nich
Nie będę wymieniał każdego z osobna, którego widziałem i udało się porozmawiać. Dzięki wszystkim i proszę o więcej
jesteśmy w doma
onajess zablokowaliśmy go w pewnym momencie bo Ache był z przodu ty z tyłu a ja z boku!! ale co ja mogę jak wy braliście mnie na 3 biegu ;(

Jeżeli widzisz jednonogiego niedźwiedzia polarnego w stroju płetwonurka z kałasznikowem zamiast protezy nogi, wpieprzającego bigos, prawdopodobnie nie jesteś w Etiopii – tam nie robią bigosu.
- Od: 16 cze 2009, 19:05
- Auto: Moja,Granatowa i nie doceniana 323c z LPG ;( z dodatkowym wypasem w postaci Kasia i łata
Melduję się z kompa w robocie 
Ach, ależ mnie dawno nie było na spocie. Wysiadam z auta i prawie nikogo nie znam, ledwie kilka osób ze starej gwardii. Cieszy się serce, cieszy.
Oczywiście, później dojechała reszta gwardii
Dzięki Wam wszystkim za ten świetny klimat
Pizza była wyśmienita 
Zdjęcia już zgrałem ale nie mam tu picasy, wrzucę więc jutro jak dotrę do domu po robocie.
PS: brii –
za niepokazanie się na spocie. Byłeś jedną z tych osób z którymi naprawdę chciałem się spotkać po tej przerwie i pogadać... Nie ma zmiłuj za miesiąc 
Ach, ależ mnie dawno nie było na spocie. Wysiadam z auta i prawie nikogo nie znam, ledwie kilka osób ze starej gwardii. Cieszy się serce, cieszy.
Oczywiście, później dojechała reszta gwardii
Dzięki Wam wszystkim za ten świetny klimat
Zdjęcia już zgrałem ale nie mam tu picasy, wrzucę więc jutro jak dotrę do domu po robocie.
PS: brii –

A czy ktoś policzył ilu nas było w godzinach szczytu?
gdyby komuś w przyszłości przyszło do głowy porównywać śląsk do podbeskidzia czy 323 
edit: my tu gadu gadu, a za chwilę pstryk i nam wyłączą forum
edit: my tu gadu gadu, a za chwilę pstryk i nam wyłączą forum
-
umbesiegt