Tutaj się witamy
Dzień Dobry :–)
Zostałem szczęśliwym posiadaczem Czarnulki 323F 2.0 Diesel 1999r.
Nie omieszkam zaglądać i korzystać z uprzejmości zamieszczanych tu fotorelacji i opisów .
Pozdro z miasta Łodzi
Zostałem szczęśliwym posiadaczem Czarnulki 323F 2.0 Diesel 1999r.
Nie omieszkam zaglądać i korzystać z uprzejmości zamieszczanych tu fotorelacji i opisów .
Pozdro z miasta Łodzi
mobile : 694-61-61-20
gg : 22774388
gg : 22774388
- Od: 2 maja 2010, 01:16
- Auto: Mazda 323F BJ 2.0 1999r
witam jestem mario nowy oczywiście mam mazdę 626 DiTD 98r.
na początek chciałbym prosić o wyrozumiałość ,oraz pozdrowić
wszystkich mazdofanów.
na początek chciałbym prosić o wyrozumiałość ,oraz pozdrowić
wszystkich mazdofanów.
-
mario_BIES
Qchar piękna Madzia
Gratulacje. Ps. Własne auta prezentujemy w dziale powitania lub Klubowicze / Nasze Mazdy, a nie w wątku tu się witamy http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewforum.php?f=137
W przeciwnym razie będzie ban od moderatora.

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
Witam, zawitałem do Was w celu zadania kilku nurtujących mnie pytań, na które podejrzewam, ze znacie odpowiedzi 
-
JarekF
Witam serdecznie. Niedawno zakupiłem pierwszą Mazdę w życiu. Pozdrawiam. Wrażenia wkrótce.
-
bigdog
witam wszystkich mazdowiczów!!.Od miesiąca jestem właścicielem mazdy 6 1,8 benzyna rocznik 2005 po lifcie. Interesowałem się tym modelem od ponad roku,zakup uważam za bardzo udany .Auto sprowadziłem z Niemiec osobiście,ma przejechane 53 tys km , kto go widział, uwierzył! .Jesteś na kupnie,nie zastanawiaj się,na stronach
"autoscouth 24 ofert jest po uszy,zwłaszcza że do końca czerwca niemcy mają upust 15% przy zakupie nowego auta.narka!!!!
"autoscouth 24 ofert jest po uszy,zwłaszcza że do końca czerwca niemcy mają upust 15% przy zakupie nowego auta.narka!!!!
-
tytanus
Wszystkim nowym zycze dobrej integracji
Smigajcie na spoty regionalne. Pochwalcie sie waszymi madziami 
-
Szalotka
Witamy serdecznie nowych Forumowiczów i zapraszamy do rozpoczęcia przygody nie tylko z forum, ale i ze spotkaniami MazdaSpeed
Mamy nadzieję, że szybko się tu zadomowicie i znajdziecie wiele przydatnych informacji i przyjaznych emocji. Zarząd MS życzy szerokich dróg i bezawaryjnej eksploatacji!
Witam wszystkich
Mam na imię Łukasz i niedawno zakupiłem kolejny w mojej karierze samochodzik-jest nim stara, biała mazda 323 III BF z okresu przejściowego 86/87(składak). Na pokładzie silniczek 1.6 i skrzynka na ręcznej łapie sprzęgła(krótka). Przebieg ok 150 tyś-silnik zdrowy jak dzwon, gorzej skrzynka-lekki luz na mechanizmie różnicowym. Poprzednio jeździłem już paroma samochodami- m.in. poczciwym fiacikiem, frytą, cieniasem, sejem@lpg, więc głównie włoszczyzna. W tym okresie też użytkowałem dość krótko mazdę 323 III generacji z dieslem, niestety samochód był bardziej zaniedbany niż mi się wydawało i musiał pójść w odstawkę. Zdjęcia samochodu wstawię gdy tylko pogoda i zdrowie na to pozwoli. Samochód posiada na pokładzie fabryczny szyberdach, regulację kierownicy, tapicerkę i deskę w kolorze brązowym, wraz z wstawkami welurowymi. Z korozją w tak starym aucie nie jest źle. Delikatnie gnije tylko szyber przy uszczelce i progi zaczynają się powoli robić miękkie. Dużym minusem w wyglądzie zewnętrznym jest to, że poprzedni właściciel miał stłuczkę tym samochodem i zamiast zamontować poprawny przedni zderzak(są na allegro spokojnie bo patrzyłem), to "zamontował" zderzak z astry. Po za tym i paroma wadami(problemami), które opisałem w innym temacie jeździ ok. Mazda z Audi a4 combi z 1.9 tdi na trasie szła prawie łeb w łeb, aż drogi zabrakło
.
Pozdrawiam.
Mam na imię Łukasz i niedawno zakupiłem kolejny w mojej karierze samochodzik-jest nim stara, biała mazda 323 III BF z okresu przejściowego 86/87(składak). Na pokładzie silniczek 1.6 i skrzynka na ręcznej łapie sprzęgła(krótka). Przebieg ok 150 tyś-silnik zdrowy jak dzwon, gorzej skrzynka-lekki luz na mechanizmie różnicowym. Poprzednio jeździłem już paroma samochodami- m.in. poczciwym fiacikiem, frytą, cieniasem, sejem@lpg, więc głównie włoszczyzna. W tym okresie też użytkowałem dość krótko mazdę 323 III generacji z dieslem, niestety samochód był bardziej zaniedbany niż mi się wydawało i musiał pójść w odstawkę. Zdjęcia samochodu wstawię gdy tylko pogoda i zdrowie na to pozwoli. Samochód posiada na pokładzie fabryczny szyberdach, regulację kierownicy, tapicerkę i deskę w kolorze brązowym, wraz z wstawkami welurowymi. Z korozją w tak starym aucie nie jest źle. Delikatnie gnije tylko szyber przy uszczelce i progi zaczynają się powoli robić miękkie. Dużym minusem w wyglądzie zewnętrznym jest to, że poprzedni właściciel miał stłuczkę tym samochodem i zamiast zamontować poprawny przedni zderzak(są na allegro spokojnie bo patrzyłem), to "zamontował" zderzak z astry. Po za tym i paroma wadami(problemami), które opisałem w innym temacie jeździ ok. Mazda z Audi a4 combi z 1.9 tdi na trasie szła prawie łeb w łeb, aż drogi zabrakło
Pozdrawiam.
- Od: 6 maja 2010, 21:25
- Auto: R2 4V
Witam wszystkich miłośników mazd
Mam na imię Adrian i niedawno zakupiłem sobie fkę gt z 90r(czeka mnie jeszcze dużo pracy aby była idealna)
Pozdrawiam
Mam na imię Adrian i niedawno zakupiłem sobie fkę gt z 90r(czeka mnie jeszcze dużo pracy aby była idealna)
Pozdrawiam
-
adrianos20
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Zakupiona Mazda Demio 1,3 16V
- Od: 4 maja 2010, 10:26
- Auto: Demio Exclusive 1,3 72KM
1999r
Jestem posiadaczem już trzeciej mazdy , dawno temu posiadałem mazde 323 z 1992 roku 1,7 D , rewelacja przez 2 lata zrobiłem nią ponad 100 tys KM , totalnie bez zarzutów spalanie na poziome 4 litrów, miód malina gdyby nie ospałość autka
następnie była Bj 323F z 1999 roku 1,5 bena również bez zarzutów , jedynie spalanie dość wysoki na poziomie 14 litrów, ale prz moim stylu jazdy było do do przyjęcia, jeździłem nią również 2 lata , teraz obecnie mam znowu Bj z 2002 roku 1,6 i wersja sport, póki co mam ją 2 miesiące ale bez zarzutów , naprawde fajne autko , zdjęcia dorzucę jak coś znajde tzn. jakieś porobię, Ps. któs wie, może o jakiś zlotach w Wilekopolsce albo gdzie indziej kiedy co i jak
?? Wdzięczny za wszelkie info pozdrawiam
- Od: 10 mar 2010, 21:54