BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Też go widziałem z dwa miesiące temu czarny na tablicach pozamiejscowych??
Było Mazda 323 BG 1.6 16v, Mazda Mx-3 1.8 V6, Mazda 323f bg 1.8 GT, Mazda 323f BA 1.5 16v, Mazda 323f BA 2.0 V6, 323f Bj 2.0 DiTD
Jest Mercedes Clk W208 2.3 Kompressor
Będzie Mx-5 dla mnie lub Mazda 6 dla rodziny :)
Jest Mercedes Clk W208 2.3 Kompressor
Będzie Mx-5 dla mnie lub Mazda 6 dla rodziny :)
szkodnik_byd napisał(a):dobry karting nie jest zly ale moze czwartek lub sroda
Jeżeli środa lub czwartek to będę na 100% dawno się nie wciskałem w gokarta
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
w morde kopane, widze, ze mnie fajny spot ominal ;( Co do gokartow jestem za! Mimo, ze mam maly zajob to postaram sie pojawiac. Fajnie, ze pojawily sie nowe twarze – mam nadzieje, ze przy nastepnej okazji bedzie mi dane poznac Was 
ADHD to co pokazales to pikus
Jak dwa dni temu widzialem Nissana GTRa na swiatlach!! 
Pozdrowaski
btw. ostatnimi czasy pojawila sie w miescie NB ciemnego koloru (chyba czarna) z chromowana ramka rejestracji z przodu, dosiadana przez przedstawicielke plci pieknej. Jako, ze ostatnimi czasy zaczalem poruszac sie po miescie za dnia widzialem ja kilka razy na Kamiennej (wyglada jakby robila kursy ~Osowa Góra – ~Fordon).
ADHD to co pokazales to pikus
Pozdrowaski
btw. ostatnimi czasy pojawila sie w miescie NB ciemnego koloru (chyba czarna) z chromowana ramka rejestracji z przodu, dosiadana przez przedstawicielke plci pieknej. Jako, ze ostatnimi czasy zaczalem poruszac sie po miescie za dnia widzialem ja kilka razy na Kamiennej (wyglada jakby robila kursy ~Osowa Góra – ~Fordon).
Dzięki za spota.
Miło było zobaczyć znajome jak i nowe twarze.
Pit, moto to było tylko 60% rozmowy. Poruszyliśmy kilka innych tematów, do których mam nadzieję wrócić następnym razem.
Jeżeli to będą wyścigi na prostej to piszę się na start niebieskim maleństwem
.
Miło było zobaczyć znajome jak i nowe twarze.
Pit napisał(a):Dzięki wszystkim za przybycie. Niestety, tak wciągnęła mnie rozmowa z yaskiem n/t motocykli, że już nie było kiedy podejść do kilku nowych twarzy, które zwietrzyłem w terenieNastępnym razem może będzie dane zamienić słówko. Ja nic nie mówię, ale chętnie złoiłbym zad jakiemuś fordowskiemu 2.5 V6
Pomyślmy (~ście Wy PR'y dwa) o jakimś spocie typowo zabawowym
Może w końcu i Łidi złoi plastixa?
Pit, moto to było tylko 60% rozmowy. Poruszyliśmy kilka innych tematów, do których mam nadzieję wrócić następnym razem.
Jeżeli to będą wyścigi na prostej to piszę się na start niebieskim maleństwem

Pozdrawiam
yasko
yasko
sq2jul napisał(a):ADHD to co pokazales to pikusJak dwa dni temu widzialem Nissana GTRa na swiatlach!!
– Julian ten GTRek już jakiś czas się kręci u nas.(stałem kiedyś właśnie na światłach za nim, ale rzadko go widać)
– Kierowniczka NB w ciemnej zieleni zamieszkiwała kiedyś na Szwederowie. Ale ostatnio koło media coś czarnego w NB i przedstawicielstwie płci pięknej też mi mignęło. (Może to ta sama, te lakiery lubią się zmieniać )
Czy jutro ktoś robi jakiegoś grilla ?
Ja również dziękuje za udanego spota – miło było poznać nowe osoby
W końcu moje DITD nie będzie osamotnione
no to moze gokarty 16 maja w grudziadzu
viewtopic.php?f=61&t=95746
21zl za osobe na 15min, tu podaje strone http://www.drift-grudziadz.pl/ zabawa jest super kazdy zakret to drifft
21zl za osobe na 15min, tu podaje strone http://www.drift-grudziadz.pl/ zabawa jest super kazdy zakret to drifft

- Od: 7 cze 2009, 16:12
- Auto: Mazda MX-5 ND, 2016 6M
Mazda CX-5 KF, 2017 6AT
Pit bierz się do roboty, nie może tak być, żeby wg. mnie, najładniejsze auto w klubie było w takim stanie 

- Od: 9 paź 2007, 23:12
Daniel MX6 napisał(a):Pit bierz się do roboty, nie może tak być, żeby wg. mnie, najładniejsze auto w klubie było w takim stanie
Dziękuję za pochwałę, ale do najładniejszego to mu daleeeeko
Daniel MX6 napisał(a):Pit bierz się do roboty, nie może tak być, żeby wg. mnie, najładniejsze auto w klubie było w takim stanie
A ja myślałem, że to moje jest naładniejsze
siegu napisał(a):Ja również dziękuje za udanego spota – miło było poznać nowe osoby![]()
Ja również się cieszę, że mogę dołączyć do najlepszych, a jeśli chodzi o DiTD to zawsze razem raźniej
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
iceman150 napisał(a):yosko a to twoje suzu?jaka pojemność 650? a może 1000?
Połowa tej drugiej liczby i 5,6 s do 100 km/h

Pozdrawiam
yasko
yasko
Wiem wiem
Brat ma 600 i powyżej 100 to walka o utrzymanie na siedzisku 
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
WItajcie
Mam do was pytanie czy mozecie mi polecic jakiegos dobrego mechanika mianowicie mam do wymiany u siebie w Xedzie czujnik spalania stukowego, chodzi mi o osobe ktora dobrze sie zna na silnikach KF i zrobi wymiane fachowo. Jestem skolnny przyjechac do Bydgoszczy aby wymiana była wykonana prawidłowo. Chętnie pomogę w wymianie może jakaś osoba z klubu podejmie się naprawy.
Pozdrawiam
Mam do was pytanie czy mozecie mi polecic jakiegos dobrego mechanika mianowicie mam do wymiany u siebie w Xedzie czujnik spalania stukowego, chodzi mi o osobe ktora dobrze sie zna na silnikach KF i zrobi wymiane fachowo. Jestem skolnny przyjechac do Bydgoszczy aby wymiana była wykonana prawidłowo. Chętnie pomogę w wymianie może jakaś osoba z klubu podejmie się naprawy.
Pozdrawiam
A to jakaś bardzo skomplikowana operacja?