Montaż lotki ze STOPem (626 KL hatchback 94')
Strona 1 z 1
Udało mi się w końcu dopaść lotkę z 3cim stopem i tutaj zonk: jest kostka do podłączenia ale po podłączeniu STOP nie świeci. Jest sprawny bo na krótko podłączałem. Okazało się, że napięcie nie dochodzi do kostki od tego STOPu. Wie ktoś gdzie szukać przyczyny czy trzeba szlak przecierać?? Dokładał już ktoś to pieroństwo u siebie?? Lotkę mam z anglika, ale przecież logiczne że tylna część instalacji będzie taka sama jak w "normalnej" kaciarupie.

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
misiek@07 napisał(a):Poprowadź sobie kabel od lotki do jednej z tylnych lamp i bedziesz miał spokój.
no niby tak, ale to będzie rzeźba, a ja chciałbym na ori kablach pojechać. Są kable, jest wtyczka tylko próndy błądzące pobłądziły

Eee tam, zaraz na ori kablach byś chciał. Adam Słodowy się kłania – kawałek drucika, gumka recepturka, zakrętka od słoika i zrobione 

oblivion napisał(a):Eee tam, zaraz na ori kablach byś chciał. Adam Słodowy się kłania – kawałek drucika, gumka recepturka, zakrętka od słoika i zrobione
Próbowałem tak parę razy, za każdym razem wychodziła mi kosiarka do trawy

nienawidzę Cię za tę lotkę
ja nie potrafię takiej dopaść
. Jako, że lubię mieć 3-ci stop a te z allegro wyglądają fatalnie, to przyszło mi dopasować oryginał z jakiegoś innego auta. Idealnie na szybę pasuje z carismy HB – jeno muszę przedłużyć blaszki do mocowania i będzie git. A wpinał się będę w lampę – to zawsze działa
– no chyba że znajdę tą Twoją tajemniczą kostkę – gdzie ona jest zaszyta?
gg 2204545
- Od: 24 lip 2008, 21:31
- Auto: Mazda 626 GE 95r. FP + LPG
Mazda 6 GY 2005r. 1,8+LPG
Kostka do stopu jest pod plastikowym poszyciem wewnętrznym tylnej klapy, po lewej stronie zdaje się..
Bazyl, może masz ten kabel gdzieś przerwany lub podłamany? Ja podpiąłem do ory kostki i świeci.
Bazyl, może masz ten kabel gdzieś przerwany lub podłamany? Ja podpiąłem do ory kostki i świeci.
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

Strona 1 z 1