Uwagi do funkcjonowania forum
Czy jakis serwer hostujacy obrazki jest rozpoznawany przez forum ? Chcialem sobie temat w NMposprzatac, ale proby wrzucenia kilkunastu obrazkow na raz skutkuja tylko "Określenie wymiarów obrazka nie było możliwe." Nie moge wkleic ani bezsporednio obrazkow, ani thumbnails'ow, probowalem juz 4 roznych stron.
Bartg napisał(a): "Określenie wymiarów obrazka nie było możliwe."
Tez juz kilkukrotnie spotkalem sie z tym problemem.
Ale jako klubowicze możecie dodawać załączniki – pomijając serwery zewnętrzne – bezpośrednio z dysku.
Więc nie rozumiem problemu podnoszonego przez Klubowiczów
Grzyby napisał(a):Ale jako klubowicze możecie dodawać załączniki – pomijając serwery zewnętrzne – bezpośrednio z dysku
Możemy, ale
- Kod: Zaznacz cały
Plik jest zbyt duży, maksymalny rozmiar to 256 KiB
Czasem pliczek jest nieznacznie większy co troszkę utrudnia
Grzyby napisał(a):Ale jako klubowicze możecie dodawać załączniki – pomijając serwery zewnętrzne – bezpośrednio z dysku.
Patrz, ze zapomnialem

Grzyby napisał(a):Ale jako klubowicze możecie dodawać załączniki – pomijając serwery zewnętrzne – bezpośrednio z dysku.
a jak ktos jest forumowiczem i chce zapytac o auto w dziale 'Kupuje Mazde', gdzie wymagane jest dolaczenie screenshota?
Siwy, nie przesadzaj, dobre fotki można zmieścić już w 100kB. to że mamy szybki
internet i dużo miejsca na serwerze nie musi oznaczać totalnej rozpusty. Część ludzi często jedzie na GPSach i wypada zrobić ukłon w ich stronę, zwłaszcza, że to nie kosztuje.

Pozdor Myjk
No dobra jednak dodawanie po jednym obrazku i zmienianie kazdego z osobna w irfanie nie jest wygodne, poczekam jak bedzie mozna wstawiac obrazki z zewnetrznych stron
Nawet tematu nie moge zedytowac bez usuwania starych za duzych zdjec 
To jaki ciężar fotki jest maksymalny??
170kb i nie chce przejść....
170kb i nie chce przejść....
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
800x600 wysyłam zawsze 
O dziwo teraz weszły 
Nie wiem co było ale wczoraj też nie mogłem fotki zapodać
Już jest si
Nie wiem co było ale wczoraj też nie mogłem fotki zapodać
Już jest si

Być może już ktoś o tym wspomniał ... Jest przynajmniej kilka, jeśli nie kilkanaście wątków w sekcji "Opinie i poradniki", które można byłoby przyporządkować do innych sekcji w dziale eksploatacyjnym. Np. wątek olejowy mógłby trafić do sekcji "Silnik, układ napędowy ...", a wątek dot. pielęgnacji lakieru do sekcji "Karoseria ...".
Pozwoliłoby to uniknąć takich sytuacji, gdy nowi użytkownicy zakładają tematy olejowe w części "Silnik", bo słusznie zakładają, że takie kwestie to nic innego jak eksploatacja silnika ...
Pozwoliłoby to uniknąć takich sytuacji, gdy nowi użytkownicy zakładają tematy olejowe w części "Silnik", bo słusznie zakładają, że takie kwestie to nic innego jak eksploatacja silnika ...
Docelowo troszkę inaczej będzie wyglądać dział Eksploatacja.
Widzimy błędy w niektórych działach (zbytnie rozdrobnienie) i część z nich niedługo skorygujemy.
Dzięki za czujność
Widzimy błędy w niektórych działach (zbytnie rozdrobnienie) i część z nich niedługo skorygujemy.
Dzięki za czujność