eee a statyw to nie brat, brat był jak było ciepło i statywu nie było tylko wielka lufa
ŚLĄSK – 11-11 – Widzimy się na parkingu na Nikiszowcu o godzinie 11 pinezka na stronie 450
I ja się przyznam do Golfa i też przepraszam 
eee a statyw to nie brat, brat był jak było ciepło i statywu nie było tylko wielka lufa
Ostatnio edytowano 23 kwi 2010, 11:09 przez pressgirl, łącznie edytowano 1 raz
wszystko jest iluzją, pływamy w mydlanych bańkach
- Od: 3 paź 2007, 09:30
Z racji powierzenia loockasowi i mnie zaszczytnych funkcji Przedstawicieli Regionu, chcielibyśmy zacząć wcielać nasze nowe pomysły.
W pierwszym poście znajdą się dane kontaktowe do nas – w razie czego jesteśmy do dyspozycji ( w granicach rozsądku jednak, prosimy
)
Jako, że zdanie każdego członka Śląskiej Grupy będzie dla nas ważne, proponuję dalsze budowanie tego tematu wspólnymi siłami. Chcemy, żeby każdy z nas mógł mieć wpływ na kształt spotkań i dalszy rozwój.
Proponujemy więc na początek ankietę.
Wiele razy już był poruszany temat dnia spotkań w tygodniu. Robimy rewolucje i poddajemy sprawę pod głosowanie. Wybieramy taki dzień, jaki najbardziej nam wszystkim pasuje. Przypominam, ze głosujemy na dni tylko od poniedziałku do piątku. Spotkania weekendowe omówimy osobno.
Zapraszam więc wszystkich do wspólnego tworzenia nowej jakości
W pierwszym poście znajdą się dane kontaktowe do nas – w razie czego jesteśmy do dyspozycji ( w granicach rozsądku jednak, prosimy
Jako, że zdanie każdego członka Śląskiej Grupy będzie dla nas ważne, proponuję dalsze budowanie tego tematu wspólnymi siłami. Chcemy, żeby każdy z nas mógł mieć wpływ na kształt spotkań i dalszy rozwój.
Proponujemy więc na początek ankietę.
Wiele razy już był poruszany temat dnia spotkań w tygodniu. Robimy rewolucje i poddajemy sprawę pod głosowanie. Wybieramy taki dzień, jaki najbardziej nam wszystkim pasuje. Przypominam, ze głosujemy na dni tylko od poniedziałku do piątku. Spotkania weekendowe omówimy osobno.
Zapraszam więc wszystkich do wspólnego tworzenia nowej jakości
Ja glosowalem, ze mi obojetne
Nie jestem w stanie przewidziec przyszlosci, ale zawsze jak bede mogl to podjade, czy to bedzie wtorek czy piatek
Chopcy, widza tablicczki Wam dobrze dzialaja na mozgi i sie bierzecie ostro do roboty
Pieknie
Moze wreszcie jakos to sie wszystko poprawi
Zyg ulegles kobiecie 

Ajajajajajajaj.. Co ludzie co za kraj..
- Od: 10 mar 2007, 01:38
- Auto: Mitsubishi Galant EA Kombi 2.5 V6 manual Daimos Ltd :D
Niestety nie bardzo pasują mi czwartki jak i piątki... zatem, zagłosowałem na poniedziałek 
- Od: 6 cze 2008, 20:30
- Auto: MX-3 1.6 B6 '93r
MX-3 1.8 BP '91/'95r
Mazda 2 1.5 '08r
Mazda RX-8 03r
Mazda 6 II GH '10r
Dobrze ze jest taka ankieta
jeśli się ten dzień zmieni to może i mnie się NARESZCIE uda do was zawitac, bo dotychczas zawsze mi sie coś na ten czwartek wmontuje, albo jestem wolny gdzieś o 20 i zawsze stwierdze że juz was nie bedzie w wstępnie umuwionym miejscu ech Pozdro 
Znaczek powinien być tylko dla kierowcy ;]
Pozdrawiam Ralph4
Pozdrawiam Ralph4
- Od: 17 lis 2009, 21:43
- Auto: Mazda MX6, 2.5 V6 (Espec)
"Znaczek dla Kierowcy"
Mam nadzieję, że bierzecie pod uwagę to, że w piątek jest najbardziej utrudniony dojazd ze względu na większy ruch po południu...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):Mam nadzieję, że bierzecie pod uwagę to, że w piątek jest najbardziej utrudniony dojazd ze względu na większy ruch po południu...
chyba nie biorą
chyba ze jakas wieksza imprezka/zjazd to moze byc w weekend
ja obstawiam czwartek ale moge sie dostosowac w razie czego
Jeśli wygra piątek to ciekaw jestem czy Ci którzy nie piątek głosowali będą przyjeżdżać 
Trusted computing – Yes or No?
Napisane jest: "wybieramy taki dzień jaki najbardziej nam wszystkim pasuje". Po co ta ankieta, skoro z góry wiadomo, że piątek odpada? 

Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

Kto powiedział, że odpada? Po prostu ktoś stara się coś zasugerować... i mają chłopaki w zasadzie rację.
Wygra piątek, to będzie piątek. Nie szukajmy kolejnej zaczepki...
Kolejna sprawa, to chcielibyśmy przenieść większa uwagę na spotkania weekendowe. Wielu o nie tak strasznie zabiegało
Wygra piątek, to będzie piątek. Nie szukajmy kolejnej zaczepki...
Kolejna sprawa, to chcielibyśmy przenieść większa uwagę na spotkania weekendowe. Wielu o nie tak strasznie zabiegało
witam
ale dlaczego nie było w ankiecie soboty i niedzieli
(chyba studenci nie siedzą do 20 w szkole:D:D no chyba ze tacy pilni:P)
pozdro
ale dlaczego nie było w ankiecie soboty i niedzieli
pozdro
http://www.youtube.com/watch?v=JDA2TcA29TE Wydech wersja2
- Od: 14 sie 2009, 09:30
- Auto: BYŁA :Mazda 323F BA 2.0 V6 "zielona ździra"
JEST: VOLVO S40 1.9 T4
oki nie zauważyłem
tego
to w takim razie ankieta powinna zaczynać sie od wtorku a kończyć na czwartku jak weekendówki będą omawiane osobno bo pon jaki i piątek to pod weekend podchodzi
pozdro
to w takim razie ankieta powinna zaczynać sie od wtorku a kończyć na czwartku jak weekendówki będą omawiane osobno bo pon jaki i piątek to pod weekend podchodzi
pozdro
http://www.youtube.com/watch?v=JDA2TcA29TE Wydech wersja2
- Od: 14 sie 2009, 09:30
- Auto: BYŁA :Mazda 323F BA 2.0 V6 "zielona ździra"
JEST: VOLVO S40 1.9 T4
Radex84 napisał(a):brii napisał(a):Mam nadzieję, że bierzecie pod uwagę to, że w piątek jest najbardziej utrudniony dojazd ze względu na większy ruch po południu...
chyba nie biorąimo to najgorszy dzien do spotow.... piatek to ostatni dzien tygodnia i tak jak mowisz wzmozony ruch... poza tym niektorzy planuja jakies imprezy i wyjazdy. spocik powinien byc w srodku tygodnia.
Zyg napisał(a):Faktem jest, ze piątek to już raczej podpada pod spotkanie weekendowe...
Mamy demokratyczne, pluralistyczne wybory. Jeśli trzymacie kciuki za inny dzień, prowadźcie pozytywną kampanię, a nie czarny PR
-
umbesiegt